Clearlift Facelift

‘Zelfverzekerdheid voorop!’

Ervaren artsen
Aangesloten bij NVCG

Clearlift Facelift

Clearlift laser behandeling

De Clearlift laser behandeling is gericht op huidverhuidverjonging en huidverstrakking. Door middel van warmte maakt het laserlicht van de Clearlift microperforaties in de huid. Hierdoor wordt de aanmaak van fibroblasten gestimuleerd. Een fibroblast is de belangrijkste cel van het bindweefsel. Omdat er meer fibroblasten in de huid worden gestimuleerd, wordt er hierdoor ook meer collageen aangemaakt. Dit zorgt ervoor dat rimpeltjes vervagen en de huid er vele malen strakker uitziet. Deze behandeling is tevens voor de getinte en donkere huid.

Ervaren artsen

Beoordeeld met een 8,7

Gebruik van A-merken

Aangesloten bij NVCG

Clearlift Facelift

Het resultaat van een Clearlift Facelift is een stevigere huid met een liftend effect. De huid voelt na 1 behandeling al steviger en strakker aan, maar op langere termijn geeft deze behandeling het beste resultaat. Dit komt door de stimulatie van collageen tijdens de behandeling. Ook fijne lijntjes kunnen hierdoor nog subtieler worden.

Indicaties voor de Clearlift Facelift Laser

 • Fijne lijntjes;
 • (Acne) littekens;
 • Doffe huid.

Mocht u sneller/ intensiever resultaat willen dan kan u eens op de pagina ‘Pixel Laser’ kijken. Deze behandeling heeft echter wel meer en een langere na reactie van de huid (downtime). 

Contra-indicaties voor de Clearlift Facelift Laser

 • Zwangerschap en borstvoeding;
 • Actieve koortsblaasjes, herpes simplex of wratten in het te behandelen gebied;
 • Gewonde, zonverbrande huid in het te behandelen gebied;
 • Roaccutane, of hydrocortison gebruik binnen 6 maanden;
 • Geschiedenis van bestralingstherapie in het te behandelen gebied.

Heeft u recent al een huidbehandeling gehad, en twijfelt u of hiermee rekening moet houden? Geef het even aan bij de huidspecialist en dan wordt er samen naar de beste behandeldatum gezocht. 

Duur en prijs van de Clearlift

De behandelduur van de  Clearlift Facelift Laser is tussen de 20 en 90 minuten, de kosten en de duur variëren aan de hand van het behandelgebied. Op de pagina prijslijst laserbehandelingen staan de actuele prijzen per gebied.

87

De berekende score van Clinic63 in Amsterdam

Zoek, vind en beoordeel klinieken op KliniekErvaringen.nl
Lees alle ervaringen
100% onafhankelijke reviews

Uitstekend
4,7
Gebaseerd op 300+ recensies van

Aanbevolen behandelingen en behandel interval

Voor een optimaal resultaat raden we 3-6* behandelingen aan met een behandelinterval van 2-3 weken.

* Dit is een gemiddelde indicatie. Dit kan per persoon en per huidtype verschillen. Vraag advies aan de huidspecialist wat u kunt verwachten.

Advies

Het is belangrijk om na de Clearlift Facelift Laser behandeling onderstaande punten op te volgen voor een optimaal resultaat:

 • Directe blootstelling aan UV-straling kan de genezing en de resultaten beïnvloeden. Gebruik daarom voor tenminste 4-6 weken een antizonnebrand product om de huid goed te beschermen tegen UV-straling. Dit betekent dus ook geen zonnebank gebruik;
 • Behandel de huid voorzichtig. Exfolieer de huid gedurende een aantal dagen na de behandeling niet, tot de huid weer tot rust is gekomen;
 • Vermijd het gebruik van irriterende producten met parfum op het behandelde gebied.

Om het resultaat van de behandeling te versterken is een juist thuisgebruik van producten essentieel. Vraag de huidspecialist om een huidanalyse op maat en kom er achter welke producten het beste bij uw huid en wensen passen!

Clearlift Facelift Laser

Ervaren artsen

Beoordeeld met een 8,7

Locaties in Midden/Zuid Nederland

Aangesloten bij NVCG

Welke artsen voeren de behandeling uit?

Dr. Sameer Rana
Premium Cosmetisch arts
BIG: 99919833501

Drs. Babak Mahdavian Delavary
Premium Cosmetisch arts
BIG: 09911187401

Drs. Chanu Mohansingh

Drs. Chanu Mohansingh
Cosmetisch arts
BIG: 19925666601

Heb je meer vragen over een Clearlift Facelift?

Voor meer vragen of informatie kun je altijd onze specialisten bereiken. Stuur ons een mail op info@clinic63.nl of bel ons voor direct advies op +31 (0)88 0 157 100. Zij voorzien je graag van persoonlijk advies!