Injectables Behandelingen

Steeds meer vrouwen en mannen willen de zichtbare tekenen van het ouder worden niet accepteren. Daarom zijn er alternatieve behandelingen die ervoor zorgen dat je er stralend uit blijft zien. Tijdens het verouderingsproces wordt niet alleen de kwaliteit van de huid minder, maar ook de onderliggende structuren, zoals het vetweefsel en de botten. Deze nemen ook in volume af en geven dus minder steun aan de huid, zo ontstaan wat men noemt “statische rimpels”. Ook de spieractiviteit verandert, waardoor “dynamische rimpels” ontstaan. Rimpelvullers en volumeherstellende fillers zorgen ervoor dat de statische rimpels worden aangepakt, andere injectables verminderen de spierspanning en doen dus de dynamische rimpels vervagen. Om natuurlijk ogende, individuele resultaten te verkrijgen, adviseren de artsen van Clinic63 u graag bij de keuze van uw behandeling.

Injectables
Bilvergroting met hyaluronzuur Fillers

Bilvergroting met hyaluronzuur Fillers

Hyaluronzuur is een bestandsdeel dat van nature in het lichaam voorkomt, maar naarmate de jaren vorderen steeds meer afneemt. Een filler wordt gebruikt wordt om volume terug te brengen aan gewenste lichaamsdelen. De filler is op basis van hyaluronzuur die door middel van een naald onderhuids wordt ingespoten. Het effect van deze behandeling is direct zichtbaar.

Macrolane fillers

Toepassingen
De bilvergroting met fillers is een behandeling die toegepast wordt voor bodyshaping en body contouring. De behandeling kan dienen voor het verstevigen of vergroten van lichaamsdelen, zoals de billen, heupen, kuiten, armen, littekens en post liposuctie behandelingen. De arts geeft u vooraf deskundig advies over het behandelen van het gewenste lichaamsdeel.

De behandeling
Vooraf aan de behandeling vindt er een deskundig consult gesprek plaats waarin u al uw vragen kunt stellen. Om de behandeling pijnloos te laten verlopen, vindt er vooraf lokale verdoving plaats. De filler wordt vervolgens via een dikkere naald onderhuids ingebracht. De arts zal de ingebrachte gel met de hand verdelen voor een gelijkmatig resultaat. De behandeling duurt gemiddeld tussen de 30-90 minuten en is zeer veilig en pijnloos.

Na de behandeling
Het te behandelen gebied zal afgeplakt worden met plakkers die enkele dagen dienen te blijven staan. Doordat er enkele zwellingen, verstijvingen of roodheid kan ontstaan, wordt aangeraden gedurende twee a drie weken niet te sporten, massages te nemen, sauna’s te bezoeken of direct te drukken op het behandelde gebied. De verdoving zal na enkele uren uitwerken en de zwellingen nemen na enkele dagen af. Voor de pijn die enkele dagen kan aanhouden, wordt aangeraden om vier maal daags twee tabletten paracetamol van 500 mg te slikken.

Na de behandeling krijg je een lijst mee met nazorg en zal de assistent controle afspraken inplannen.

De duur van het resultaat
Hyaluronzuur is een bestandsdeel dat op een natuurlijke wijze door het lichaam wordt afgebroken, maar doordat de filler gestabiliseerd hyaluronzuur is, zal het resultaat een tot anderhalf jaar aanhouden. Bij herhaalbehandelingen binnen dit termijn, is een mindere hoeveelheid van de filler nodig dan tijdens de eerste behandeling.

Wilt u meer te weten komen over deze behandeling? Neem dan contact op met Clinic63.

Meld u aan voor onze nieuwsbrief!

Signup now and receive an email once I publish new content.

I agree to have my personal information transfered to Mad Mimi ( more information )

I will never give away, trade or sell your email address. You can unsubscribe at any time.

Start typing and press Enter to search