Mesotherapie

Mesotherapie is een procedure waarbij kleine hoeveelheden medicinale stoffen, zoals vitamines, mineralen, aminozuren en hyaluronzuur, in de middelste laag van de huid worden geïnjecteerd. Het beoogde resultaat van mesotherapie kan variëren, afhankelijk van de specifieke behandeldoelen en de gebruikte ingrediënten. De intradermale injectables van mesoestetic® zorgen voor een direct, zichtbaar verbeterend effect op huidveroudering. Daarnaast krijgt de huid weer een jonge, frisse en energieke uitstraling.

Mesotherapie bij Clinic63

Boek een afspraak

Gratis advies op maat van de arts tijdens een kennismakingsgesprek? Plan een gratis consult in via de online module!

Mesotherapie

Behandelgebieden

  • Gelaat
  • Hals
  • Het lichaam
  • Haren

Voorafgaand aan de behandeling vindt er een consult gesprek plaats. In dit gesprek kun je al je vragen aan de arts stellen en zal hij of zij je adviseren over de mogelijkheden. Na dit adviesgesprek kan de behandeling in principe direct worden uitgevoerd.

De behandeling

De behandeling wordt uitgevoerd door de huidtherapeute of een van de artsen en bestaat uit meerdere kleine injecties op de behandelde zone. De behandeling wordt aangeboden in een kuur van 5 behandelingen om de 2 weken, waarna een onderhoudsbehandeling wordt ingezet.

Voor optimaal effect kan de behandeling worden gecombineerd met andere behandelingen die we aanbieden waaronder PRP, SkinPen en peeling. 

Het resultaat

Het resultaat hangt weliswaar af van de gebruikte ingrediënten in de mesotherapie alsook van de huidconditie en het huidtype. Graag geven de huidtherapeuten of de artsen u hier meer uitleg over tijdens het consult. 

In het algemeen kan er uitgegaan worden van een verbetering van de algemene huidconditie.Mesotherapie helpt bij het hydrateren van de huid, het verminderen van fijne lijntjes en rimpels, het verhelderen van de huidskleur en het verbeteren van de huidtextuur. Klanten kunnen een gladdere, stralende en jeugdige huid ervaren.

Het resultaat van mesotherapie is geleidelijk en progressief. Meerdere sessies zijn nodig om de gewenste resultaten te bereiken.

Nazorg

Niet doen:

  • Gebruik gedurende 24 uur geen vochtinbrengende crème of andere huidproducten , waaronder make-up en zelfbruiner;
  • Doe 24u geen intensieve lichaamsbeweging en maak 24u geen gebruik van sauna of andere baden.

Wel doen:

  • Dagelijkse activiteiten kunnen herstart worden

Wilt u meer te weten komen over deze behandeling? Neem dan contact met ons op.

Cliënten Reviews:

Ik ben meer dan tevreden over deze Clinic en de arts en de ontvangst. Zeer tevreden over het resultaat en de deskundigheid. Babak is een deskundig arts! en ook nog eens heel vriendelijk, hij stelt je op je gemak, net als de rest van het personeel.

Claudia

Lange tijd had ik last van hoofdpijn en druk op mijn ogen. Ik ben na de ingreep veel minder vermoeid en heb bijna geen hoofdpijn meer! De ingreep viel heel erg mee.

Sandra

Zeer tevreden met het resultaat van de behandeling! het ziet er zeer natuurlijk uit en het valt eigenlijk niet op. Ik krijg wel continu complimenten over hoe ik er uit zie! Dit blijf ik graag doen!

Sara

Ik had allemaal rimpels onder mijn kin heb hier voor spuiten gehad fantastisch resultaat na 3 keer echt bijna geen rimpel meer te zien als iemand mij had gezegd dat dit mogelijk ws had ik ze waarschijnlijk niet geloofd maar ben echt super blij.

Danielle