SkinPen systeem micro-needling

De SkinPen is de eerste FDA goedgekeurde microneedling behandeling ter wereld! Dit betekent dat de SkinPen medisch is goedgekeurd. De SkinPen is een effectieve en veilige microneedling behandeling tegen verschillende huidproblemen, zoals acne littekens en huidveroudering. De pen onderscheidt zich door zijn kwaliteit, maar ook de unieke eigenschappen met verschillende voordelen. Het SkinPen microneedling systeem is krachtiger, preciezer en veiliger, doordat de naalddiepte op de naald zelf kan worden ingesteld. Daarom zal de naald nooit dieper of oppervlakkiger in de huid gaan dan ingesteld. Ook kan de SkinPen zijn snelheid automatisch aanpassen aan de dikte van uw huid. De SkinPen Microneedling behandeling is dus perfect voor ieder huidtype en bijna elk huidprobleem! 

Hoe werkt medisch microneedling?

Door middel van hele kleine, steriele naaldjes die vibrerend op de huid terecht komen, worden er kleine microkanaaltjes in de huid gemaakt. Hierdoor wordt tijdens de microneedling behandeling het natuurlijk herstelproces diep in de huid geactiveerd, waardoor er nieuw collageen (type 3) en elastine aangemaakt wordt. Collageen type 3 is het blijvende collageen en dus het meest voordelig om huidverbetering te bewerkstelligen. Dit zal ervoor zorgen dat de huid steviger en voller wordt en de huidteint egaler, frisser en stralender. Daarnaast is er een betere opname van de actieve werkstoffen.

Huidreactie na de microneedling behandeling

De microneedling behandeling heeft over het algemeen een korte herstelperiode. Afhankelijk van het behandelde gebied en de intensiteit van de SkinPen behandeling, zal de huid er na de behandeling wat roder uitzien en warm/prikkelend aanvoelen. In de meeste gevallen neemt dit binnen enkele uren tot maximaal een paar dagen af.  U ontvangt 2 nazorg producten mee naar huis om het herstelproces van de microneedling behandeling te bevorderen.

Indicaties voor de SkinPen:

 • (Acne) littekens;
 • Fijne lijntjes ;
 • Pigmentvlekjes (bijv. zonbeschadigingen);
 • Doffe huid;
 • Grove huidstructuur;
 • Striae/ striemen;
 • Vergrote poriën;
 • Verslapte huid/ huidveroudering.

Aanbevolen behandelingen en behandel interval

De behandeling kan enkel of in kuurverband worden uitgevoerd. Om een optimaal microneedling behandelresultaat te bewerkstelligen, zijn 3 tot 6* behandelingen aan te raden met een behandel interval van 4-6 weken. 

* Dit is een gemiddelde indicatie en kan per persoon en per huidtype verschillen. Vraag advies aan de huidspecialist wat u kunt verwachten.

Duur en prijs van de behandeling

De behandeling duurt 30-45 minuten en kost per behandeling €195,-. Er zijn ook pakketten verkrijgbaar bestaande uit meerdere behandeling, bekijk hier de gehele prijslijst. 

Microneedling voor- en nazorg

Na de SkinPen behandeling krijgt u 2 nazorg producten mee (zit bij de prijs inbegrepen). Uw huidspecialist zal het gebruik hiervan voor u uitleggen. Daarbij is het belangrijk om na de SkinPen microneedling behandeling onderstaande punten op te volgen. Hiermee bereikt u namelijk een optimaal resultaat:

 • Directe blootstelling aan Uv-straling kan de genezing en de resultaten beïnvloeden. Gebruik daarom voor tenminste 4-6 weken een zonnebrand om de huid goed te beschermen tegen Uv-straling. Dit betekent dus ook geen zonnebank gebruik;
 • Behandel de huid voorzichtig. Exfolieer (scrub/ peeling bijv.) de huid gedurende een aantal dagen na de behandeling niet, tot de huid weer tot rust is gekomen;
 • Vermijd het gebruik van irriterende producten met parfum op het behandelde gebied.

Om het resultaat van de behandeling te versterken is een juist thuisgebruik van producten essentieel. Vraag de huidspecialist om een huidanalyse op maat en kom erachter welke producten het beste bij uw huid en wensen passen.

Door onze diverse vestigingen in het land bent u aan het juiste adres voor microneedling in Amsterdam, Den Haag, Den Bosch, Best, Meerssen en Velp. We zijn voor iedereen uitstekend te bereiken! 

Cliënten Reviews:

Ik ben meer dan tevreden over deze Clinic en de arts en de ontvangst. Zeer tevreden over het resultaat en de deskundigheid. Babak is een deskundig arts! en ook nog eens heel vriendelijk, hij stelt je op je gemak, net als de rest van het personeel.

Claudia

Lange tijd had ik last van hoofdpijn en druk op mijn ogen. Ik ben na de ingreep veel minder vermoeid en heb bijna geen hoofdpijn meer! De ingreep viel heel erg mee.

Sandra

Zeer tevreden met het resultaat van de behandeling! het ziet er zeer natuurlijk uit en het valt eigenlijk niet op. Ik krijg wel continu complimenten over hoe ik er uit zie! Dit blijf ik graag doen!

Sara

Ik had allemaal rimpels onder mijn kin heb hier voor spuiten gehad fantastisch resultaat na 3 keer echt bijna geen rimpel meer te zien als iemand mij had gezegd dat dit mogelijk ws had ik ze waarschijnlijk niet geloofd maar ben echt super blij.

Danielle