Profhilo behandeling

Wil je graag je huid verstrakken zonder het volume te geven zoals bij een hyaluronzuur filler? Dan is een Profhilo behandeling geschikt voor jou. Profhilo zorgt namelijk voor effectieve huidverstrakking zonder het volume te geven. Het zorgt voor huidverjonging met het natuurlijkste resultaat! Wij leggen je graag uit hoe een Profhilo filler werkt.

Steeds meer vrouwen en mannen willen de zichtbare tekenen van het ouder worden niet accepteren en zoeken behandelingen die hen er even stralend laten uitzien als dat ze zich voelen. Tijdens het verouderingsproces wordt niet alleen de kwaliteit van de huid zelf minder, maar onderliggende structuren zoals het vetweefsel en de botten nemen in volume af en geven dus minder steun aan de huid. Zo ontstaan wat men noemt “statische rimpels”. Ook de spieractiviteit verandert, waardoor “dynamische rimpels” ontstaan. Rimpelvullers en volumeherstellende fillers zorgen ervoor dat de statische rimpels worden aangepakt, andere injectables verminderen de spierspanning en doen dus de dynamische rimpels vervagen. Om natuurlijk ogende, individuele resultaten te verkrijgen, adviseren de artsen van Clinic63 je graag bij de keuze van je behandeling.

Profhilo behandeling bij Clinic63

Boek een afspraak

Gratis advies op maat van de arts tijdens een kennismakingsgesprek? Plan een gratis consult in via de online module!

Wat is Profhilo?

– Anti-aging behandeling;
– Puur hyaluronzuur zonder chemische toevoegingen;
– Een kleine ingreep met maar een paar prikjes. Na de behandeling ziet men niet dat er een behandeling is uitgevoerd.
– Het product heeft in 2016 de Aesthetic Awards gewonnen voor de meest innovatieve behandeling.

Werking
Profhilo stimuleert elastine (rekbaarheid), collageen (stevigheid) en onderhuids vet. Hierdoor wordt de huid gelift, gehydrateerd, fijne lijntjes worden verminderd en poriën worden verfijnd. Profhilo is een unieke samenstelling van hyaluronzuur, maar is geen filler. Het hyaluronzuur activeert het huideigen elastine en collageen. Dit zorgt ervoor dat de huid verbetert, maar het uiterlijk niet veranderd. Het voegt immers geen volume toe aan het gezicht. De huid wordt weer stevig en gezond in de verschillende huidlagen met als resultaat dat je huid een prachtige glow krijgt!

Wat doet Profhilo?
– Stimuleert aanmaak van collageen, elastine en zelfs vetweefsel;
– Verminderd fijne lijntjes en acne, verstevigt de huid, maakt de huid rustiger en verkleind de poriën;
– De huid wordt als het ware gelift door middel van deze behandeling;
– Bio remodellerende behandeling die rimpels van binnenuit helpt genezen.

Wat kan je verwachten tijdens de Profhilo behandeling?
Tijdens een behandeling met Profhilo wordt er 1 tot 3 ml hyaluronzuur geïnjecteerd op verschillende punten in het gezicht. De geïnjecteerde gel verspreidt zich gelijkmatig onderhuids. Waardoor het alle plekken van het gezicht bereikt.

Verdoving tijdens deze behandeling is niet nodig. De behandeling duurt 15-30 minuten.

De behandeling is niet alleen geschikt voor het gezicht maar ook voor de hals, het decolleté, de handen en de buik.

Traject
Voor het beste resultaat is er meer dan één behandeling nodig. De tweede behandeling vindt één maand na de eerste behandeling plaats. Na de tweede behandeling stijgt de aanmaak van collageen en elastine nog meer. Een langdurig resultaat kan behaald worden door de behandeling ongeveer iedere 6 maanden te herhalen. Zo blijf je jouw stralende huid behouden en worden fijne lijntjes vervaagd.

Geschikt voor wie?
– Geschikt voor mensen die last hebben van huidveroudering, volumeverlies in het gezicht of een droge, doffe of vermoeide huid;
– Geschikt voor iedereen vanaf 30 jaar.

Het Resultaat
Het resultaat is een stevigere, meer stralende en schitterende huid. Dit is ongeveer na 8 weken zichtbaar. Dit resultaat kan behouden worden door de behandeling regelmatig te herhalen.

Nazorg
De nazorg van een Profhilo behandeling zijn vergelijkbaar met de nazorg van een fillerbehandeling. Wij raden een bezoek aan de sauna en/of zonnebank af. Ook intensieve sportieve activiteiten kun je het beste vermijden vlak na de behandeling.

Consult:
Om teleurstelling over de resultaten te voorkomen, is een consult vooraf aan de behandeling verplicht.

Wilt u meer over deze behandeling weten? Neem contact met ons op.

Cliënten Reviews:

Ik ben meer dan tevreden over deze Clinic en de arts en de ontvangst. Zeer tevreden over het resultaat en de deskundigheid. Babak is een deskundig arts! en ook nog eens heel vriendelijk, hij stelt je op je gemak, net als de rest van het personeel.

Claudia

Lange tijd had ik last van hoofdpijn en druk op mijn ogen. Ik ben na de ingreep veel minder vermoeid en heb bijna geen hoofdpijn meer! De ingreep viel heel erg mee.

Sandra

Zeer tevreden met het resultaat van de behandeling! het ziet er zeer natuurlijk uit en het valt eigenlijk niet op. Ik krijg wel continu complimenten over hoe ik er uit zie! Dit blijf ik graag doen!

Sara

Ik had allemaal rimpels onder mijn kin heb hier voor spuiten gehad fantastisch resultaat na 3 keer echt bijna geen rimpel meer te zien als iemand mij had gezegd dat dit mogelijk ws had ik ze waarschijnlijk niet geloofd maar ben echt super blij.

Danielle