Injectables Behandelingen

Steeds meer vrouwen en mannen willen de zichtbare tekenen van het ouder worden niet accepteren en zoeken behandelingen die hen er even stralend laten uitzien als ze zich voelen. Tijdens het verouderingsproces wordt niet alleen de kwaliteit van de huid zelf minder, maar onderliggende structuren zoals het vetweefsel en de botten nemen in volume af en geven dus minder steun aan de huid. Zo ontstaan wat men noemt “statische rimpels”. Ook de spieractiviteit verandert, waardoor “dynamische rimpels” ontstaan. Rimpelvullers en volumeherstellende fillers zorgen ervoor dat de statische rimpels worden aangepakt, andere injectables verminderen de spierspanning en doen dus de dynamische rimpels vervagen. Om natuurlijk ogende, individuele resultaten te verkrijgen, adviseren de artsen van Clinic63 u graag bij de keuze van uw behandeling.

Injectables
Fillers

Fillers

Bij Clinic63 worden alleen fillers gebruikt die grondig onderzocht en getest zijn op effectiviteit en veiligheid. De meeste fillers die worden gebruikt zijn op basis van hyaluronzuur, een natuurlijk bestanddeel van de huid dat afneemt naarmate we ouder worden met dehydratatie tot gevolg.

Een filler op basis van hyaluronzuur blijft na injectie meestal tussen 6 en 12 maanden zitten, afhankelijk van een aantal factoren waaronder het product en de zone van injectie. Na de behandeling worden de lijnen in uw gezicht vlakker, minder opvallen en krijgt u een mooie gladdere huid.

Dit soort fillers zijn ook uitermate geschikt voor de behandeling van de lippen, na de behandeling worden uw lippen voller en meer uitgesproken.

fillers behandeling

Wanneer?
• 
Rimpelbehandeling
• Neus-lipplooi
• Lip volumevergroting
• Wallen/Ogen
• Mondhoeken
• Handen
• Neus

Werkwijze
Er wordt gebruik gemaakt van een specifieke formule van hyaluronzuur (HZ), dat van nature voorkomt in uw huid. Het is een natuurlijke, biologisch afbreekbare gel die vlot en zachtjes in uw huid vloeit en de probleemlijnen onmiddellijk opvult en rimpels zal verminderen na injectie.

Resultaat
Het resultaat ziet er zacht en natuurlijk uit en voelt ook zo aan. Na één behandeling zult u dus meteen een verschil merken. Op de plaats van injectie kan zich soms een beetje roodheid of zwelling voordoen, maar dit is meestal van tijdelijke aard en verdwijnt vanzelf.

Wilt u meer over deze behandeling weten? Neem contact op met Clinic63.

Vraag & Antwoord - Fillers

Waarom kiest men voor fillers?

Er zijn verschillende redenen waarom iemand er voor kan kiezen om een zogenaamde filler behandeling te ondergaan. Fillers komt uit het Engels en kan worden vertaald als opvulling of rimpelvullers. Fillers zijn onder andere dus geschikt om rimpels mee op te vullen. Naarmate iemand ouder wordt, ontstaan er vaak steeds meer en diepere rimpels. De bekendste plekken waar dergelijke rimpels ontstaan, zijn:

  • Frons rimpel
  • Kraaienpootjes
  • Mondhoeken
  • Voorhoofd rimpels

Er kunnen echter ook op andere plekken rimpels ontstaan, die met behulp van fillers kunnen worden verminderd. Het is echter ook mogelijk om bepaalde gebieden extra te accentueren met behulp van fillers. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de jukbeenderen of de wangen.

Wat is uw reden om te kiezen voor de filler behandeling? Onze artsen kunnen u bij de eerder genoemde wensen helpen.

Wat is het verschil tussen permanente en semi-permanente fillers?

Tegenwoordig worden er alleen nog semi-permanente fillers gebruikt. Dit heeft als reden dat de permanente fillers sinds een aantal jaar verboden zijn. De gezondheidsinspectie en Consumentenbond waren het er over eens dat deze permanente fillers niet veilig waren. Daarom zijn alle cosmetische klinieken overgestapt op semi-permanente of tijdelijke fillers. Het resultaat van deze behandeling houdt normaal gesproken ongeveer 1 jaar aan. Hoe lang dit exact is, kan per persoon verschillen.

Hyaluronzuur of een andere filler?

Er bestaan verschillende soorten fillers. Het is in sommige gevallen ook mogelijk uw eigen lichaamsvet te gebruiken als filler. Dit wordt ook wel lipofilling genoemd. Dit is de meest natuurlijke filler die er is. Bij lipofilling wordt een gedeelte van uw vet verwijderd uit uw lichaam. Deze wordt op de gewenste plek ingebracht. Houd er echter rekening mee dat ongeveer 70% van het getransplanteerde eigen vet na verloop van tijd wordt afgevoerd door uw eigen lichaam.

De bekendste soort filler is Hyaluronzuur. Er bestaan daarnaast ook verschillende andere merken fillers. Voorbeelden hiervan zijn Restylane, Juvederm, Ermervel en Radiesse.

Kan een filler behandeling ongedaan gemaakt worden?

Er zijn bepaalde stoffen die de filler behandeling ongedaan kunnen maken. Hierdoor wordt de behandeling extra veilig. Wanneer iemand bijvoorbeeld kiest voor de filler Hyaluronzuur, kan vervolgens de stof Hyazon worden ingespoten om het Hyaluronzuur af te breken. Binnen enkele uren tot enkele dagen zal de filler dan uit uw lichaam verdwijnen. Veel klinieken kiezen voor Hyaluronzuur, omdat dit een stof is die van nature in de huid voorkomt. De kans op allergische reacties is hierdoor minimaal.

Fillers zijn voor verjonging van het gezicht?

Zowel botuline toxine als fillers worden gebruikt om het gezicht er jonger uit te laten zien. Een voordeel van deze twee soorten injectables is dat ze na elkaar kunnen worden gebruikt en dat er sprake is van een tijdelijke werking. Hierdoor is het echter wel nodig om regelmatig een nieuwe afspraak te maken voor een filler of botuline toxine behandeling.

Welke injectable zorgt bij u voor het mooiste resultaat?

Er zijn verschillende injectables die u kunt gebruiken, om er weer jonger en frisser uit te zien. Er zijn daarnaast ook verschillende merken waarmee gewerkt kan worden. Samen met de arts kunt u tijdens een consult bespreken wat uw wensen zijn. Aan de hand van verschillende criteria wordt besproken hoe er een mooi en natuurlijk resultaat behaald kan worden. Zaken die de arts mee laat wegen, zijn bijvoorbeeld uw leeftijd, de kwaliteit van uw huid, de diepte van uw rimpels en of u wel of niet rookt.

De arts zal de volgende zaken laten meewegen in zijn keuze voor bepaalde injectables: roker/niet-roker, leeftijd, eerdere behandelingen met fillers, kwaliteit van de huid, verwachtingspatroon, diepte van rimpels etc.

Meld u aan voor onze nieuwsbrief!

Signup now and receive an email once I publish new content.

I agree to have my personal information transfered to Mad Mimi ( more information )

I will never give away, trade or sell your email address. You can unsubscribe at any time.

Start typing and press Enter to search