Skin Centres bij Clinic63

Ben je opzoek naar een huidverbeterende behandeling? Dan ben je bij Clinic63 aan het juiste adres. Wij voeren allerlei huidbehandelingen uit die gericht zijn op het aanpakken van verschillende huidproblemen. Plan een gratis en vrijblijvend advies gesprek in met een van onze specialisten. Tijdens dit gesprek kan de specialist een passend behandelplan voor je opstellen, geschikt voor jouw huidtype. 

Boek een afspraak

Gratis advies op maat van de arts tijdens een kennismakingsgesprek? Plan een gratis consult in via de online module!

Ervaren artsen

Beoordeeld met een 8,8

Gebruik van A-Merken

Persoonlijke aanpak

Waarom kiezen voor Clinic63

Behandelingen uitgevoerd door alleen ervaren en gespecialiseerde artsen

Beoordeeld met een 8,8 bij Kliniek ervaringen

Aangesloten bij de NVCG (Nederlandse Vereniging Cosmetische Geneeskunde)

Beste apparatuur en A-kwaliteit producten

Over Clinic63

Clinic63 is een gespecialiseerd medisch- en cosmetisch kliniek. Wij bieden een premium class service en bieden hoogstaande behandelingen aan met de modernste apparatuur en uitstekende producten. Onze filosofie is om de klant op de eerste plaats te zetten en te zorgen voor een warme, vriendelijke omgeving waarin onze klanten hun medische- en cosmetische doelen kunnen nastreven en nieuwe ideeën over uiterlijk en verjonging kunnen ontdekken.

We begrijpen het belang van privacy, waardigheid en vertrouwelijkheid. Samen met u bespreken we wat uw wensen zijn en kijken we naar uw specifieke behoeften om uw natuurlijke schoonheid te verbeteren. Dit doen wij door het gebruik van veilige, effectieve technieken. Daarnaast gebruiken wij de meest geavanceerde technologie en hoogwaardige producten.

Waar staat skincentre voor?

Binnen Clinic63 voeren wij allerlei huidbehandelingen uit. Deze variëren van behandeling gericht op acné problemen tot behandelingen voor huidveroudering. Al deze behandelingen vallen binnen Clinic63 onder “Skincentre”, omdat al deze behandelingen gericht zijn op het aanpakken van huidproblemen. 

Welke huidbehandelingen biedt Clinic63 aan?

  • Acné behandeling: behandeling tegen onzuiverheden en acné.
  • Blue Peel Radiance: peeling werkzaam tegen een doffe huid met grotere poriën, maakt de huid egaler en fijner.
  • Turn back time: behandeling voor huidverjonging en huidverstrakking.
  • Vitamine C glow: behandeling voor een egalere huid, tegen pigmentvlekken en geeft een natuurlijke glow. 
  • Goodbye dark spots: behandeling tegen pigmentvlekken en melasma. 
  • SkinPen systeem: Medische microneedling behandeling tegen verschillende huidproblemen zoals pigmentvlekken, littekens en de huidstructuur. 
  • Microdermabrasie: een mechanische peeling die met behulp van fijne kristallen de dode huidcellen verwijdert en de huid direct egaler en stralender maakt. 
  • LPG huidverstrakking: behandeling tegen cellulites, plaatselijke vetophopingen en huidverslapping. 
  • Cryolipolyse: lokaal vet verwijderen door middel van vetbevriezing. 

Op onze sociale media kanalen zie je veel resultaten van verschillende behandelingen. Neem snel een kijkje en volg ons voor meer resultaten foto’s!

Onze artsen

Geen team leden gevonden

Op onze social media kanalen zie je veel resultaten van verschillende injectable behandelingen. Neem snel een kijkje en volg ons voor meer resultaten foto’s!

Cliënten Reviews:

Ik ben meer dan tevreden over deze Clinic en de arts en de ontvangst. Zeer tevreden over het resultaat en de deskundigheid. Babak is een deskundig arts! en ook nog eens heel vriendelijk, hij stelt je op je gemak, net als de rest van het personeel.

Claudia

Lange tijd had ik last van hoofdpijn en druk op mijn ogen. Ik ben na de ingreep veel minder vermoeid en heb bijna geen hoofdpijn meer! De ingreep viel heel erg mee.

Sandra

Zeer tevreden met het resultaat van de behandeling! het ziet er zeer natuurlijk uit en het valt eigenlijk niet op. Ik krijg wel continu complimenten over hoe ik er uit zie! Dit blijf ik graag doen!

Sara

Ik had allemaal rimpels onder mijn kin heb hier voor spuiten gehad fantastisch resultaat na 3 keer echt bijna geen rimpel meer te zien als iemand mij had gezegd dat dit mogelijk ws had ik ze waarschijnlijk niet geloofd maar ben echt super blij.

Danielle