Clearlift

De Clearlift laser behandeling is gericht op huidverhuidverjonging en huidverstrakking. Door middel van warmte maakt het laserlicht van de Clearlift microperforaties in de huid. Hierdoor wordt de aanmaak van fibroblasten gestimuleerd. Een fibroblast is de belangrijkste cel van het bindweefsel. Omdat er meer fibroblasten in de huid worden gestimuleerd, wordt er hierdoor ook meer collageen aangemaakt. Dit zorgt ervoor dat rimpeltjes vervagen en de huid er vele malen strakker uitziet. Deze behandeling is tevens voor de getinte en donkere huid.

Clearlift Facelift

Het resultaat van een Clearlift Facelift is een stevigere huid met een liftend effect. De huid voelt na 1 behandeling al steviger en strakker aan, maar op langere termijn geeft deze behandeling het beste resultaat. Dit komt door de stimulatie van collageen tijdens de behandeling. Ook fijne lijntjes kunnen hierdoor nog subtieler worden.

Indicaties voor de Clearlift Facelift Laser

 • Fijne lijntjes;
 • (Acne) littekens;
 • Doffe huid.

Mocht u sneller/ intensiever resultaat willen dan kan u eens op de pagina ‘Pixel Laser’ kijken. Deze behandeling heeft echter wel meer en een langere na reactie van de huid (downtime). 

Contra-indicaties voor de Clearlift Facelift Laser

 • Zwangerschap en borstvoeding;
 • Actieve koortsblaasjes, herpes simplex of wratten in het te behandelen gebied;
 • Gewonde, zonverbrande huid in het te behandelen gebied;
 • Roaccutane, of hydrocortison gebruik binnen 6 maanden;
 • Geschiedenis van bestralingstherapie in het te behandelen gebied.

Heeft u recent al een huidbehandeling gehad, en twijfelt u of hiermee rekening moet houden? Geef het even aan bij de huidspecialist en dan wordt er samen naar de beste behandeldatum gezocht. 

Duur en prijs van de Clearlift

De behandelduur van de  Clearlift Facelift Laser is tussen de 20 en 90 minuten, de kosten en de duur variëren aan de hand van het behandelgebied. Op de pagina prijslijst laserbehandelingen staan de actuele prijzen per gebied.

Aanbevolen behandelingen en behandel interval

Voor een optimaal resultaat raden we 3-6* behandelingen aan met een behandelinterval van 2-3 weken.

* Dit is een gemiddelde indicatie. Dit kan per persoon en per huidtype verschillen. Vraag advies aan de huidspecialist wat u kunt verwachten.

Advies

Het is belangrijk om na de Clearlift Facelift Laser behandeling onderstaande punten op te volgen voor een optimaal resultaat:

 • Directe blootstelling aan UV-straling kan de genezing en de resultaten beïnvloeden. Gebruik daarom voor tenminste 4-6 weken een antizonnebrand product om de huid goed te beschermen tegen UV-straling. Dit betekent dus ook geen zonnebank gebruik;
 • Behandel de huid voorzichtig. Exfolieer de huid gedurende een aantal dagen na de behandeling niet, tot de huid weer tot rust is gekomen;
 • Vermijd het gebruik van irriterende producten met parfum op het behandelde gebied.

Om het resultaat van de behandeling te versterken is een juist thuisgebruik van producten essentieel. Vraag de huidspecialist om een huidanalyse op maat en kom er achter welke producten het beste bij uw huid en wensen passen!

Cliënten Reviews:

Ik ben meer dan tevreden over deze Clinic en de arts en de ontvangst. Zeer tevreden over het resultaat en de deskundigheid. Babak is een deskundig arts! en ook nog eens heel vriendelijk, hij stelt je op je gemak, net als de rest van het personeel.

Claudia

Lange tijd had ik last van hoofdpijn en druk op mijn ogen. Ik ben na de ingreep veel minder vermoeid en heb bijna geen hoofdpijn meer! De ingreep viel heel erg mee.

Sandra

Zeer tevreden met het resultaat van de behandeling! het ziet er zeer natuurlijk uit en het valt eigenlijk niet op. Ik krijg wel continu complimenten over hoe ik er uit zie! Dit blijf ik graag doen!

Sara

Ik had allemaal rimpels onder mijn kin heb hier voor spuiten gehad fantastisch resultaat na 3 keer echt bijna geen rimpel meer te zien als iemand mij had gezegd dat dit mogelijk ws had ik ze waarschijnlijk niet geloofd maar ben echt super blij.

Danielle