Laserbehandelingen

Clinic63 maakt voor haar laserbehandelingen gebruik van Harmony XL, het meest uitgebreide platform voor laserbehandelingen. Wij hebben gekozen voor de Harmony XL omdat dit apparaat zeer veilig is, dus geen risico op het ontstaan van huidschade. Het is zeer effectief en efficiënt, dus daarom kunnen we sneller en minder vaak behandelen met hetzelfde resultaat, hetgeen u tijd scheelt. Daarnaast is de behandeling veel comfortabeler door de ingebouwde techniek (koeling) waardoor de behandelingen voor u veel aangenamer zijn.

Laser ontharen

LASER ONTHAREN

Clinic63 biedt met de Soprano laser een snelle manier van ontharen. Deze manier van ontharen is minder gevoelig dan andere lasertechnieken omdat de behandelaar de laser continue over de huid beweegt waardoor de warmte verspreid wordt.

De Sorpano laser gebruikt de SHR-technologie wat staat voor Super Hair Removal. Met deze SHR-technologie kan elk huidtype, gedurende het hele jaar, behandeld worden. Dit geldt ook voor de getinte huid en de meeste haartypen. Het is perfect voor elk lichaamsdeel, ook voor de gevoelige gebieden als nek en bikinilijn. Bij donkere haren heeft het Soprano laseren het beste effect. Voor grijze en witte haren is de laser niet effectief. Voor lichtblonde haren is het veel minder effectief.

Laser ontharen
Het te behandelen gebied wordt ingesmeerd met een verkoelende gel. Vervolgens wordt de laser op de huid geplaatst en het laserlicht van de Soprano laser verwarmt de huid tot 45 graden. De laser schiet tien keer per seconde een bepaalde hoeveelheid energie op de huid af. Hierdoor worden de eiwitten in de huid verwarmd en verliezen boven 43 graden hun vitale eigenschappen. De eiwitten zullen hierdoor afsterven.

Interval
Voor het lichaam 8 weken en voor het gelaat 6 weken.

Voor een optimaal effect
8 – 12 behandelingen (resultaat: 70 tot 80% haarreductie).

Consult
Om teleurstelling over de resultaten te voorkomen, adviseert Clinic63 een consult vooraf aan de behandeling. De behandelaar bespreekt tijdens dit gratis consult van 20 minuten wat u met uw huid- en haartype kunt verwachten. Tijdens dit consult wordt onder andere besproken dat deze behandeling op 8 procent van de mensen geen effect heeft.

Advies
De behandeling is minder gevoelig als de haargroei glad is. Daarom adviseert Clinic63 om maximaal 24 uur voor de behandeling de gebieden die u wilt laten behandelen, te scheren. Indien u dit niet doet, is Clinic63 genoodzaakt om de kosten van de behandeling bij u in rekening te brengen. De behandeling zal dan op een ander tijdstip moeten plaats vinden.

Wilt u meer over deze behandeling weten? Neem contact op met Clinic63.

Vraag & Antwoord - Laser ontharen

Laser ontharen

Wat zijn alternatieven voor laser ontharen?

Al decennia kiezen veel mensen ervoor om hun haar weg te halen. De bekendste manier om dit te doen, is door haren weg te scheren. Het is echter ook mogelijk om haren te harsen of epileren. Een nadeel van de eerder genoemde behandeling is dat het haar slechts tijdelijk verwijderd wordt. Bij scheren kunnen dezelfde dag al weer stoppeltjes worden gevoeld. Bij harsen en epileren worden de haren vaak na enkel dagen tot enkele weken weer zichtbaar.

Welke gebieden worden veel behandeld met laser ontharen?

Bijna iedereen heeft wel plekken op het lichaam waar lichaamsbeharing als ongewenst wordt beschouwd. In hoeverre iemand hier problemen mee heeft, verschilt ook per land en per cultuur. De gebieden die het vaakste worden behandeld, verschillen bovendien ook bij mannen en bij vrouwen. Over het algemeen zijn de populairste plekken om haar definitief te verwijderen:

  • Laser ontharen in het gezicht
  • Laser ontharen van de benen
  • Laser ontharen van de borst
  • Laser ontharen van de rug

Daarnaast zijn populaire plekken voor laserontharing ook bijvoorbeeld de oksels en de schaamstreek. Deze behandeling is nu binnen handbereik. Droomt u ook van een gladde huid die fijn aanvoelt? U hoeft zich na deze behandeling geen zorgen meer te maken over ongewenste haargroei.

Hoe werkt laserontharing?

De laserontharing behandeling is beschikbaar voor zowel mannen als vrouwen. De behandeling is daarnaast geschikt voor vrijwel alle huidtypen Dankzij de gebruikte laser sterven de eiwitten in het haarzakje langzaam maar zeker af. Het haarzakje wordt dus uiteindelijk vernietigd. Na de laserbehandelingen stopt het haarzakje dus uiteindelijk met groeien. Wij hebben ons als kliniek gespecialiseerd in de laser ontharen behandeling.

Laser ontharing ervaringen

Vrijwel iedereen doet tegenwoordig eerst een beroep op ervaringen van anderen, voordat een product wordt aangekocht of een dienst wordt afgenomen. Dit geldt ook voor de laserontharing behandeling. Er zijn online talloze laser ontharen ervaringen gedeeld. Op basis van deze ervaringen kunt u een goed beeld krijgen van de mogelijkheden van deze behandeling en het resultaat dat u mag verwachten. Door de verschillende voor en na foto’s die mensen hebben gedeeld die u zijn voorgegaan, kunt u precies zien hoe het resultaat kan zijn na iedere behandeling. Onder andere Yilnez, deelt graag haar ervaring met u. Zij is behandeld bij Clinic63.

‘Jarenlang heb ik veel rekening gehouden met de haargroei op mijn benen. Ik schaamde me hier erg voor en droeg dan ook altijd lange broeken. Door veel scheren ging mijn huid irriteren. Ook bij het harsen had ik hier veel last van. Op een gegeven moment werd ik gewezen op permanent verwijderen van haar door middel van laserontharing. Een vriendin van mij was bij Clinic63 geweest en erg tevreden over het resultaat. Een week nadat ik dit had gehoord, heb ik een consult ingepland. Tijdens dit consult heb ik uitgelegd wat mijn wensen waren. De behandelend arts heeft destijds aangegeven wat voor resultaat ik kon verwachten van de behandeling. Ik ben zo blij dat ik hiervoor heb gekozen! Eindelijk kan ik weer eens een korte broek aan als ik dit wel en hoef ik niet bezig te zijn met mijn haargroei. Kortom, echt een aanrader om op deze manier iets te doen aan overbeharing’

Locaties Laser ontharen:
Laser ontharen in Amsterdam
Laser ontharen in Amstelveen, Diemen, Weesp
Laser ontharen in Den Haag
Laser ontharen in Rijswijk, Voorburg of Wassenaar
Laser ontharen in Scheveningen, Leidschendam of Monster
• Laser ontharen in Eindhoven
• Laser ontharen in Helmond, Waalre of Steensel
• Laser ontharen in Veldhoven, Geldrop of Valkenswaard
Laser ontharen in Zaandam, Zwanenburg, Badhoevedorp, Oostzaan

Kelly

Kelly over haar ervaring van van de Soprano laserbehandeling. ”Ik kom nu al een paar maanden bij Clinic63 om het haar op mijn onderbenen te laten laseren. Mijn haar is veel minder geworden en ik ben dus erg blij met de resultaten. Ook is het personeel heel erg aardig en fijn om mee te werken”, aldus Kelly over haar behandeling.

Meld u aan voor onze nieuwsbrief!

Signup now and receive an email once I publish new content.

I agree to have my personal information transfered to Mad Mimi ( more information )

I will never give away, trade or sell your email address. You can unsubscribe at any time.

Start typing and press Enter to search