Endolift

‘Zelfverzekerdheid voorop!’

Ervaren artsen
Aangesloten bij NVCG

Endolift

Endolift

ENDOLIFT® met LASEmaR® 1500 is een nieuwe methode die gericht is op huidverstrakking, huidversteviging, vetvermindering en hermodellering van de huid. Het is een behandeling die uit wordt gevoerd met erg kleine laservezels zonder dat hier een incisie voor nodig is. De laser van de Endolift is op basis van radiofrequente energie wat ervoor zorgt dat de onderhuidse lagen worden gestimuleerd, hierdoor gaat je huid van binnenuit cellen zoals collageen en elastine aanmaken wat resulteert in huidversteviging en huidverstrakking.

Ervaren artsen

Beoordeeld met een 8,7

Gebruik van A-merken

Aangesloten bij NVCG

Wat houdt een Endolift behandeling in?

De ENDOLIFT® met LASEmaR® 1500 is een snelle en efficiënte laser voor vetverwijdering, huidverstrakking en contouring van het gezicht of het lichaam. Het belangrijkste kenmerk van de Endolift® behandeling is de mogelijkheid de onderhuidse structuren waarmee de laservezel in contact komt tot een hoge temperatuur opgewarmd worden. Hierdoor kunnen eventuele vetkwabben gedeeltelijk worden opgelost, de bloedvaten coaguleren, de vezelweefsels trekken zich terug en modelleert. Het is een minimaal invasieve behandeling doordat met optische laservezels van de orde van microns, dus bijzonder klein, direct onder de huid worden ingebracht zonder sneden of incisies.

Behandelgebieden Endolift

Het kan ingezet worden op verschillende gebieden:

 • Gezicht;
 • Nek;
 • Wangen;
 • Buik;
 • Binnenkant dijen;
 • Heupen;
 • Billen;
 • Knieën;
 • Armen;
 • Fibrotische huid die is veranderd door veroudering of een operatie zoals de klassieke liposuctie.

Oriënterende fase met betrekking tot een Endolift behandeling

Ben je aan het overwegen om eventueel een Endolift behandeling te ondergaan? Of wil je graag meer informatie en een oriënterend gesprek? Bij Clinic63 kan je altijd langskomen voor een adviesgesprek met de arts.

Voorafgaand aan een Endolift behandeling vindt er een consult gesprek plaats. In dit gesprek kun je al je vragen aan de arts stellen en zal hij of zij je adviseren over de mogelijkheden. Na dit adviesgesprek kan de Endolift worden ingepland. Hiervoor kom je dus op een ander moment terug naar de kliniek.

87

De berekende score van Clinic63 in Amsterdam

Zoek, vind en beoordeel klinieken op KliniekErvaringen.nl
Lees alle ervaringen
100% onafhankelijke reviews

Behandel indicaties Endolift

De reden om een Endolift behandeling uit te laten voeren kunnen medisch zijn maar ook cosmetisch. Enkele indicaties voor een Endolift behandeling zijn:

 • Acné littekens;
 • Huidverslapping;
 • Prominente oogwallen;
 • Hermodellering van een lichaamsdeel.

Wanneer kom ik NIET in aanmerking voor een Endolift?

Een Endolift behandeling is niet geschikt voor iedereen. Tijdens een gratis consult met onze arts neemt hij of zij samen met jou een medische vragenlijst door. De arts zal vragen stellen over jouw gezondheid, medische achtergrond en het medicijngebruik. Op basis van deze informatie en jouw klachten bepaalt de arts of  jij in aanmerking komt voor een Endolift.

Endolift: voor en na foto’s

Uitstekend
4,7
Gebaseerd op 300+ recensies van

Consult en voorbereiding op een Endolift

Een consult bij Clinic63 is altijd gratis. Een van onze deskundige artsen staat je graag tijdens dit consult te woord en zal luisteren naar jouw wensen. Een consult kun je gemakkelijk zelf online inplannen of je kunt bellen, whatsappen of mailen via onze contact pagina.

Ervaren artsen
Aangesloten bij NVC
Beoordeeld met een 8,7

Tijdens het consult zal de arts luisteren naar je verhaal en bespreken wat het te verwachten resultaat zal zijn. De arts legt uit hoe de behandeling in zijn werk gaat, wat de kosten zijn en waar je rekening mee dient te houden betreft de voor- en nazorg van de behandeling. Je medisch dossier wordt doorgenomen om je eventuele medicijnen gebruik te bespreken en voor foto’s te maken. Tot slot beantwoordt de arts al jouw vragen zodat jij met een gerustgesteld en veilig gevoel de behandeling kan ondergaan.

Endolift
Er is geen uitgebreide voorbereiding nodig voor een Endolift behandeling. Echter is het wel van belang met een aantal dingen rekening te houden. Er is altijd een kans doordat de Endolift onder de huid aan wordt gebracht, dat je een blauwe plek of zwelling krijgt na de behandeling. Het is hierdoor van belang om geen gebruik te maken van middelen die bloedverdunnend zijn; de kans op heftige blauwe plekken is dan minder groot. Met deze bloedverdunnende middelen worden voornamelijk aspirines en alcohol bedoelt.

Wil je extra stappen zetten om het krijgen van blauwe plekken te voorkomen? Dan kan je ervoor kiezen om van tevoren Arnica-druppels of -tabletten in te nemen; deze zijn bij de drogist te verkrijgen. Deze producten remmen het opkomen van blauwe plekken.

Ervaren artsen

Beoordeeld met een 8,7

Locaties in Midden/Zuid Nederland

Aangesloten bij NVCG

Endolift

Hoe verloopt de ingreep?

De behandeltijd van de Endolift is ongeveer 60 minuten. Dit is afhankelijk van welk behandelgebied je komt.

Tijdens de behandeling wordt de huid eerst gedesinfecteerd en tekent de arts met een steriele marker de huid af. Indien nodig wordt het gebied verdoofd. Het gebied wordt afgedekt en hierna zal de arts de laservezels van de Endolift onder de huid aanbrengen doormiddel van een micro canule. Hiervoor is vaak geen incisie nodig omdat dit dezelfde grote heeft als een naald vergelijkbaar van een filler.

Resultaat en controle

Er wordt altijd een controle afspraak ingepland, vaak plannen we deze een maand na je behandeling in bij je arts. Na de behandeling heb je direct al een licht resultaat, maar het definitieve resultaat is pas na weken / maanden zichtbaar, dit is per persoon verschillend. Je lichaam gaat na de behandeling namelijk nieuwe cellen zoals elastine en collageen aanmaken waardoor het resultaat groter wordt.

Welke artsen voeren de behandeling uit?

Dr. Sameer Rana
Premium Cosmetisch arts
BIG: 99919833501

Drs. Babak Mahdavian Delavary
Premium Cosmetisch arts
BIG: 09911187401

Drs. Chanu Mohansingh

Drs. Chanu Mohansingh
Cosmetisch arts
BIG: 19925666601

Veelgestelde vragen

Wil je graag meer weten over de behandeling? Heb je bepaalde vragen? Misschien staat jouw vraag al in de informatie hieronder!

Wat kost een Endolift behandeling?

De prijzen voor een Endolift behandeling zijn v.a. €1500 en verschillen per behandelgebied.

Hoelang duurt een Endolift behandeling?

Een Endolift behandeling duurt ongeveer 60 minuten. Afhankelijk van het te behandelen gebied, kan dit iets korter of langer uitvallen.

Is een Endolift behandeling pijnlijk?

Vaak wordt de behandeling als niet pijnlijk ervaren, dit ligt echter aan je eigen pijn grens. Vaak wordt het gevoel van warmte ervaren in plaats van pijn. Indien gewenst kan ervoor gekozen worden om verdoving vooraf te gebruiken zodat je zo min mogelijk van de behandeling zal voelen.

Hoe lang is de hersteltijd van een Endolift behandeling?

De gemiddelde hersteltijd van een Endolift behandeling is een week. Je kunt de hersteltijd vergelijken met het herstel na een filler behandeling.

Heb je meer vragen over de Endolift?

Voor meer vragen of informatie kun je altijd onze specialisten bereiken. Stuur ons een mail op info@clinic63.nl of bel ons voor direct advies op +31 (0)88 0 157 100. Zij voorzien je graag van persoonlijk advies!