Profhilo behandeling

‘Zelfverzekerdheid voorop!’

Ervaren artsen
Aangesloten bij NVCG

Profhilo behandeling

Profhilo behandeling bij Clinic63

Wil je graag je huid verstrakken zonder het volume te geven zoals bij een hyaluronzuur filler? Dan is een Profhilo behandeling geschikt voor jou. Profhilo zorgt namelijk voor effectieve huidverstrakking zonder het volume te geven. Het zorgt voor huidverjonging met het natuurlijkste resultaat! Wij leggen je graag uit hoe een Profhilo filler werkt.

Ervaren artsen
Beoordeeld met een 8,8
Effectieve behandeling ook voor de handen
Natuurlijk resultaat

Steeds meer vrouwen en mannen willen de zichtbare tekenen van het ouder worden niet accepteren en zoeken behandelingen die hen er even stralend laten uitzien als dat ze zich voelen. Tijdens het verouderingsproces wordt niet alleen de kwaliteit van de huid zelf minder, maar onderliggende structuren zoals het vetweefsel en de botten nemen in volume af en geven dus minder steun aan de huid. Zo ontstaan wat men noemt “statische rimpels”. Ook de spieractiviteit verandert, waardoor “dynamische rimpels” ontstaan. Rimpelvullers en volumeherstellende fillers zorgen ervoor dat de statische rimpels worden aangepakt, andere injectables verminderen de spierspanning en doen dus de dynamische rimpels vervagen. Om natuurlijk ogende, individuele resultaten te verkrijgen, adviseren de artsen van Clinic63 je graag bij de keuze van je behandeling.

Ervaren artsen

Beoordeeld met een 8,7

Gebruik van A-merken

Aangesloten bij NVCG

Wat is Profhilo?

– Anti-aging behandeling;
– Puur hyaluronzuur zonder chemische toevoegingen;
– Een kleine ingreep met maar een paar prikjes. Na de behandeling ziet men niet dat er een behandeling is uitgevoerd.
– Het product heeft in 2016 de Aesthetic Awards gewonnen voor de meest innovatieve behandeling.

Werking
Profhilo stimuleert elastine (rekbaarheid), collageen (stevigheid) en onderhuids vet. Hierdoor wordt de huid gelift, gehydrateerd, fijne lijntjes worden verminderd en poriën worden verfijnd. Profhilo is een unieke samenstelling van hyaluronzuur, maar is geen filler. Het hyaluronzuur activeert het huideigen elastine en collageen. Dit zorgt ervoor dat de huid verbetert, maar het uiterlijk niet veranderd. Het voegt immers geen volume toe aan het gezicht. De huid wordt weer stevig en gezond in de verschillende huidlagen met als resultaat dat je huid een prachtige glow krijgt!

Wat doet Profhilo?
– Stimuleert aanmaak van collageen, elastine en zelfs vetweefsel;
– Verminderd fijne lijntjes en acne, verstevigt de huid, maakt de huid rustiger en verkleind de poriën;
– De huid wordt als het ware gelift door middel van deze behandeling;
– Bio remodellerende behandeling die rimpels van binnenuit helpt genezen.

87

De berekende score van Clinic63 in Amsterdam

Zoek, vind en beoordeel klinieken op KliniekErvaringen.nl
Lees alle ervaringen
100% onafhankelijke reviews

Uitstekend
4,7
Gebaseerd op 300+ recensies van

Wat kan je verwachten tijdens de Profhilo behandeling?
Tijdens een behandeling met Profhilo wordt er 1 tot 3 ml hyaluronzuur geïnjecteerd op verschillende punten in het gezicht. De geïnjecteerde gel verspreidt zich gelijkmatig onderhuids. Waardoor het alle plekken van het gezicht bereikt.

Verdoving tijdens deze behandeling is niet nodig. De behandeling duurt 15-30 minuten.

De behandeling is niet alleen geschikt voor het gezicht maar ook voor de hals, het decolleté, de handen en de buik.

Traject
Voor het beste resultaat is er meer dan één behandeling nodig. De tweede behandeling vindt één maand na de eerste behandeling plaats. Na de tweede behandeling stijgt de aanmaak van collageen en elastine nog meer. Een langdurig resultaat kan behaald worden door de behandeling ongeveer iedere 6 maanden te herhalen. Zo blijf je jouw stralende huid behouden en worden fijne lijntjes vervaagd.

Clinic63

Geschikt voor wie?
– Geschikt voor mensen die last hebben van huidveroudering, volumeverlies in het gezicht of een droge, doffe of vermoeide huid;
– Geschikt voor iedereen vanaf 30 jaar.

Het Resultaat
Het resultaat is een stevigere, meer stralende en schitterende huid. Dit is ongeveer na 8 weken zichtbaar. Dit resultaat kan behouden worden door de behandeling regelmatig te herhalen.

Nazorg
De nazorg van een Profhilo behandeling zijn vergelijkbaar met de nazorg van een fillerbehandeling. Wij raden een bezoek aan de sauna en/of zonnebank af. Ook intensieve sportieve activiteiten kun je het beste vermijden vlak na de behandeling.

Consult:
Om teleurstelling over de resultaten te voorkomen, is een consult vooraf aan de behandeling verplicht. Wilt u meer over deze behandeling weten? Neem contact met ons op.

Ervaren artsen

Beoordeeld met een 8,7

Locaties in Midden/Zuid Nederland

Aangesloten bij NVCG

Welke artsen voeren de behandeling uit?

Dr. Sameer Rana
Premium Cosmetisch arts
BIG: 99919833501

Drs. Babak Mahdavian Delavary
Premium Cosmetisch arts
BIG: 09911187401

Drs. Chanu Mohansingh

Drs. Chanu Mohansingh
Cosmetisch arts
BIG: 19925666601

Heb je meer vragen over een Profhilo behandeling?

Voor meer vragen of informatie kun je altijd onze specialisten bereiken. Stuur ons een mail op info@clinic63.nl of bel ons voor direct advies op +31 (0)88 0 157 100. Zij voorzien je graag van persoonlijk advies!