Goodbye dark spots treatment

Obagi Medical pigment vermindering

De goodbye dark spots is een behandeling die gericht is om bestaand pigment te verminderen. Daarnaast wordt de aanmaak van nieuw pigment geremd. Deze behandeling is voor iedereen mogelijk. De voornaamste werkstoffen in deze behandeling zijn arbutine en vitamine C en deze versterken elkaars werking. Door het toevoegen van een exfoliant worden beiden werkstoffen beter opgenomen in de huid. Het is belangrijk om bij een pigment gevoelige huid, de huid goed te beschermen met een antizonnebrand product. 

Wilt u meer over deze behandeling weten? Neem contact met ons op.

Keyingrediënten goodbye dark spots treatment

  • Arbutine: helpt pigmentvlekken te vervagen en remt de productie van pigment;
  • Vitamine C: Perfectioneert de huid en beschermt de huid tegen schadelijke invloeden. Essentieel voor de vorming van collageen. Zorgt ervoor dat de huid vooral egaler en ook steviger wordt;
  • Glycolzuur: zorgt voor stimulering van cel vernieuwing om zo tekenen van veroudering te verminderen.

Indicaties voor de goodbye dark spots treatment

  • Donkere pigmentvlekken;
  • Melasma;
  • Vlekkerige huidteint.

Duur en prijs van de behandeling
De behandelduur van de goodbye dark spots behandeling is 45 minuten en kost €75.

Aanbevolen behandelingen en behandel interval
Voor een optimaal resultaat raden we 4-6* behandelingen aan met een behandel interval van 4-6 weken.

* Dit is een gemiddelde indicatie. Dit kan per persoon en per huidtype verschillen. Vraag advies aan de huidspecialist wat u kunt verwachten.

Advies
Het is belangrijk om de huid te beschermen met een goede zonnebrand, omdat de huid nieuwe pigmentvlekken kan aanmaken als het in aanraking komt met UV-straling. Dit betekent dus ook geen bezoek aan de zonnebank. Om het resultaat van de behandeling te versterken is een juist thuisgebruik van producten essentieel. Vraag de huidspecialist om een huidanalyse op maat en kom er achter welke producten het beste bij uw huid en wensen passen.

Cliënten Reviews:

Ik ben meer dan tevreden over deze Clinic en de arts en de ontvangst. Zeer tevreden over het resultaat en de deskundigheid. Babak is een deskundig arts! en ook nog eens heel vriendelijk, hij stelt je op je gemak, net als de rest van het personeel.

Claudia

Lange tijd had ik last van hoofdpijn en druk op mijn ogen. Ik ben na de ingreep veel minder vermoeid en heb bijna geen hoofdpijn meer! De ingreep viel heel erg mee.

Sandra

Zeer tevreden met het resultaat van de behandeling! het ziet er zeer natuurlijk uit en het valt eigenlijk niet op. Ik krijg wel continu complimenten over hoe ik er uit zie! Dit blijf ik graag doen!

Sara

Ik had allemaal rimpels onder mijn kin heb hier voor spuiten gehad fantastisch resultaat na 3 keer echt bijna geen rimpel meer te zien als iemand mij had gezegd dat dit mogelijk ws had ik ze waarschijnlijk niet geloofd maar ben echt super blij.

Danielle