Nieuwe cosmetisch arts in ons team

BIG informatie M. Abkhezr

  • Beroepsgroep: Artsen
  • BIG Registratie nummer: 09064648501

Ik ben dokter M. Abkhezr en studeerde geneeskunde aan de Universiteit van Amsterdam en voltooide daarna de specialisatie opleiding tot chirurg in Duitsland. Tijdens mijn specialisatie ontwikkelde ik, belangstelling voor esthetische operaties.

Om patiënten de hoogste kwaliteit te bieden, bezoek ik regelmatig esthetische congressen en trainingen over de hele wereld.

Vertrouwen van de patiënt in de arts is voor mij, één van de belangrijkste punten bij esthetische ingrepen. Voorafgaand aan een behandeling vindt altijd een vertrouwelijk en persoonlijk gesprek plaats waarin we de tijd nemen om in te gaan op alle vragen en wensen.

Cliënten Reviews:

Ik ben meer dan tevreden over deze Clinic en de arts en de ontvangst. Zeer tevreden over het resultaat en de deskundigheid. Babak is een deskundig arts! en ook nog eens heel vriendelijk, hij stelt je op je gemak, net als de rest van het personeel.

Claudia

Lange tijd had ik last van hoofdpijn en druk op mijn ogen. Ik ben na de ingreep veel minder vermoeid en heb bijna geen hoofdpijn meer! De ingreep viel heel erg mee.

Sandra

Zeer tevreden met het resultaat van de behandeling! het ziet er zeer natuurlijk uit en het valt eigenlijk niet op. Ik krijg wel continu complimenten over hoe ik er uit zie! Dit blijf ik graag doen!

Sara

Ik had allemaal rimpels onder mijn kin heb hier voor spuiten gehad fantastisch resultaat na 3 keer echt bijna geen rimpel meer te zien als iemand mij had gezegd dat dit mogelijk ws had ik ze waarschijnlijk niet geloofd maar ben echt super blij.

Danielle