O-Shot vagina doorbloeding

Je intieme zone krijgt in de loop van de jaren ook te maken met veroudering. Dit kan resulteren in minder gevoel en droogte van de vagina. Seksueel plezier en de intensiteit van orgasmes kunnen hierdoor bij de vrouw afnemen. Dit kan erg vervelend zijn en je een onzeker gevoel geven. Bij Clinic63 kunnen we je hierbij helpen met een O-Shot behandeling. Dit is een 100% natuurlijke behandeling, omdat de groeifactoren uit jouw eigen bloed worden gebruikt voor een betere doorbloeding van de vagina. Meer weten over een O-Shot behandeling? Wij leggen het je hieronder graag uit!

Vagina doorbloeding behandeling bij Clinic63

Boek een afspraak

Gratis advies op maat van de arts tijdens een kennismakingsgesprek? Plan een gratis consult in via de online module!

O-Shot vagina doorbloeding

Ook in de moderne tijd is onder vrouwen seksuele problematiek vaak een taboe. De menopauze, een bevalling en het natuurlijke verouderingsproces kunnen een verlies in sensatie, verminderd seksueel plezier en functionele kwalen in de vaginale regio veroorzaken. Je vagina kan droger aanvoelen en de conditie verslechterd. Bij Clinic63 kunnen we je hiermee helpen met een O-Shot vagina doorbloeding behandeling.

De behandeling
Bij de O-Shot procedure wordt gebruik gemaakt van de eigen mogelijkheid van het lichaam om zichzelf te verjongen. Maar hoe werkt dit precies? Een O-Shot behandeling staat eigenlijk voor een PRP (Plasma Rich in Patelets) behandeling, maar het plasma wordt hierbij in je vagina geïnjecteerd in plaats van in je gezicht. In je bloed zitten bepaalde groeifactoren die helpen beschadigd weefsel te herstellen, ze maken collageen aan en stimuleren de elastine. Er wordt een kleine hoeveelheid bloed afgenomen en in een lasergestuurde centrifuge verwerkt. Het plasma dat we daaruit verkrijgen wordt op een aantal specifieke locaties van de vagina geïnjecteerd. Dit gebeurt onder lokale verdoving waardoor je weinig tot geen ongemak ervaart.

Voordelen

 • Het is een niet-chirurgische techniek waardoor de behandeling relatief licht is. Je kunt je dagelijkse bezigheden meteen weer hervatten, ook seksuele gemeenschap mag dezelfde dag weer hervat worden;
 • Grotere opwinding van clitorale stimulatie;
 • Jongere gladdere huid van de vulva (lippen van de vagina);
 • Sterker (en langer) orgasme;
 • Frequenter orgasme;
 • Verhoogd seksueel verlangen;
 • Verhoogd vermogen om een vaginaal orgasme te krijgen;
 • Verminderde pijn wanneer u last heeft van pijnlijke geslachtsgemeenschap;
 • Verhoogde werking slijmvliezen vagina;
 • Verminderde urine incontinentie;
 • De O-shot kan tijdelijk stress urine-incontinentie opheffen of verbeteren. Daarnaast kan het worden ingezet bij lichen sclerosus.

Duur behandeling
40 minuten

Consult
Houdt er rekening mee dat deze resultaten variëren door factoren zoals leeftijd, algehele gezondheid, hormonale niveaus en sociale gewoonten. Clinic63 adviseert altijd voorafgaand aan de behandeling om op consult te komen. De arts bespreekt tijdens dit gratis en vrijblijvend consult wat je kan verwachten. Alle vragen die je hebt kunnen tijdens dit gesprek gesteld worden aan de arts.

Wil je meer over deze behandeling weten? Neem contact met ons op of plan een gratis en vrijblijvend consult in met een van onze artsen.

Cliënten Reviews:

Ik ben meer dan tevreden over deze Clinic en de arts en de ontvangst. Zeer tevreden over het resultaat en de deskundigheid. Babak is een deskundig arts! en ook nog eens heel vriendelijk, hij stelt je op je gemak, net als de rest van het personeel.

Claudia

Lange tijd had ik last van hoofdpijn en druk op mijn ogen. Ik ben na de ingreep veel minder vermoeid en heb bijna geen hoofdpijn meer! De ingreep viel heel erg mee.

Sandra

Zeer tevreden met het resultaat van de behandeling! het ziet er zeer natuurlijk uit en het valt eigenlijk niet op. Ik krijg wel continu complimenten over hoe ik er uit zie! Dit blijf ik graag doen!

Sara

Ik had allemaal rimpels onder mijn kin heb hier voor spuiten gehad fantastisch resultaat na 3 keer echt bijna geen rimpel meer te zien als iemand mij had gezegd dat dit mogelijk ws had ik ze waarschijnlijk niet geloofd maar ben echt super blij.

Danielle