Bilvergroting filler

‘Zelfverzekerdheid voorop!’

Ervaren artsen
Aangesloten bij NVCG

Bilvergroting filler

Bilfiller bij Clinic63

Wil je graag meer volume aan je billen geven? Of heb je last van een ‘hipdip’ bij je heupen? Hier is absoluut geen operatie voor nodig! Je kunt je billen tegenwoordig mooi volume geven en de rondingen waar jij van droomt met een Hyaluronzuur filler. Wij leggen je hieronder uit hoe het werkt.

Ervaren artsen
Beoordeeld met een 8,8
Effectieve behandeling zonder operatie
Geen hersteltijd!

Ervaren artsen

Beoordeeld met een 8,7

Gebruik van A-merken

Aangesloten bij NVCG

Bilvergroting met hyaluronzuur fillers

Hyaluronzuur is een bestandsdeel dat van nature in het lichaam voorkomt, maar naarmate de jaren vorderen steeds meer afneemt. Een filler wordt gebruikt wordt om volume terug te brengen aan gewenste lichaamsdelen. De filler is op basis van hyaluronzuur die door middel van een naald onderhuids wordt ingespoten. Het effect van deze behandeling is direct zichtbaar.

Toepassingen
De bilvergroting met fillers is een behandeling die toegepast wordt voor bodyshaping en body contouring. De behandeling kan dienen voor het verstevigen of vergroten van lichaamsdelen, zoals de billen, heupen, kuiten, armen, littekens en post liposuctie behandelingen. De arts geeft u vooraf deskundig advies over het behandelen van het gewenste lichaamsdeel.

De behandeling
Vooraf aan de behandeling vindt er een deskundig consult gesprek plaats waarin u al uw vragen kunt stellen. Om de behandeling pijnloos te laten verlopen, vindt er vooraf lokale verdoving plaats. De filler wordt vervolgens via een dikkere naald onderhuids ingebracht. De arts zal de ingebrachte gel met de hand verdelen voor een gelijkmatig resultaat. De behandeling duurt gemiddeld tussen de 30-90 minuten, is zeer veilig en pijnloos.

87

De berekende score van Clinic63 in Amsterdam

Zoek, vind en beoordeel klinieken op KliniekErvaringen.nl
Lees alle ervaringen
100% onafhankelijke reviews

Uitstekend
4,7
Gebaseerd op 300+ recensies van

Na de behandeling
Het te behandelen gebied zal afgeplakt worden met plakkers die enkele dagen dienen te blijven staan. Doordat er enkele zwellingen, verstijvingen of roodheid kan ontstaan, wordt aangeraden gedurende twee a drie weken niet te sporten, massages te nemen, sauna’s te bezoeken of direct te drukken op het behandelde gebied. De verdoving zal na enkele uren uitwerken en de zwellingen nemen na enkele dagen af. Voor de pijn die enkele dagen kan aanhouden, wordt aangeraden om vier maal daags twee tabletten paracetamol van 500 mg te slikken.

Na de behandeling krijg je een lijst mee met nazorg en zal de assistent een controle afspraken inplannen.

De duur van het resultaat
Hyaluronzuur is een bestandsdeel dat op een natuurlijke wijze door het lichaam wordt afgebroken, maar doordat de filler gestabiliseerd hyaluronzuur is, zal het resultaat 1 tot 1,5 jaar aanhouden. Bij herhaal behandelingen binnen dit termijn, is een mindere hoeveelheid van de filler nodig dan tijdens de eerste behandeling.

Wilt u meer te weten komen over deze behandeling? Neem dan contact met ons op.

Clinic63

Ervaren artsen

Beoordeeld met een 8,7

Locaties in Midden/Zuid Nederland

Aangesloten bij NVCG

Welke artsen voeren de behandeling uit?

Dr. Sameer Rana
Premium Cosmetisch arts
BIG: 99919833501

Drs. Babak Mahdavian Delavary
Premium Cosmetisch arts
BIG: 09911187401

Drs. Chanu Mohansingh

Drs. Chanu Mohansingh
Cosmetisch arts
BIG: 19925666601

Heb je meer vragen over een bilvergroting filler?

Voor meer vragen of informatie kun je altijd onze specialisten bereiken. Stuur ons een mail op info@clinic63.nl of bel ons voor direct advies op +31 (0)88 0 157 100. Zij voorzien je graag van persoonlijk advies!