HIFU behandeling

‘Zelfverzekerdheid voorop!’

Ervaren artsen
Aangesloten bij NVCG

HIFU behandeling

HIFU behandeling bij Clinic63

Wil je graag een strakkere huid? Wil je ervoor zorgen dat jouw rimpels minder worden? Met een HIFU behandeling bij Clinic63 kunnen wij je helpen! HIFU staat voor High Intensity Focused Ultrasound. Een HIFU behandeling is een unieke behandeling op basis van ultrasound om de huid te verstrakken op een non-invasieve manier. Dit houdt in de dat de huid intact blijft; door een HIFU behandeling wordt de huid op een natuurlijke manier gelift en verstevigd.

Ervaren specialisten
Beoordeeld met een 8,8
Behandeling zonder hersteltijd!

Bij Clinic63 gaan we graag met je in gesprek over de mogelijkheden voor een HIFU behandeling. Onze specialisten kijken met je mee en geven aan wat je kan verwachten van een HIFU behandeling. Onze behandelingen worden met de beste specialistische zorg uitgevoerd, alles zodat er een optimaal resultaat behaald zal worden en de huid inderdaad strakker zal worden. Wil je graag meer informatie? Lees dan snel verder of neem contact met ons op!

Ervaren artsen

Beoordeeld met een 8,7

Gebruik van A-merken

Aangesloten bij NVCG

Hoe ziet een HIFU behandeling er uit?

Een HIFU behandeling is een facelift, welke wordt uitgevoerd op basis van geluidsgolven. Deze geluidsgolven zorgen ervoor dat er energie vrijkomt; de onderhuidse temperatuur zal hierdoor stijgen. Door de stijgende temperaturen wordt de aanmaak van collageen gestimuleerd. Collageen zorgt voor huidverstrakking. De huid zal er steviger en strakker uit gaan zien waardoor rimpels vervagen / verdwijnen. 

Duur van een HIFU behandeling 

Afhankelijk van het te behandelen gebied duurt een behandeling tussen de 30 en 60 minuten. Eerst wordt de huid grondig gereinigd, waarna een gel wordt aangebracht welke zorgt voor een betere geleiding van de ultrasone golven. De behandeling is vrijwel pijnloos. 

Welke zones kunnen worden behandeld met een HIFU behandeling? 

Een HIFU behandeling kan worden toegepast voor het verstrakken van de huid en het verminderen van rimpels. Hoewel vaak wordt gezien dat een HIFU behandeling wordt toegepast voor het verminderen van rimpels op de hoofdhuid (zoals bij kraaienpootjes, of voor lijntjes rond de mond) is het ook mogelijk om een HIFU behandeling toe te passen op andere plekken, zoals; 

 • Kaaklijn;
 • Dubbele kin;
 • Verslapte hals en decolleté;
 • Oogleden en wenkbrauwen;
 • Buik en maagzone;
 • Binnenkant dijen;
 • Bovenkant knieën.

Het is eventueel ook mogelijk om een HIFU behandeling toe te passen op andere moeilijk te behandelen gebieden. Dit kan in overleg met onze specialisten; zij zullen hier passend advies over geven en de verwachtingen van een HIFU behandeling in kaart brengen.

87

De berekende score van Clinic63 in Amsterdam

Zoek, vind en beoordeel klinieken op KliniekErvaringen.nl
Lees alle ervaringen
100% onafhankelijke reviews

Uitstekend
4,7
Gebaseerd op 300+ recensies van

Wat gebeurd er na een HIFU behandeling? 

De HIFU behandeling wordt door één van onze specialisten in alle nauwkeurigheid uitgevoerd en je zult binnen enkele weken merken dat je huid verstrakt aanvoelt. 

Let wel; de huid kan direct na de behandeling wat roodheid en een lichte zwelling vertonen. Dit is een normale reactie en zal maximaal enkele dagen aanhouden. Daarnaast kan het behandelde gebied één tot drie weken wat gevoelig zijn als u het aanraakt. Zo kan eventuele gevoeligheid rond de kaaklijn bijvoorbeeld vergeleken worden met een lichte spierpijn. 

Na de HIFU behandeling ontstaat er een kleine zwelling. Deze verdwijnt na enkele dagen, waarna er plaats wordt gemaakt voor een natuurlijke huidvernieuwing en -verstrakking van binnenuit. Dit is een langzaam proces dat enkele maanden in beslag kan nemen. De resultaten kunnen nog tot zeker een half jaar na de behandeling steeds beter zichtbaar worden! 

Een tweede behandeling is een enkele keer nodig en deze vindt plaats 4 tot 6 weken na de eerste behandeling; dit zou zijn om het vernieuwingsproces een extra stimulans te geven. 

De behandeling is in principe eenmalig en kan gewenst na 10-12 maanden worden herhaald. De huid wordt namelijk zelf aan het werk gezet om meer collageen aan te maken en het resultaat is hier dus afhankelijk van. 

Het eindresultaat hangt mede samen met de productiviteit van uw onderhuidse weefsel en zal 2-4 jaar aanhouden!

laser ontharen
Optimaal resultaat bij een HIFU behandeling 

Na een HIFU behandeling is het belangrijk om onderstaande punten op te volgen voor een optimaal resultaat:

 • Na de HIFU behandeling mogen reguliere handelingen direct weer worden opgepakt. Echter, is het wel van belang de huid zoveel mogelijk te ontzien; ga daarom de eerste paar dagen niet naar de sauna of het zwembad;
 • Na de HIFU behandeling kan je ervoor kiezen om te koelen, hoewel het niet per se nodig is, kan het wel een verlichtend gevoel geven en eventueel de zwelling tegengaan;
 • Directe blootstelling aan UV-straling kan de genezing en het optimale resultaat beïnvloeden. Gebruik daarom tenminste 4-6 weken een zonnebrandproduct met minimaal SPF 30 om de huid goed te beschermen. Gebruik in deze tijd dus ook geen zonnebank;
 • Ga rustig met de huid om en behandel deze voorzichtig. Laat de huid de eerste dagen rusten, zo dien je deze een aantal dagen na gebruik bijvoorbeeld niet te exfoliëren;
 • Vermijd het gebruik van irriterende producten met parfum op het behandelde gebied.

Ervaren artsen

Beoordeeld met een 8,7

Locaties in Midden/Zuid Nederland

Aangesloten bij NVCG

HIFU behandeling

Waarom Clinic63 kiezen voor een HIFU behandeling? 

Clinic63 is een medisch- en cosmetisch instituut. Wij staan bekend om professionele behandeling door ervaren specialisten en werken enkel met A-merken. Bij Clinic63 staan drie kernwaardes centraal; deskundigheid, ervarenheid en veiligheid. Er is altijd tijd voor deskundig en aller eerlijkst advies, waarin verwachtingen besproken kunnen worden. Onze behandelingen zijn geavanceerd en brengen optimaal resultaat. Bij Clinic63 nemen wij je eerlijk mee in het proces, waardoor je niet voor verrassingen komt te staan. Wil je een HIFU behandeling laten uitvoeren? Dan ben je bij Clinic63 aan het goede adres.

Heb je meer vragen over een HIFU behandeling?

Wil je graag in contact komen met één van onze specialisten over een HIFU behandeling? Of heb je al besloten een HIFU behandeling te ondergaan? Via de website kan je snel en gemakkelijk een afspraak maken via de knop onderaan deze pagina. Voor contact neem je gerust contact op met +31 (0)88 0 157 100 of via info@clinic63.nl

Welke artsen voeren de behandeling uit?

Dr. Sameer Rana
Premium Cosmetisch arts
BIG: 99919833501

Drs. Babak Mahdavian Delavary
Premium Cosmetisch arts
BIG: 09911187401

Drs. Chanu Mohansingh

Drs. Chanu Mohansingh
Cosmetisch arts
BIG: 19925666601

Heb je meer vragen over een HIFU behandeling?

Voor meer vragen of informatie kun je altijd onze specialisten bereiken. Stuur ons een mail op info@clinic63.nl of bel ons voor direct advies op +31 (0)88 0 157 100. Zij voorzien je graag van persoonlijk advies!