Chirurgische behandelingen bij Clinic63

Een chirurgische ingreep staat ook wel voor een operatieve ingreep. Een ingreep waarbij met behulp van medische instrumenten een snee in je lichaam wordt gemaakt. Dit wordt in een speciale operatiekamer uitgevoerd. Tijdens een gratis en vrijblijvend consult luistert de arts naar je klachten en wensen. Er wordt een behandelplan in samenspraak met jou opgesteld. Ieder persoon is anders en daarom is ook ieder behandelplan anders. Op deze pagina vind je een overzicht van onze behandelingen.

Boek een afspraak

Gratis advies op maat van de arts tijdens een kennismakingsgesprek? Plan een gratis consult in via de online module!

Ervaren artsen

Beoordeeld met een 8,8

Gebruik van A-Merken

Persoonlijke aanpak

Waarom kiezen voor Clinic63

Behandelingen uitgevoerd door alleen ervaren en gespecialiseerde artsen

Beoordeeld met een 8,8 bij Kliniek ervaringen

Aangesloten bij de NVCG (Nederlandse Vereniging Cosmetische Geneeskunde)

Beste apparatuur en A-kwaliteit producten

Onze artsen


Wat is een chirurgische behandeling?

Een chirurgische ingreep staat ook wel voor een operatieve ingreep. Een ingreep waarbij met behulp van medische instrumenten een snee in je lichaam wordt gemaakt. Dit wordt in een speciale operatiekamer uitgevoerd. 

Cosmetische chirurgie is wanneer je een chirurgische ingreep ondergaat omdat je je uiterlijk wil verbeteren. 

Medische chirurgie is wanneer je een chirurgische ingreep ondergaat vanwege medische redenen. In sommige gevallen kan medische chirurgie vergoed worden door je zorgverzekering. Dit kun je controleren bij je zorgverzekeraar. 

Beide soorten chirurgische ingrepen voert Clinic63 uit. Tijdens een gratis en vrijblijvend consult luistert de arts naar je klachten en wensen. Er wordt een behandelplan in samenspraak met jou opgesteld. Ieder persoon is anders en daarom is ook ieder behandelplan anders. 

Cliënten Reviews:

Ik ben meer dan tevreden over deze Clinic en de arts en de ontvangst. Zeer tevreden over het resultaat en de deskundigheid. Babak is een deskundig arts! en ook nog eens heel vriendelijk, hij stelt je op je gemak, net als de rest van het personeel.

Claudia

Lange tijd had ik last van hoofdpijn en druk op mijn ogen. Ik ben na de ingreep veel minder vermoeid en heb bijna geen hoofdpijn meer! De ingreep viel heel erg mee.

Sandra

Zeer tevreden met het resultaat van de behandeling! het ziet er zeer natuurlijk uit en het valt eigenlijk niet op. Ik krijg wel continu complimenten over hoe ik er uit zie! Dit blijf ik graag doen!

Sara

Ik had allemaal rimpels onder mijn kin heb hier voor spuiten gehad fantastisch resultaat na 3 keer echt bijna geen rimpel meer te zien als iemand mij had gezegd dat dit mogelijk ws had ik ze waarschijnlijk niet geloofd maar ben echt super blij.

Danielle