Lanluma

Lanluma is een zogenoemde biostimulator, wat wil zeggen dat deze filler collageen stimulerende eigenschappen heeft. Lanluma is een product op basis van melkzuur en meer bepaald poly-L-melkzuur (PLLA). In plaats van fijne lijntjes en rimpels op te vullen met hyaluronzuur en enkel volume te creëren stimuleert Lanluma de natuurlijke aanmaak van het eigen collageen. Deze filler is dan ook ideaal als je liever geen extra volume wilt in het gelaat, maar op een natuurlijke manier de stevigheid van je huid wilt herstellen.

Lanluma bij Clinic63

Boek een afspraak

Gratis advies op maat van de arts tijdens een kennismakingsgesprek? Plan een gratis consult in via de online module!

Lanluma

Behandelgebieden

Lanluma is speciaal ontwikkeld om zowel het gelaat te behandelen als andere lichaamsdelen waar er sprake is van huidverslapping zoals hals, decolleté, billen, bovenarmen en bovenbenen.  

Veel gebruikte indicaties:

 • Huidverbetering en verstrakking van het gelaat
 • Verstevigen van de kaaklijn
 • Versteviging en volume toename in de billen 
 • Cellulitis
 • Versteviging van de huid van de bovenarmen

Afhankelijk van de behandelde zone en de graad van laxiteit van de huid zijn er 1-3 behandelingen nodig. 

Voorafgaand aan de behandeling vindt er een consult gesprek plaats. In dit gesprek kun je al je vragen aan de arts stellen en zal hij of zij je adviseren over de mogelijkheden. Na dit adviesgesprek kan de behandeling in principe direct worden uitgevoerd

De behandeling

Afhankelijk van de behandelde zone en de graad van laxiteit van de huid zijn er 1-3 behandelingen nodig. 

Lanluma is een behandeling die meestal met een canule wordt geïnjecteerd. Deze behandeling kan in minder dan een uur worden uitgevoerd. 

Voor het beste resultaat is het belangrijk de behandelde zone twee weken elke dag 3×5 minuten te masseren. Zo verspreid je Lanluma optimaal onder je huid, wat bijdraagt aan een natuurlijk resultaat.

Het resultaat

Het resultaat van Lanluma wordt geleidelijk zichtbaar in 2 tot 3 maanden na de behandeling. De natuurlijke aanmaak van collageen wordt opgebouwd en hierdoor is het effect heel natuurlijk, maar vooral langdurig: het resultaat van een behandeling met Lanluma houdt wel tot 2 jaar aan. 

Nazorg

Niet doen:

 • Gebruik gedurende 24 uur geen vochtinbrengende crème of andere huidproducten , waaronder make-up en zelfbruiner, op de injectieplaats om infectie te voorkomen;
 • Ga minstens 7 dagen niet naar de sauna, het zwembad of de sportschool;
 • Ga minstens 10 dagen niet zonnen, vermijd UV-licht, inclusief zonnebanken;
 • Doe 5-7 dagen na de behandeling geen intensieve lichaamsbeweging.

Wel doen:

 • De behandelde zone twee weken elke dag 3×5 minuten te masseren;
 • De eerste 24 uur na de behandeling mag je gebruikmaken van een ice pack. Doe dit voor ongeveer 35-45 minuten. Zorg ervoor dat je de ice pack omwikkeld met een doek zodat het niet rechtstreeks in aanraking komt met de huid;
 • Hoewel pijn na een behandeling zelden voorkomt, kun je paracetamol nemen wanneer dit nodig is.

Cliënten Reviews:

Ik ben meer dan tevreden over deze Clinic en de arts en de ontvangst. Zeer tevreden over het resultaat en de deskundigheid. Babak is een deskundig arts! en ook nog eens heel vriendelijk, hij stelt je op je gemak, net als de rest van het personeel.

Claudia

Lange tijd had ik last van hoofdpijn en druk op mijn ogen. Ik ben na de ingreep veel minder vermoeid en heb bijna geen hoofdpijn meer! De ingreep viel heel erg mee.

Sandra

Zeer tevreden met het resultaat van de behandeling! het ziet er zeer natuurlijk uit en het valt eigenlijk niet op. Ik krijg wel continu complimenten over hoe ik er uit zie! Dit blijf ik graag doen!

Sara

Ik had allemaal rimpels onder mijn kin heb hier voor spuiten gehad fantastisch resultaat na 3 keer echt bijna geen rimpel meer te zien als iemand mij had gezegd dat dit mogelijk ws had ik ze waarschijnlijk niet geloofd maar ben echt super blij.

Danielle