Bilvergroting filler

Wil je graag meer volume aan je billen geven? Of heb je last van een ‘hipdip’ bij je heupen? Hier is absoluut geen operatie voor nodig! Je kunt je billen tegenwoordig mooi volume geven en de rondingen waar jij van droomt met een Hyaluronzuur filler. Wij leggen je hieronder uit hoe het werkt.

Bilfiller bij Clinic63

Boek een afspraak

Gratis advies op maat van de arts tijdens een kennismakingsgesprek? Plan een gratis consult in via de online module!

Bilvergroting met hyaluronzuur fillers

Hyaluronzuur is een bestandsdeel dat van nature in het lichaam voorkomt, maar naarmate de jaren vorderen steeds meer afneemt. Een filler wordt gebruikt wordt om volume terug te brengen aan gewenste lichaamsdelen. De filler is op basis van hyaluronzuur die door middel van een naald onderhuids wordt ingespoten. Het effect van deze behandeling is direct zichtbaar.

Toepassingen
De bilvergroting met fillers is een behandeling die toegepast wordt voor bodyshaping en body contouring. De behandeling kan dienen voor het verstevigen of vergroten van lichaamsdelen, zoals de billen, heupen, kuiten, armen, littekens en post liposuctie behandelingen. De arts geeft u vooraf deskundig advies over het behandelen van het gewenste lichaamsdeel.

De behandeling
Vooraf aan de behandeling vindt er een deskundig consult gesprek plaats waarin u al uw vragen kunt stellen. Om de behandeling pijnloos te laten verlopen, vindt er vooraf lokale verdoving plaats. De filler wordt vervolgens via een dikkere naald onderhuids ingebracht. De arts zal de ingebrachte gel met de hand verdelen voor een gelijkmatig resultaat. De behandeling duurt gemiddeld tussen de 30-90 minuten, is zeer veilig en pijnloos.

Na de behandeling
Het te behandelen gebied zal afgeplakt worden met plakkers die enkele dagen dienen te blijven staan. Doordat er enkele zwellingen, verstijvingen of roodheid kan ontstaan, wordt aangeraden gedurende twee a drie weken niet te sporten, massages te nemen, sauna’s te bezoeken of direct te drukken op het behandelde gebied. De verdoving zal na enkele uren uitwerken en de zwellingen nemen na enkele dagen af. Voor de pijn die enkele dagen kan aanhouden, wordt aangeraden om vier maal daags twee tabletten paracetamol van 500 mg te slikken.

Na de behandeling krijg je een lijst mee met nazorg en zal de assistent een controle afspraken inplannen.

De duur van het resultaat
Hyaluronzuur is een bestandsdeel dat op een natuurlijke wijze door het lichaam wordt afgebroken, maar doordat de filler gestabiliseerd hyaluronzuur is, zal het resultaat 1 tot 1,5 jaar aanhouden. Bij herhaal behandelingen binnen dit termijn, is een mindere hoeveelheid van de filler nodig dan tijdens de eerste behandeling.

Wilt u meer te weten komen over deze behandeling? Neem dan contact met ons op.

Cliënten Reviews:

Ik ben meer dan tevreden over deze Clinic en de arts en de ontvangst. Zeer tevreden over het resultaat en de deskundigheid. Babak is een deskundig arts! en ook nog eens heel vriendelijk, hij stelt je op je gemak, net als de rest van het personeel.

Claudia

Lange tijd had ik last van hoofdpijn en druk op mijn ogen. Ik ben na de ingreep veel minder vermoeid en heb bijna geen hoofdpijn meer! De ingreep viel heel erg mee.

Sandra

Zeer tevreden met het resultaat van de behandeling! het ziet er zeer natuurlijk uit en het valt eigenlijk niet op. Ik krijg wel continu complimenten over hoe ik er uit zie! Dit blijf ik graag doen!

Sara

Ik had allemaal rimpels onder mijn kin heb hier voor spuiten gehad fantastisch resultaat na 3 keer echt bijna geen rimpel meer te zien als iemand mij had gezegd dat dit mogelijk ws had ik ze waarschijnlijk niet geloofd maar ben echt super blij.

Danielle