Pixel Fractional laser

Clinic63 hanteert de Pixel Fractional behandeling voor huidverjonging. Deze laser schiet hele kleine perforaties in de huid met behulp van laserlicht: per vierkante centimeter maakt de laser 50-100 kleine gaatjes. Deze kleine openingen genezen heel snel, omdat ze aan alle kanten worden omgeven door gezonde huidcellen. Zo wordt de huid gestimuleerd om nieuwe cellen en meer collageen aan te maken. Tijdens het genezingsproces worden zowel de opperhuid als het bindweefsel in de lederhuid vernieuwd. Dit betekent dat de huidtextuur en de stevigheid van de huid zichtbaar wordt verbeterd. De behandeling kan toegepast worden vanaf 30-jarige leeftijd. Tijdens een consult vooraf kan de behandelaar beoordelen of u een lichte of intensieve pixel behandeling nodig heeft.

Wilt u meer over deze behandeling weten? Neem contact met ons op.

Wanneer is een Pixel Laser behandeling geschikt?

Indicaties voor de Pixel Laser

 • Algehele huidverjonging;
 • Stralende egale teint;
 • Rimpels en fijne lijntjes;
 • Acné littekens;
 • Het verwijderen van pigmentvlekken (ouderdomsvlekken en zon beschadiging);
 • Huid verstrakking;
 • Het verbeteren van de poriestructuur;
 • Kraaienpootjes rondom de ogen.

Mocht u sneller resultaat willen dan kan u eens naar de pagina ‘CO2 Laser’ kijken. Deze behandeling heeft echter wel meer en een langere na reactie van de huid (downtime). 

Zoekt u naar een laser die een nog kortere downtime heeft, maar ook wat minder intensief is? Kijk dan naar de pagina ‘Clearlift Facelift Laser’ 

Contra-indicaties Pixel Laser

 • Zwangerschap en borstvoeding;
 • Actieve koortsblaasjes, herpes simplex of wratten in het te behandelen gebied;
 • Gewonde, zonverbrande huid in het te behandelen gebied;
 • Roaccutane, of hydrocortison gebruik binnen 6 maanden;
 • Geschiedenis van bestralingstherapie in het te behandelen gebied.

Heeft u recent al een huidbehandeling gehad, en twijfelt u of hiermee rekening moet houden? Geef het even aan bij de huidspecialist en dan wordt er samen naar de beste behandeldatum gezocht. 

Duur en prijs van de behandeling

De behandelduur van de Pixel Laser is tussen de 30 en 60 minuten, de kosten en de duur varieren aan de hand van het behandelgebied. Op de pagina prijslijst laserbehandelingen staan de actuele prijzen per gebied.

Aanbevolen behandelingen en behandelinterval

Voor een optimaal resultaat raden we 1-3* behandelingen aan met een behandel interval van 4-6 weken.

* Dit is een gemiddelde indicatie. Dit kan per persoon en per huidtype verschillen. Vraag advies aan de huidspecialist wat u kunt verwachten.

Advies

Na de behandeling ervaart u een zeer rood en warm gelaat. De huid kan nog tien dagen na de behandeling reageren op de behandeling. Korstvorming kan hierbij ontstaan. Houd hier goed rekening mee. U kunt het gelaat koelen met een koelelement uit de koelkast of vriezer met een doek eromheen.

Daarbij is het belangrijk om na de Pixel Laser behandeling onderstaande punten op te volgen voor een optimaal resultaat:

 • Directe blootstelling aan UV-straling kan de genezing en de resultaten beïnvloeden. Gebruik daarom voor tenminste 6-8 weken een antizonnebrand product om de huid goed te beschermen tegen UV-straling. Dit betekent dus ook geen zonnebank gebruik;
 • Behandel de huid voorzichtig. Exfolieer de huid gedurende een aantal dagen na de behandeling niet, tot de huid weer tot rust is gekomen;
 • Vermijd het gebruik van irriterende producten met parfum op het behandelde gebied.

Om het resultaat van de behandeling te versterken is een juist thuisgebruik van producten essentieel. Vraag de huidspecialist om een huidanalyse op maat en kom er achter welke producten het beste bij uw huid en wensen passen!

Cliënten Reviews:

Ik ben meer dan tevreden over deze Clinic en de arts en de ontvangst. Zeer tevreden over het resultaat en de deskundigheid. Babak is een deskundig arts! en ook nog eens heel vriendelijk, hij stelt je op je gemak, net als de rest van het personeel.

Claudia

Lange tijd had ik last van hoofdpijn en druk op mijn ogen. Ik ben na de ingreep veel minder vermoeid en heb bijna geen hoofdpijn meer! De ingreep viel heel erg mee.

Sandra

Zeer tevreden met het resultaat van de behandeling! het ziet er zeer natuurlijk uit en het valt eigenlijk niet op. Ik krijg wel continu complimenten over hoe ik er uit zie! Dit blijf ik graag doen!

Sara

Ik had allemaal rimpels onder mijn kin heb hier voor spuiten gehad fantastisch resultaat na 3 keer echt bijna geen rimpel meer te zien als iemand mij had gezegd dat dit mogelijk ws had ik ze waarschijnlijk niet geloofd maar ben echt super blij.

Danielle