Vitamine C glow treatment

Obagi Medical Vitamine C

Door een vitamine C glow treatment knapt iedere huid op! Daarbij laat de vitamine C glow treatment jouw huid weer stralen! Tijdens de vitamine C glow treatment wordt er gebruik gemaakt van de best opneembare vorm van vitamine C: L-ascorbinezuur. Hierdoor wordt de huid optimaal voorzien van een vitamine C boost. De producten die hier onder andere bij gebruikt worden zijn het vitamine C polish mask met maar liefst 30% vitamine C en het vitamine C serum met 15% vitamine C. Deze hoge concentraties vitamine C geven de huid een prachtig egale teint met een onweerstaanbare glow! De vitamine C glow treatment is perfect voor iedereen die een mooie egale glow wenst, zowel toepasbaar in de zomerperiode als de winterperiode. 

Wilt u meer over deze behandeling weten? Neem contact met ons op.

Keyingrediënten vitamine C glow treatment:

  • Vitamine C (L-ascorbinezuur): Perfectioneert de huid en beschermt de huid tegen schadelijke invloeden. Essentieel voor de vorming van collageen. Zorgt ervoor dat de huid vooral egaler en ook steviger wordt;
  • Fijne scrub.

Indicaties voor de vitamine C glow treatment:

  • Jonge huid;
  • Verouderde huid;
  • Verslapte huid;
  • Doffe huid;
  • Fijne lijntjes en rimpels;
  • Huid met pigment vlekken;
  • Of een huid die al een goede conditie is maar een mooie glow wilt.

Contra-indicaties:

  • Extreem droge en gevoelige huid

Duur en prijs van de behandeling
De behandelduur van de vitamine C glow treatment is 60 minuten en kost €80.

Aanbevolen behandelingen en behandel interval
De behandeling kan enkel of in kuurverband worden uitgevoerd. Om een optimaal behandelresultaat te bewerkstelligen zijn 3 tot 6* behandelingen aangeraden met een behandel interval van 4-6 weken. 

* Dit is een gemiddelde indicatie. Dit kan per persoon en per huidtype verschillen. Vraag advies aan de huidspecialist wat u kunt verwachten.

Advies
Het is belangrijk om de huid te beschermen met een goede zonnebrand. Om het resultaat van de behandeling te versterken is een juist thuisgebruik van producten essentieel. Vraag de huidspecialist om een huidanalyse op maat en kom er achter welke producten het beste bij uw huid en wensen passen!

Cliënten Reviews:

Ik ben meer dan tevreden over deze Clinic en de arts en de ontvangst. Zeer tevreden over het resultaat en de deskundigheid. Babak is een deskundig arts! en ook nog eens heel vriendelijk, hij stelt je op je gemak, net als de rest van het personeel.

Claudia

Lange tijd had ik last van hoofdpijn en druk op mijn ogen. Ik ben na de ingreep veel minder vermoeid en heb bijna geen hoofdpijn meer! De ingreep viel heel erg mee.

Sandra

Zeer tevreden met het resultaat van de behandeling! het ziet er zeer natuurlijk uit en het valt eigenlijk niet op. Ik krijg wel continu complimenten over hoe ik er uit zie! Dit blijf ik graag doen!

Sara

Ik had allemaal rimpels onder mijn kin heb hier voor spuiten gehad fantastisch resultaat na 3 keer echt bijna geen rimpel meer te zien als iemand mij had gezegd dat dit mogelijk ws had ik ze waarschijnlijk niet geloofd maar ben echt super blij.

Danielle