O-Shot vagina doorbloeding

‘Zelfverzekerdheid voorop!’

Ervaren artsen
Aangesloten bij NVCG

O-Shot vagina doorbloeding

Vagina doorbloeding behandeling bij Clinic63

Je intieme zone krijgt in de loop van de jaren ook te maken met veroudering. Dit kan resulteren in minder gevoel en droogte van de vagina. Seksueel plezier en de intensiteit van orgasmes kunnen hierdoor bij de vrouw afnemen. Dit kan erg vervelend zijn en je een onzeker gevoel geven. Bij Clinic63 kunnen we je hierbij helpen met een O-Shot behandeling. Dit is een 100% natuurlijke behandeling, omdat de groeifactoren uit jouw eigen bloed worden gebruikt voor een betere doorbloeding van de vagina. Meer weten over een O-Shot behandeling? Wij leggen het je hieronder graag uit!

Ervaren artsen
Beoordeeld met een 8,8
Effectieve behandeling
Zelfvertrouwen boost!

Ervaren artsen

Beoordeeld met een 8,7

Gebruik van A-merken

Aangesloten bij NVCG

O-Shot vagina doorbloeding

Ook in de moderne tijd is onder vrouwen seksuele problematiek vaak een taboe. De menopauze, een bevalling en het natuurlijke verouderingsproces kunnen een verlies in sensatie, verminderd seksueel plezier en functionele kwalen in de vaginale regio veroorzaken. Je vagina kan droger aanvoelen en de conditie verslechterd. Bij Clinic63 kunnen we je hiermee helpen met een O-Shot vagina doorbloeding behandeling.

De behandeling
Bij de O-Shot procedure wordt gebruik gemaakt van de eigen mogelijkheid van het lichaam om zichzelf te verjongen. Maar hoe werkt dit precies? Een O-Shot behandeling staat eigenlijk voor een PRP (Plasma Rich in Patelets) behandeling, maar het plasma wordt hierbij in je vagina geïnjecteerd in plaats van in je gezicht. In je bloed zitten bepaalde groeifactoren die helpen beschadigd weefsel te herstellen, ze maken collageen aan en stimuleren de elastine.

Er wordt een kleine hoeveelheid bloed afgenomen en in een lasergestuurde centrifuge verwerkt. Het plasma dat we daaruit verkrijgen wordt op een aantal specifieke locaties van de vagina geïnjecteerd. Dit gebeurt onder lokale verdoving waardoor je weinig tot geen ongemak ervaart.

87

De berekende score van Clinic63 in Amsterdam

Zoek, vind en beoordeel klinieken op KliniekErvaringen.nl
Lees alle ervaringen
100% onafhankelijke reviews

Uitstekend
4,7
Gebaseerd op 300+ recensies van

Voordelen

 • Het is een niet-chirurgische techniek waardoor de behandeling relatief licht is. Je kunt je dagelijkse bezigheden meteen weer hervatten, ook seksuele gemeenschap mag dezelfde dag weer hervat worden;
 • Grotere opwinding van clitorale stimulatie;
 • Jongere gladdere huid van de vulva (lippen van de vagina);
 • Sterker (en langer) orgasme;
 • Frequenter orgasme;
 • Verhoogd seksueel verlangen;
 • Verhoogd vermogen om een vaginaal orgasme te krijgen;
 • Verminderde pijn wanneer u last heeft van pijnlijke geslachtsgemeenschap;
 • Verhoogde werking slijmvliezen vagina;
 • Verminderde urine incontinentie;
 • De O-shot kan tijdelijk stress urine-incontinentie opheffen of verbeteren. Daarnaast kan het worden ingezet bij lichen sclerosus.

Duur behandeling
40 minuten

O-Shot vagina doorbloeding

Consult
Houdt er rekening mee dat deze resultaten variëren door factoren zoals leeftijd, algehele gezondheid, hormonale niveaus en sociale gewoonten. Clinic63 adviseert altijd voorafgaand aan de behandeling om op consult te komen. De arts bespreekt tijdens dit gratis en vrijblijvend consult wat je kan verwachten. Alle vragen die je hebt kunnen tijdens dit gesprek gesteld worden aan de arts. Wil je meer over deze behandeling weten? Neem contact met ons op of plan een gratis en vrijblijvend consult in met een van onze artsen.

Ervaren artsen

Beoordeeld met een 8,7

Locaties in Midden/Zuid Nederland

Aangesloten bij NVCG

Welke artsen voeren de behandeling uit?

Dr. Sameer Rana
Premium Cosmetisch arts
BIG: 99919833501

Drs. Babak Mahdavian Delavary
Premium Cosmetisch arts
BIG: 09911187401

Drs. Chanu Mohansingh

Drs. Chanu Mohansingh
Cosmetisch arts
BIG: 19925666601

Heb je meer vragen over een O-Shot vagina doorbloeding?

Voor meer vragen of informatie kun je altijd onze specialisten bereiken. Stuur ons een mail op info@clinic63.nl of bel ons voor direct advies op +31 (0)88 0 157 100. Zij voorzien je graag van persoonlijk advies!