Laserbehandelingen

Clinic63 maakt voor haar laserbehandelingen gebruik van Harmony XL, het meest uitgebreide platform voor laserbehandelingen. Wij hebben gekozen voor de Harmony XL omdat dit apparaat zeer veilig is, dus geen risico op het ontstaan van huidschade. Het is zeer effectief en efficiënt, dus daarom kunnen we sneller en minder vaak behandelen met hetzelfde resultaat, hetgeen u tijd scheelt. Daarnaast is de behandeling veel comfortabeler door de ingebouwde techniek (koeling) waardoor de behandelingen voor u veel aangenamer zijn.

Ooglidverstrakking

Ooglidverstrakking

De Harmony XL ooglidverstrakking behandeling zorgt ervoor dat u een frisse en stralende blik (terug) krijgt. Deze behandeling is uitermate geschikt voor subtiel hangende oogleden en een verslapte huid en fijne lijntjes rondom de ogen.

Deze laserbehandeling maakt door middel van laserlicht, duizenden microscopische kleine perforaties in de huid rondom het oog, wat de huid stimuleert om collageen aan te maken. Collageen zorgt voor een snelle huidvernieuwing. Op deze manier krijgt de huid rondom de ogen haar natuurlijke spanning terug. Het omliggend weefsel blijft tijdens de behandeling onbeschadigd.

Duur van de behandeling:
10-20 minuten

Interval:
3 tot 4 weken

Voor een optimaal resultaat:
4 – 6 behandelingen*

* Dit is een gemiddelde indicatie. Dit kan per persoon en per huidtype verschillen. Vraag advies aan de specialist wat u kunt verwachten.

Consult:
Om teleurstelling over de resultaten te voorkomen, adviseren wij een consult vooraf aan de behandeling. De behandelaar bespreekt tijdens dit gratis consult van 10 minuten wat u met uw huid- en haartype kunt verwachten.

Advies:
Wij adviseren u om 4 tot 6 weken voor en na de behandeling contact met de zon te vermijden. Ook het bezoek aan een zonnebank raden we gedurende deze tijd af.

Wilt u meer over deze behandeling weten? Neem contact op met Clinic63.

Clearlift Facelift

CLEARLIFT FACELIFT

Door middel van warmte maakt het laserlicht van de Clearlift Facelift laser microperforaties in de huid. Hierdoor wordt de aanmaak van fibroblasten gestimuleerd. Een fibroblast is de belangrijkste cel van het bindweefsel. Omdat er meer fibroblasten in de huid wordt gestimuleerd, wordt er hierdoor ook meer collageen aangemaakt. Dit zorgt ervoor dat rimpeltjes vervagen en de huid er vele malen strakker uitziet. Deze behandeling is tevens voor de getinte en donkere huid.

Het resultaat is een stevigere huid met een liftend effect. De huid voelt na 1 behandeling al steviger en strakker aan. Op langere termijn heeft deze behandeling een optimaal resultaat. Dit komt door de stimulatie van het collageen tijdens de behandeling. Ook fijne lijntjes kunnen hierdoor nog subtieler worden.

Duur van de behandeling – 20 minuten

Voor een optimaal resultaat – 3 – 6 behandelingen*

Interval – 2-3 weken

* Dit is een indicatie. Dit kan per persoon en per huidtype verschillen. Vraag advies aan de specialist wat u kunt verwachten.

Wilt u meer over deze behandeling weten? Neem contact op met Clinic63.

Pixel Fractional

Pixel Fractional

Clinic63 hanteert de Pixel Fractional behandeling voor huidverjonging. Deze laser schiet hele kleine perforaties in de huid met behulp van laserlicht: per vierkante centimeter maakt de laser 50-100 kleine gaatjes. Deze kleine openingen genezen heel snel omdat ze aan alle kanten worden omgeven door gezonde huidcellen. Zo wordt de huid gestimuleerd om nieuwe cellen en meer collageen aan te maken.

Tijdens het genezingsproces worden zowel de opperhuid als het bindweefsel in de lederhuid vernieuwd. Dit betekent dat de huidtextuur en de stevigheid van de huid zichtbaar wordt verbeterd.

De behandeling kan toegepast worden vanaf 30 jarige leeftijd. Tijdens een consult vooraf kan de behandelaar beoordelen of u een lichte of intensieve pixel behandeling nodig heeft.

Huidreactie:
Een zeer rood en warm gelaat. De huid kan nog tien dagen na de behandeling reageren op de behandeling. Houd u hier goed rekening mee. U kunt het gelaat koelen met een koelelement uit de koelkast of vriezer met een doek eromheen.

De Pixel Fractional behandeling is uitermate geschikt voor:
Algehele huidverjonging, Stralende egale teint, Rimpels en fijne lijntjes, Acné littekens, Het verwijderen van pigmentvlekken (ouderdomsvlekken en zonbeschadiging), Huid verstrakking, Het verbeteren van de porie structuur, Kraaienpootjes rondom de ogen.

Duur behandeling:
30 – 60 minuten

Advies:
Vermijd 8 weken voor en na de behandeling zonlicht en bezoek geen zonnebank. Het is aan te raden om deze behandeling aan het begin van de herfst of tijdens de winter te ondergaan. Dan kunt u enkele behandelingen achter elkaar ondergaan zonder al te veel moeite te doen om de zon te vermijden. Een consult vooraf is belangrijk zodat de behandelaar u de juiste indicatie kan geven op basis van uw huidconditie.

Wilt u meer over deze behandeling weten? Neem contact op met Clinic63.

Pigmentvlekken

PIGMENTVLEKKEN VERWIJDEREN

Gedurende de dag staan we voortdurend bloot aan (teveel) zonlicht. Met het ouder worden tonen de effecten van teveel zonlicht zich met vlekkerige pigmentvlekken. Pigmentvlekken komen vooral voor in het gelaat, in het decolleté en op de handen.

Clinic63 behandelt deze ontsierende pigmentvlekken met de Harmony XL IPL Laser.

Met de Harmony wordt het overtollig pigment op effectieve wijze afgebroken. De roodbruine kleur van de oppervlakkige pigmentvlekken in de huid wordt door middel van speciaal laserlicht geabsorbeerd. De huid daaronder blijft intact. Het resultaat is dat de pigmentvlekken lichter worden.

Tijdens deze behandeling vindt bewust een oppervlakkige verbanding plaats op de plek van de pigmentvlek. U merkt een gevoel van warmte door de huid heen gaan. Dit kan wat branderig aanvoelen. De gel die tussen de huid en de laser zit, werkt verkoelend en geleidt het laserlicht beter. Ook wordt de huid naderhand gekoeld en verzorgd.

Deze behandeling is vooral effectief voor enkele vrijstaande pigmentvlekken. Daarnaast is het niet effectief voor de donkere huid.

Huidreactie

Pigmentaties kunnen in eerste instantie donkerder kleuren en er kunnen korstjes ontstaan. Dit duurt enkele dagen tot twee weken, maar dit verdwijnt vanzelf. Belangrijk is dat u de huid zoveel mogelijk met rust laat door niet aan de korstjes te krabben en contact met direct zonlicht tot vier weken na de behandeling te vermijden. Een brandiger gevoel kan nog 1 tot 2 dagen aanhouden.

Duur van de behandeling – 10 – 20 minuten

Interval – 4 – 6 weken

Voor een optimaal resultaat – 2 – 3 behandelingen*

* Dit is een gemiddelde indicatie. Dit kan per persoon en per huidtype verschillen. Vraag advies aan de specialist wat u kunt verwachten.

Advies

Vermijd zoveel als mogelijk blootstelling aan uv-stralen (ook geen zonnebank). De uv-stralen kunnen de pigmentvlek donkerder kleuren. Vermijd daarom de zon en gebruik een zonnebrandcrème met spf 30/50.

Nazorg

Het is belangrijk om na de behandeling de huid te koelen. Dit kan met een koelelement of koud kompres uit de koelkast of vriezer met daaromheen een theedoek zodat de huid niet direct in contact komt met het koelelement. Mocht de huid gevoelig blijven, herhaal het koelen dan met elke keer 5 minuten rust, totdat het gevoel is genormaliseerd.

Couperose Verwijderen

COUPEROSE VERWIJDEREN

Couperose zijn permanent verwijde bloedvaatjes wat er als roodgekleurde barstjes in de huid uitziet. Het kan geen kwaad, maar het ziet er vaak minder mooi uit. Deze laserbehandeling is geschikt voor de lichte huid.

Tijdens deze effectieve laserbehandeling wordt er met lichtflitsen vanuit de laser een gedeelte van de huid behandeld. Een gel wordt tussen de huid en de laser aangebracht voor een verkoelend effect en voor het beter geleiden van het laserlicht.

Huidreactie
De huid zal na de behandeling nog ongeveer een week wat rood zijn. Ook kan er gedurende enkele dagen een lichte zwelling ontstaan. De dag erna is de zwelling het ergste en zal naarmate de dagen voorbij gaan minder worden. In een enkel geval kunnen er korstjes ontstaan en kunnen de vaatjes donkerder van kleur zijn. Dit verdwijnt vanzelf.

Nazorg
Het is belangrijk om na de behandeling de huid te koelen. Dit kan met een koelelement uit de koelkast of vriezer met daaromheen een theedoek zodat de huid niet direct in contact komt met het koelelement. Koel de huid 5 tot 10 minuten of zolang de huid gevoelig blijft

Duur van de behandeling
20 minuten

Interval – 3 – 4 weken

Voor een optimaal resultaat – 3 – 5 behandelingen*

* Dit is een gemiddelde indicatie. Dit kan per persoon en per huidtype verschillen. Vraag advies aan de specialist wat u kunt verwachten.

Advies
Clinic63 adviseert u om 4 tot 6 weken voor en na de behandeling contact met de zon te vermijden. Ook het bezoek aan een zonnebank raden we gedurende deze tijd af.

Laser ontharen

LASER ONTHAREN

Clinic63 biedt met de Soprano laser een snelle manier van ontharen. Deze manier van ontharen is minder gevoelig dan andere lasertechnieken omdat de behandelaar de laser continue over de huid beweegt waardoor de warmte verspreid wordt.

De Sorpano laser gebruikt de SHR-technologie wat staat voor Super Hair Removal. Met deze SHR-technologie kan elk huidtype, gedurende het hele jaar, behandeld worden. Dit geldt ook voor de getinte huid en de meeste haartypen. Het is perfect voor elk lichaamsdeel, ook voor de gevoelige gebieden als nek en bikinilijn. Bij donkere haren heeft het Soprano laseren het beste effect. Voor grijze en witte haren is de laser niet effectief. Voor lichtblonde haren is het veel minder effectief.

Laser ontharen
Het te behandelen gebied wordt ingesmeerd met een verkoelende gel. Vervolgens wordt de laser op de huid geplaatst en het laserlicht van de Soprano laser verwarmt de huid tot 45 graden. De laser schiet tien keer per seconde een bepaalde hoeveelheid energie op de huid af. Hierdoor worden de eiwitten in de huid verwarmd en verliezen boven 43 graden hun vitale eigenschappen. De eiwitten zullen hierdoor afsterven.

Interval
Voor het lichaam 8 weken en voor het gelaat 6 weken.

Voor een optimaal effect
8 – 12 behandelingen (resultaat: 70 tot 80% haarreductie).

Consult
Om teleurstelling over de resultaten te voorkomen, adviseert Clinic63 een consult vooraf aan de behandeling. De behandelaar bespreekt tijdens dit gratis consult van 20 minuten wat u met uw huid- en haartype kunt verwachten. Tijdens dit consult wordt onder andere besproken dat deze behandeling op 8 procent van de mensen geen effect heeft.

Advies
De behandeling is minder gevoelig als de haargroei glad is. Daarom adviseert Clinic63 om maximaal 24 uur voor de behandeling de gebieden die u wilt laten behandelen, te scheren. Indien u dit niet doet, is Clinic63 genoodzaakt om de kosten van de behandeling bij u in rekening te brengen. De behandeling zal dan op een ander tijdstip moeten plaats vinden.

Wilt u meer over deze behandeling weten? Neem contact op met Clinic63.

IPL ontharen

IPL ONTHAREN

IPL ontharen is een ontharingstechniek voor de lichte huid, met donkere haren. Heeft u een donkere huid? Lees dan meer over Soprano ontharen.

Tijdens het ontharen met de harmony laser dringt het licht van de laser door de huid heen en wordt het geabsorbeerd door de melanine in de haarschacht. Deze absorptie verhoogt de temperatuur van het haarzakje en vernietigt op een thermische manier de cellen die verantwoordelijk zijn voor haargroei. De kenmerken van het licht (golflengte, pulsduur en voeding) zijn zodanig afgestemd zodat zij geen schade aanbrengen aan de rest van omliggende huid.

Huidreactie

De huid kan rood worden en er kan eventueel een zwelling rondom het haarzakje heen optreden. Dit kan enkele uren tot in sommige gevallen 1 tot 2 dagen aanhouden.

Duur behandeling – ongeveer 30 minuten. Voor benen is dit ongeveer 1 uur

Voor een optimaal resultaat – 8-12 behandelingen*

Interval – 8 weken

* Dit is een gemiddelde indicatie. Dit kan per persoon en per huidtype verschillen. Vraag advies aan de specialist wat u kunt verwachten.

Consult

Om teleurstelling over de resultaten te voorkomen, adviseert Clinic63 een consult vooraf aan de behandeling. De behandelaar bespreekt tijdens dit gratis consult van 10 minuten wat u met uw huid- en haartype kunt verwachten.

Advies

Het is noodzakelijk om maximaal 24 uur voorafgaand aan de behandeling de huid glad te scheren. Dit mag ook met een ontharingscrème. De huid moet zo glad mogelijk zijn. Gebruik geen epileer- of touwtjestechniek en hars de huid niet. Clinic63 adviseert u om 4 tot 6 weken voor en na de behandeling contact met de zon te vermijden. Ook het bezoek aan een zonnebank raden we gedurende deze tijd af. Gebruik daarnaast zonnebrandcrème SPF 30/50.

Wilt u meer over deze behandeling weten? Neem contact op met Clinic63.

Anti-transpiratie Laser

ANTI-TRANSPIRATIE LASER

Alma SweatX is een nieuwe laserbehandeling tegen overmatig zweten – hyperhidrosis – en lichaamsgeur – osmidrosis. Dit zijn twee verschillende aandoeningen, want niet iedereen met overmatige transpiratie heeft ook last van een sterke lichaamsgeur, en omgekeerd.

Deze behandeling is een alternatief voor de anti transpiratie behandeling met Botuline Toxine (Bocouture) injecties.

De behandeling

Tijdens de SweatX behandeling gebruikt de behandelaar een speciale applicator die met ronddraaiende bewegingen geleidelijk warmte over de huid verspreid. Dit kunt u als warm ervaren en het kan gevoelig zijn. Tijdens de behandeling wordt daarom een olie op de huid aangebracht wat verkoelend werkt.

SweatX schakelt de zweetklieren selectief uit en laat het omliggende weefsel onaangetast. Hierdoor wordt de zweetproductie en de bijbehorende lichaamsgeur drastisch verminderd.

De behandeling veroorzaakt geen ‘compenserende transpiratie’. Dit betekent dat er geen extra zweet wordt geproduceerd in andere delen van het lichaam.

U kunt direct na de behandeling uw dagelijkse bezigheden hervatten. Onmiddellijk na de behandeling moet er al een verminderde zweetproductie merkbaar zijn, met een verdere zichtbare afname in de weken erna. Na een volledige behandelingscyclus zal uw behandelaar een vervolgafspraak met u maken om te bespreken of er aanvullende behandelingen nodig zijn.

Duur van de behandeling – 20 minuten (per 2 oksels)

Voor een optimaal resultaat – minimaal 4 behandelingen*

Interval – 1 x per week

* Dit is een gemiddelde indicatie. Dit kan per persoon en per huidtype verschillen. Vraag advies aan de behandelaar wat u kunt verwachten.

Advies

De behandeling is minder gevoelig als de haargroei glad is. Daarom adviseert Clinic63 om maximaal 24 voor de behandeling de gebieden die u wilt laten behandelen, te scheren. Indien u dit niet doet, is Clinic63 genoodzaakt om de kosten van de behandeling bij u in rekening te brengen. De behandeling zal dan nadat de gebieden geschoren zijn, op een ander tijdstip moeten plaats vinden.

Tatoeage verwijderen

TATOEAGE VERWIJDEREN

Clinic63 kan u helpen bij het verwijderen van een tatoeage door middel van de Harmony Laser.

Met de Harmony laser worden er kleine lichtflitsen op de tatoeage afgevuurd. De inktdeeltjes nemen het licht op en de opgewekte laserenergie breekt de kapsels vervolgens open. Hierdoor valt de inkt als het ware uit elkaar in piepkleine deeltjes. Die worden vervolgens door het afweersysteem van het lichaam aangevallen en opgeruimd.

Deze behandeling is het meest effectief voor de kleuren zwart, donkergroen en donkerblauw.

Duur van de behandeling – 20 minuten (afhankelijk van de omvang)

Voor een optimaal resultaat – 6 – 10 behandelingen*

Interval – 4 – 8 weken

* Dit is een gemiddelde indicatie. Dit kan per persoon en per huidtype verschillen. Vraag advies aan de specialist wat u kunt verwachten.

Consult

Clinic63 adviseert om eerst een consult met een behandelaar aan te vragen. Dit gratis consult duurt tien minuten waarin de behandelaar een persoonlijk behandelplan voor u opstelt op basis van de grootte van de tatoeage, de kleuren die gebruikt zijn en de huidskleur.

Advies

Vermijd minimaal 4 tot 6 weken voor en na de behandeling contact met zonlicht. Stel het behandelgebied zo min mogelijk bloot aan uv-straling zoals een zonnebank.

Kalknagels verwijderen

KALKNAGELS VERWIJDEREN

Voor de behandeling van kalknagels (ook wel schimmelnagels genoemd en de medische benaming is ‘onychomycosis’.) maakt Clinic63 gebruik van de ClearChoice methode.

Onbehandelde schimmelnagels of kalknagels kunnen na verloop van tijd geelwit, geelbruin of zelfs bruinzwart van kleur worden. De nagel is vaak ook in sterke mate verdikt. De nagel kan loslaten van de onderlaag en afvallen. Er groeit vervolgens een nieuwe nagel uit die echter op zijn beurt ook geïnfecteerd zal zijn met de schimmel. Meestal is de grote teen het begin van de infectie. Om dit patroon te doorbreken, is de ClearChoice methode een mogelijkheid.

Tijdens deze behandeling wordt door middel van laser de harde buitenschel van de schimmelsporen gebroken en het gebied onder het nagelbed verwarmd. Daarna worden de ongewenste micro-organismen onschadelijk gemaakt. De nagel wordt warm en kan een branderig gevoel opleveren wat direct verdwijnt op het moment dat de laser van de nagel af is. De ClearChoice methode is een snelle behandeling. Het duurt slechts tien minuten per voet.

Het effect van de behandeling is niet direct zichtbaar. Dit komt omdat het 7 tot wel 9 maanden kan duren voordat er een volledig nieuwe nagel is terug gegroeid.

Duur van de behandeling – 10 minuten (per voet)

Voor een optimaal resultaat – 3 – 6 behandelingen*

Interval – 4 weken

* Dit is een gemiddelde indicatie. Dit kan per persoon en per huidtype verschillen. Vraag advies aan de specialist wat u kunt verwachten.

Advies vooraf de behandeling

U dient bij uw pedicure of podoloog de nagel te laten frezen. Zo dun mogelijk. Dit zorgt ervoor dat de laserstraal ook daadwerkelijk het gebied bereikt waar het nodig is. Daarnaast wordt het u aangeraden om schone sokken mee te nemen.

Voor een optimaal resultaat is het belangrijk om uw lakens en sokken op minimaal 60 graden te wassen. Desinfecteer de instrumenten voor de verzorging van uw nagels, zoals een nagelschaartje. Gebruik wegwerpvijltjes voor bij het vijlen van uw nagels. Tot slot adviseren wij om schoenen, slippers, sloffen, sandalen en dergelijke te behandelen met een antischimmelspray of -poeder. Geen nagellak gebruiken gedurende het gehele herstelproces.

Meer over deze behandelingen van Clinic63 weten? Maak een afspraak voor een consultatie.

Beenvaatjes

OPPERVLAKKIGE BEENVAATJES

Voor oppervlakkige beenvaatjes gebruiken we bij Clinic63 de LP Yag laser. Dit laserapparaat haalt de behandelaar over de beenvaatjes. Het laserlicht dringt door de huid en zoekt de ‘oxyhemoglobine’ (dit geeft bloed z’n rode kleur) van het bloed op. Dit verwarmt de bloedvaatjes, waardoor de vaatwand samentrekt. Het lichaam ruimt de overblijfselen vervolgens op. Dit proces voelt tijdens de behandeling warm en eventueel branderig aan.

Huidreactie

Direct na de behandeling zal de huid rood zijn. Ook kan er eventueel een lichte zwelling ontstaan. Dit zal 1 tot 2 dagen aanhouden. De bloedvaten kunnen er na de behandeling feller van kleur uitzien. Dit kan enkele weken nodig hebben om weg te trekken.

Duur van de behandeling – 60 minuten

Voor een optimaal resultaat – minimaal 3 behandelingen*

Interval – 6 – 8 weken

Advies

Het is belangrijk om na de behandeling de huid te koelen. Dit kan met een koelelement uit de koelkast of vriezer met daaromheen een theedoek zodat de huid niet direct in contact komt met het koelelement. Koel de huid 5 tot 10 minuten en herhaal zolang het nog gloeiend of branderig aanvoelt.

  • Clinic63 adviseert u gedurende 48 uur na de behandeling niet te sporten of een sauna te bezoeken. De huid heeft deze tijd nodig om goed te kunnen helen.
  • Minimaal 4 weken voor de behandeling en 4-6 weken na de behandeling geen of minimale blootstelling aan uv-stralen. Dit betekent ook geen bezoek aan de zonnebank. Gebruik daarnaast een zonnebrandcrème met spf 30-50.
Pixel & Clearlift Pakket

PIXEL EN CLEARLIFT PAKKET

Clinic63 hanteert de Pixel Fractional behandeling voor huidverjonging. Deze laser schiet hele kleine perforaties in de huid met behulp van laserlicht. Deze kleine openingen genezen heel snel omdat ze aan alle kanten worden omgeven door gezonde huidcellen. Zo wordt de huid gestimuleerd om nieuwe cellen en meer collageen aan te maken. De Clearlift Facelift laser maakt door middel van warmte microperforaties in de huid. Hierdoor wordt de aanmaak van fibroblasten gestimuleerd en wordt hierdoor ook meer collageen aangemaakt. Dit zorgt ervoor dat rimpeltjes vervagen en de huid er vele malen strakker uitziet.

De behandeling

U start met een Pixel Fractional behandeling en twee weken later volgt de Clearlift Facelift laser. De Pixel Fractional laser werkt aan de buitenkant van de huid en de Clearlift Facelift laser aan de binnenkant. De combinatie van deze twee behandelingen zorgt voor een optimaal resultaat van huidverjonging en huidverbetering. Met dit pakket heeft u recht op 3 Pixel Fractional behandelingen en 3 Clearlift Facelift laserbehandelingen.

Duur behandeling – 30 minuten per behandeling

Advies – Bij een donkere of zongebruinde huid is de Pixel Fractional behandeling niet mogelijk. Overleg met uw behandelaar de mogelijke opties voor eventueel een andere behandeling.

Neem contact op met Clinic63 indien u meer over deze behandeling wilt weten.

Meld u aan voor onze nieuwsbrief!

Signup now and receive an email once I publish new content.

I agree to have my personal information transfered to Mad Mimi ( more information )

I will never give away, trade or sell your email address. You can unsubscribe at any time.

Start typing and press Enter to search