Injectables Behandelingen

Steeds meer vrouwen en mannen willen de zichtbare tekenen van het ouder worden niet accepteren en zoeken behandelingen die hen er even stralend laten uitzien als ze zich voelen. Tijdens het verouderingsproces wordt niet alleen de kwaliteit van de huid zelf minder, maar onderliggende structuren zoals het vetweefsel en de botten nemen in volume af en geven dus minder steun aan de huid. Zo ontstaan wat men noemt “statische rimpels”. Ook de spieractiviteit verandert, waardoor “dynamische rimpels” ontstaan. Rimpelvullers en volumeherstellende fillers zorgen ervoor dat de statische rimpels worden aangepakt, andere injectables verminderen de spierspanning en doen dus de dynamische rimpels vervagen. Om natuurlijk ogende, individuele resultaten te verkrijgen, adviseren de artsen van Clinic63 u graag bij de keuze van uw behandeling.

O-Shot

O-Shot

Veel vrouwen hebben last van seksuele problemen, echter wordt hier niet vaak over gesproken. De zwangerschap, menopauze en zelfs het natuurlijke verouderingsproces kan leiden tot verlies van gevoel, een verminderd libido of functionele problemen in de vaginale regio. De O-Shot is een nieuwe techniek waarbij Platelet Rich Plasma (PRP) wordt geïnjecteerd in de vagina om processen te stimuleren.

De procedure bestaat uit twee fasen, eerst wordt bloed afgenomen wat gezuiverd wordt tot plasma wat rijk is aan celregenererende groeifactoren. Vervolgens wordt het plasma in de vagina geïnjecteerd om het regeneratief proces te stimuleren. De procedure wordt uitgevoerd onder plaatselijke verdoving om de pijn te minimaliseren.

Een van de grote voordelen van de O-Shot behandeling is dat u onmiddellijk na de behandeling weer uw normale activiteiten kunt oppakken. Geslachtsgemeenschap kan zelfs dezelfde dag plaatsvinden. Andere voordelen van O-Shot:

  • grotere opwinding van clitorale stimulatie;
  • Jongere gladdere huid van de vulva (lippen van de vagina)
  • Sterker orgasme
  • Frequenter orgasme
  • Verhoogd seksueel verlangen
  • Verhoogd vermogen om een vaginaal orgasme te krijgen
  • verminderde pijn wanneer u last heeft van pijnlijke geslachtsgemeenschap
  • Verhoogde werking slijmvliezen vagina
  • verminderde urine incontinentie

Duur behandeling
40 minuten

Consult
Houdt er rekening mee dat deze resultaten variëren door factoren zoals leeftijd, algehele gezondheid, hormonale niveaus en sociale gewoonten. Clinic63 adviseert een consult vooraf aan de behandeling. De behandelaar bespreekt tijdens dit gratis en vrijblijvend consult van 10 minuten wat u kunt verwachten.

Wilt u meer over deze behandeling weten? Neem contact op met Clinic63.

Meld u aan voor onze nieuwsbrief!

Signup now and receive an email once I publish new content.

I agree to have my personal information transfered to Mad Mimi ( more information )

I will never give away, trade or sell your email address. You can unsubscribe at any time.

Start typing and press Enter to search