Goodbye dark spots treatment

Obagi Medical pigment vermindering

De goodbye dark spots is een behandeling die gericht is om bestaand pigment te verminderen. Daarnaast wordt de aanmaak van nieuw pigment geremd. Deze behandeling is voor iedereen mogelijk! De voornaamste werkstoffen in deze behandeling zijn arbutine en vitamine C en deze versterken elkaars werking. Door het toevoegen van een exfoliant worden beiden werkstoffen beter opgenomen in de huid. Het is belangrijk om bij een pigmentgevoelige huid, de huid goed te beschermen met een antizonnebrand product. 

Wilt u meer over deze behandeling weten? Neem contact op met Clinic63.

Keyingrediënten goodbye dark spots treatment

  • Arbutine: helpt pigmentvlekken te vervagen en remt de productie van pigment
  • Vitamine C: Perfectioneert de huid en beschermt de huid tegen schadelijke invloeden. Essentieel voor de vorming van collageen. Zorgt ervoor dat de huid vooral egaler en ook steviger wordt.
  • Glycolzuur: zorgt voor stimulering van cel vernieuwing om zo tekenen van veroudering te verminderen.

Indicaties voor de goodbye dark spots treatment

  • Donkere pigmentvlekken
  • Melasma
  • Vlekkerige huidteint

Duur en prijs van de behandeling
De behandelduur van de goodbye dark spots behandeling is 45 minuten en kost 75EURO. 

Aanbevolen behandelingen en behandel interval
Voor een optimaal resultaat raden we 4-6* behandelingen aan met een behandel interval van 4-6 weken.

* Dit is een gemiddelde indicatie. Dit kan per persoon en per huidtype verschillen. Vraag advies aan de huidspecialist wat u kunt verwachten.

Advies
Het is belangrijk om de huid goed te beschermen met een antizonnebrand product, omdat de huid nieuwe pigmentvlekken kan aanmaken als het in aanmerking komt met UV-straling. Dit betekent dus ook geen bezoek aan de zonnebank. Om het resultaat van de behandeling te versterken is een juist thuisgebruik van producten essentieel. Vraag de huidspecialist om een huidanalyse op maat en kom er achter welke producten het beste bij uw huid en wensen passen!

Start typing and press Enter to search