Turn back time treatment

Obagi Medical huidverjonging en verstrakking

De turn back time treatment is een behandeling voor optimale verjonging en verstrakking van de huid. Tijdens de behandeling wordt er gebruik gemaakt van vitamine C 20% en de Elastiderm producten. Deze producten bevatten een gepatenteerde formule, waardoor fijne lijntjes, rimpels en pigmentvlekken worden verminderd. Daarbij wordt er tijdens de turn back time treatment gebruik gemaakt van exfolianten zoals glycol- en melkzuur. Glycol- en melkzuur zorgen ervoor dat dode huidcellen, die voor een doffe huid zorgen, worden verwijderd. Hierdoor worden actieve ingrediënten beter opgenomen in de huid met als resultaat een intens gevoede verjongde huid. Deze behandeling is voor iedereen mogelijk.

Wilt u meer over deze behandeling weten? Neem contact met ons op.

Keyingrediënten turn back time treatment:

  • Vitamine C: Perfectioneert de huid en beschermt de huid tegen schadelijke invloeden. Essentieel voor de vorming van collageen. Zorgt ervoor dat de huid vooral egaler en ook steviger wordt;
  • Bi-Mineral Contour Complex: Dit is een zeer geavanceerde anti-aging ingrediënt dat gebruik maakt van de kracht van zink en koper met malonaat. Deze combinatie van ingrediënten ondersteunen alle drie de stadia voor een gezonde productie van elastine, wat essentieel is voor de verstrakking van de huid;
  • Glycolzuur- en melkzuur: zorgt voor stimulering van cel vernieuwing om zo tekenen van veroudering te verminderen;
  • Peptiden: Verminderen fijne lijntjes en rimpels.

Indicaties voor de turn back time treatment:

  • Verouderde huid;
  • Verslapte huid;
  • Fijne lijntjes en rimpels (ook hals en decolleté).

Duur en prijs van de behandeling
De behandelduur van de turn back time behandeling is 60 minuten en kost €90.

Aanbevolen behandelingen en behandel interval
Voor een optimaal resultaat raden 4-6* behandelingen aan met een behandel interval van 4-6 weken.

* Dit is een gemiddelde indicatie. Dit kan per persoon en per huidtype verschillen. Vraag advies aan de huidspecialist wat u kunt verwachten.

Advies
Het is belangrijk om de huid te beschermen met een goede zonnebrand, omdat huidveroudering versneld wordt door UV-straling. Dit betekent dus ook geen bezoek aan de zonnebank. Om het resultaat van de behandeling te versterken is een juist thuisgebruik van producten essentieel. Vraag de huidspecialist om een huidanalyse op maat en kom er achter welke producten het beste bij uw huid en wensen passen.

Cliënten Reviews:

Ik ben meer dan tevreden over deze Clinic en de arts en de ontvangst. Zeer tevreden over het resultaat en de deskundigheid. Babak is een deskundig arts! en ook nog eens heel vriendelijk, hij stelt je op je gemak, net als de rest van het personeel.

Claudia

Lange tijd had ik last van hoofdpijn en druk op mijn ogen. Ik ben na de ingreep veel minder vermoeid en heb bijna geen hoofdpijn meer! De ingreep viel heel erg mee.

Sandra

Zeer tevreden met het resultaat van de behandeling! het ziet er zeer natuurlijk uit en het valt eigenlijk niet op. Ik krijg wel continu complimenten over hoe ik er uit zie! Dit blijf ik graag doen!

Sara

Ik had allemaal rimpels onder mijn kin heb hier voor spuiten gehad fantastisch resultaat na 3 keer echt bijna geen rimpel meer te zien als iemand mij had gezegd dat dit mogelijk ws had ik ze waarschijnlijk niet geloofd maar ben echt super blij.

Danielle