Kwaliteit & veiligheid

De kwaliteit van de zorg is uiterst belangrijk, zeker bij een medische- of cosmetische behandeling. Het is daarom belangrijk voorafgaand aan een behandeling altijd jezelf goed in te lezen over de behandeling zelf en de kliniek om een weloverwogen besluit te nemen. Wij begrijpen dat het uitvoeren van een behandeling spannend is en je verzekerd wil zijn van goede zorg.

Bij Clinic63 staat veiligheid en kwaliteit dan ook voorop. Wij streven naar de beste zorg voor onze cliënten. Behandelingen zoals injectables, medische- en chirurgische ingrepen worden binnen Clinic63 enkel uitgevoerd door ervaren en deskundige artsen. Wij werken NIET met verpleegkundige of studenten die een opleiding tot arts volgen en onder begeleiding van een arts behandelingen uitvoeren. Hiermee ben je altijd gegarandeerd dat jouw behandeling bij Clinic63 wordt uitgevoerd door een deskundige en ervaren arts.

Daarnaast is Clinic63 aangesloten bij de NVCG. NVCG staat voor Nederlandse Vereniging Cosmetische Geneeskunde. De NVCG is een van overheidswege erkende wetenschappelijke vereniging voor cosmetische zorg met als doel de kwaliteit en voorlichting van medische cosmetische behandelingen te verbeteren. Om aangesloten te worden bij de NVCG dien je te voldoen aan diverse veldnormen en richtlijnen. De cosmetische geneeskunde is een vak met grote verantwoordelijkheid. Het is daarom belangrijk dat een behandeling zorgvuldig wordt uitgevoerd door een deskundig cosmetische arts. 

NVCG

Hygiëne en infectiepreventie

Onze kliniek is op de hoogte van de laatste ontwikkelingen omtrent hygiëne en infectiepreventie. Clinic63 laat met regelmaat audits uitvoeren door externe infectiepreventie bureaus om zo de patiëntveiligheid te waarborgen. Daarnaast heeft Clinic63 een toezichthoudende apotheker.

Deze apotheker houdt toezicht op alle medicatie, voorraad en opslag van medische goederen.

Ervaring & kennis

Door continu onderzoek en het verzorgen van klinische trainingen blijven onze artsen op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in het gebied van de medische esthetiek.

Nieuwste technologie

Ons team van artsen en gecertificeerde technici biedt alleen de meest geavanceerde, innovatieve behandelingen en producten met bewezen resultaten.

Kwaliteit

Wij vinden dat hoogwaardige behandelingen voor iedereen toegankelijk moet zijn. Wij bieden behandelingen die veilig, betaalbaar en effectief zijn.