SkinPen systeem micro-needling

‘Zelfverzekerdheid voorop!’

Ervaren artsen
Aangesloten bij NVCG

SkinPen systeem micro-needling

SkinPen systeem micro-needling

De SkinPen is de eerste FDA goedgekeurde microneedling behandeling ter wereld! Dit betekent dat de SkinPen medisch is goedgekeurd. De SkinPen is een effectieve en veilige microneedling behandeling tegen verschillende huidproblemen, zoals acne littekens en huidveroudering. De pen onderscheidt zich door zijn kwaliteit, maar ook de unieke eigenschappen met verschillende voordelen.

Het SkinPen microneedling systeem is krachtiger, preciezer en veiliger, doordat de naalddiepte op de naald zelf kan worden ingesteld. Daarom zal de naald nooit dieper of oppervlakkiger in de huid gaan dan ingesteld. Ook kan de SkinPen zijn snelheid automatisch aanpassen aan de dikte van uw huid. De SkinPen Microneedling behandeling is dus perfect voor ieder huidtype en bijna elk huidprobleem!

Ervaren artsen

Beoordeeld met een 8,7

Gebruik van A-merken

Aangesloten bij NVCG

Hoe werkt medisch microneedling?

Door middel van hele kleine, steriele naaldjes die vibrerend op de huid terecht komen, worden er kleine microkanaaltjes in de huid gemaakt. Hierdoor wordt tijdens de microneedling behandeling het natuurlijk herstelproces diep in de huid geactiveerd, waardoor er nieuw collageen (type 3) en elastine aangemaakt wordt.

Collageen type 3 is het blijvende collageen en dus het meest voordelig om huidverbetering te bewerkstelligen. Dit zal ervoor zorgen dat de huid steviger en voller wordt en de huidteint egaler, frisser en stralender. Daarnaast is er een betere opname van de actieve werkstoffen.

Huidreactie na de microneedling behandeling

De microneedling behandeling heeft over het algemeen een korte herstelperiode. Afhankelijk van het behandelde gebied en de intensiteit van de SkinPen behandeling, zal de huid er na de behandeling wat roder uitzien en warm/prikkelend aanvoelen. In de meeste gevallen neemt dit binnen enkele uren tot maximaal een paar dagen af.  U ontvangt 2 nazorg producten mee naar huis om het herstelproces van de microneedling behandeling te bevorderen.

Indicaties voor de SkinPen:

 • (Acne) littekens;
 • Fijne lijntjes ;
 • Pigmentvlekjes (bijv. zonbeschadigingen);
 • Doffe huid;
 • Grove huidstructuur;
 • Striae/ striemen;
 • Vergrote poriën;
 • Verslapte huid/ huidveroudering.

87

De berekende score van Clinic63 in Amsterdam

Zoek, vind en beoordeel klinieken op KliniekErvaringen.nl
Lees alle ervaringen
100% onafhankelijke reviews

Uitstekend
4,7
Gebaseerd op 300+ recensies van

Aanbevolen behandelingen en behandel interval

De behandeling kan enkel of in kuurverband worden uitgevoerd. Om een optimaal microneedling behandelresultaat te bewerkstelligen, zijn 3 tot 6* behandelingen aan te raden met een behandel interval van 4-6 weken.

* Dit is een gemiddelde indicatie en kan per persoon en per huidtype verschillen. Vraag advies aan de huidspecialist wat u kunt verwachten.

Duur en prijs van de behandeling

De behandeling duurt 30-45 minuten en kost per behandeling €195,-. Er zijn ook pakketten verkrijgbaar bestaande uit meerdere behandeling, bekijk hier de gehele prijslijst.

Microneedling voor- en nazorg

Na de SkinPen behandeling krijgt u 2 nazorg producten mee (zit bij de prijs inbegrepen). Uw huidspecialist zal het gebruik hiervan voor u uitleggen. Daarbij is het belangrijk om na de SkinPen microneedling behandeling onderstaande punten op te volgen. Hiermee bereikt u namelijk een optimaal resultaat:

 • Directe blootstelling aan Uv-straling kan de genezing en de resultaten beïnvloeden. Gebruik daarom voor tenminste 4-6 weken een zonnebrand om de huid goed te beschermen tegen Uv-straling. Dit betekent dus ook geen zonnebank gebruik;
 • Behandel de huid voorzichtig. Exfolieer (scrub/ peeling bijv.) de huid gedurende een aantal dagen na de behandeling niet, tot de huid weer tot rust is gekomen;
 • Vermijd het gebruik van irriterende producten met parfum op het behandelde gebied.
Clinic63

Om het resultaat van de behandeling te versterken is een juist thuisgebruik van producten essentieel. Vraag de huidspecialist om een huidanalyse op maat en kom erachter welke producten het beste bij uw huid en wensen passen. Door onze diverse vestigingen in het land bent u aan het juiste adres voor microneedling in Amsterdam, Den Haag, Den Bosch, Best, Meerssen en Velp. We zijn voor iedereen uitstekend te bereiken!

Ervaren artsen

Beoordeeld met een 8,7

Locaties in Midden/Zuid Nederland

Aangesloten bij NVCG

Welke artsen voeren de behandeling uit?

Dr. Sameer Rana
Premium Cosmetisch arts
BIG: 99919833501

Drs. Babak Mahdavian Delavary
Premium Cosmetisch arts
BIG: 09911187401

Drs. Chanu Mohansingh

Drs. Chanu Mohansingh
Cosmetisch arts
BIG: 19925666601

Wil je meer informatie?

Voor meer vragen of informatie kun je altijd onze specialisten bereiken. Stuur ons een mail op info@clinic63.nl of bel ons voor direct advies op +31 (0)88 0 157 100. Zij voorzien je graag van persoonlijk advies!