Carboxy therapie

‘Zelfverzekerdheid voorop!’

Ervaren artsen
Aangesloten bij NVCG

Carboxy therapie

Carboxy therapie behandeling bij Clinic63

Heb je last van donkere kringen onder je ogen? Hier zijn verschillende behandelmogelijkheden voor. De passende behandeling voor jou ligt aan de reden van je donkere kringen. Zo kan het zijn dat je te weinig volume onder je ogen hebt waardoor de traangoot zichtbaar is. Hiervoor zou een traangoot filler passend kunnen zijn. Het kan ook zijn dat je huid te dun is waardoor je aders onder de ogen doorschijnen. Dit resulteert ook in donkere kringen onder je ogen.

Ervaren artsen
Beoordeeld met een 8,8
Effectieve behandeling
Natuurlijk resultaat

Wat de beste behandeling voor je is ziet de arts tijdens een gratis en vrijblijvend consult gesprek. Carboxy therapie is een behandeling voor onder andere huidverjonging en werkzaam tegen de donkere kringen onder je ogen. Hieronder leggen we je graag meer uit over de carboxy therapie behandeling.

Ervaren artsen

Beoordeeld met een 8,7

Gebruik van A-merken

Aangesloten bij NVCG

Wat is carboxy therapie?

Carboxytherapie is een injectable behandeling voor onder andere huidverjonging,  donkere kringen onder de ogen, fijne lijntjes, striae, acne littekens en cellulitis.

De behandeling
Het is een behandeling waarbij onderhuids koolstofdioxide (CO2) gas wordt ingespoten met injecties. Dit is een uiterst veilige methode om de huid te verjongen, verbeteren en om de bloedsomloop te stimuleren.

Het injecteren van koolstofdioxide zorgt ervoor dat rode bloedcellen die co2 (zuurstof) via de longen door ons hele lichaam transporteren lokaal gestimuleerd worden. De carboxytherapie zorgt er zo voor dat deze rode bloedcellen extra zuurstof afgeven in de behandelde zone. CO2 penetreert de rode bloedcellen en reageert met zuurstof waardoor HCO3 (waterstofcarbonaat) wordt gegenereerd. Dit verlaagt weer de pH in de rode bloedcellen. Hoe lager de pH waarde, des te meer zuurstof er kan vrijkomen van de oxyhemoglobine.

De vrijgegeven zuurstof wordt geabsorbeerd door de weefselcellen en activeert de stofwisseling. Meer zuurstof betekent versterkte en versnelde weefsel regeneratie. Over het algemeen geldt: Hoe meer zuurstof, hoe intenser het celmetabolisme en des te sterker het zelf herstellend vermogen van de huid in geval van, bijvoorbeeld huidveroudering, donkere kringen en littekens.

87

De berekende score van Clinic63 in Amsterdam

Zoek, vind en beoordeel klinieken op KliniekErvaringen.nl
Lees alle ervaringen
100% onafhankelijke reviews

Uitstekend
4,7
Gebaseerd op 300+ recensies van

Huidreactie
Direct na de behandeling kunt u korte tijd wat zwelling, roodheid en gevoeligheid ervaren. Dit verdwijnt meestal na één dag. Soms kan een blauw plek ontstaan op de plaats van de injectie. Dit trekt binnen een paar dagen weg. Vermijd gedurende twee weken contact met direct zonlicht.

Duur van de behandeling:
20 minuten

Locatie:
Alleen beschikbaar in Amsterdam.

Interval:
2 weken

Voor een optimaal resultaat:
6 – 10 behandelingen*

* Dit is een gemiddelde indicatie. Dit kan per persoon en per huidtype verschillen. Vraag advies aan de specialist wat u kunt verwachten.

carboxy therapie

Consult:
Om teleurstelling over de resultaten te voorkomen, adviseren wij een consult vooraf aan de behandeling.

Wilt u meer over deze behandeling weten? Neem contact met ons op.

Ervaren artsen

Beoordeeld met een 8,7

Locaties in Midden/Zuid Nederland

Aangesloten bij NVCG

Welke artsen voeren de behandeling uit?

Dr. Sameer Rana
Premium Cosmetisch arts
BIG: 99919833501

Drs. Babak Mahdavian Delavary
Premium Cosmetisch arts
BIG: 09911187401

Drs. Chanu Mohansingh

Drs. Chanu Mohansingh
Cosmetisch arts
BIG: 19925666601

Heb je meer vragen over carboxy therapie?

Voor meer vragen of informatie kun je altijd onze specialisten bereiken. Stuur ons een mail op info@clinic63.nl of bel ons voor direct advies op +31 (0)88 0 157 100. Zij voorzien je graag van persoonlijk advies!