Injectables Behandelingen

Steeds meer vrouwen en mannen willen de zichtbare tekenen van het ouder worden niet accepteren en zoeken behandelingen die hen er even stralend laten uitzien als ze zich voelen. Tijdens het verouderingsproces wordt niet alleen de kwaliteit van de huid zelf minder, maar onderliggende structuren zoals het vetweefsel en de botten nemen in volume af en geven dus minder steun aan de huid. Zo ontstaan wat men noemt “statische rimpels”. Ook de spieractiviteit verandert, waardoor “dynamische rimpels” ontstaan. Rimpelvullers en volumeherstellende fillers zorgen ervoor dat de statische rimpels worden aangepakt, andere injectables verminderen de spierspanning en doen dus de dynamische rimpels vervagen. Om natuurlijk ogende, individuele resultaten te verkrijgen, adviseren de artsen van Clinic63 u graag bij de keuze van uw behandeling.

Injectables
O-Shot

O-Shot

Ook in de moderne tijd is onder vrouwen seksuele problematiek vaak een taboe.

De menopauze, een bevalling en het natuurlijke verouderingsproces kunnen een verlies in sensatie, verminderd seksueel plezier en functionele kwalen in de vaginale regio veroorzaken.

De behandeling
Bij de O-shot procedure wordt gebruik gemaakt van de eigen mogelijkheid van het lichaam om zichzelf te verjongen. Dit wordt bereikt door groeifactoren uit het PRP in de vagina te injecteren. Hierdoor wordt het regeneratieve proces geactiveerd. Er wordt een kleine hoeveelheid bloed afgenomen en in een lasergestuurde centrifuge verwerkt. Het plasma dat we daaruit verkrijgen wordt op een aantal specifieke locaties van de vagina geïnjecteerd. Dit gebeurt onder lokale verdoving waardoor de client amper ongemak ervaart.

Voordelen
Het is een niet-chirurgische techniek waardoor de behandeling relatief licht is. U kunt de dagelijkse bezigheden meteen weer hervatten. Ook seksuele gemeenschap mag dezelfde dag weer hervat worden.

De O-shot kan tijdelijk stress urine-incontinentie opheffen of verbeteren. Daarnaast kan het worden ingezet bij lichen sclerosus.

  • Grotere opwinding van clitorale stimulatie;
  • Jongere gladdere huid van de vulva (lippen van de vagina)
  • Sterker (en langer) orgasme
  • Frequenter orgasme
  • Verhoogd seksueel verlangen
  • Verhoogd vermogen om een vaginaal orgasme te krijgen
  • Verminderde pijn wanneer u last heeft van pijnlijke geslachtsgemeenschap
  • Verhoogde werking slijmvliezen vagina
  • Verminderde urine incontinentie

Duur behandeling
40 minuten

Consult
Houdt er rekening mee dat deze resultaten variëren door factoren zoals leeftijd, algehele gezondheid, hormonale niveaus en sociale gewoonten. Clinic63 adviseert een consult vooraf aan de behandeling. De behandelaar bespreekt tijdens dit gratis en vrijblijvend consult van 10 minuten wat u kunt verwachten.

Wilt u meer over deze behandeling weten? Neem contact op met Clinic63.

Meld u aan voor onze nieuwsbrief!

Signup now and receive an email once I publish new content.

I agree to have my personal information transfered to Mad Mimi ( more information )

I will never give away, trade or sell your email address. You can unsubscribe at any time.

Start typing and press Enter to search