Laserbehandelingen bij Clinic63

Bij Clinic63 luistert de specialist tijdens een gratis en vrijblijvend consult naar jouw wensen en behoeften. Samen met jou wordt er een behandelplan opgesteld met de passende laserbehandeling.

Ervaren artsen

Beoordeeld met een 8,8

Gebruik van A-Merken

Persoonlijke aanpak

Waarom kiezen voor Clinic63

Behandelingen uitgevoerd door alleen ervaren en gespecialiseerde artsen

Beoordeeld met een 8,8 bij Kliniek ervaringen

Aangesloten bij de NVCG (Nederlandse Vereniging Cosmetische Geneeskunde)

Beste apparatuur en A-kwaliteit producten

Onmoet onze behandelaars

Clinic63 is een medisch- en cosmetisch instituut met verscheidene gerenommeerde klinieken door heel Nederland. Met gebruik van de meest moderne apparatuur en A- merken bieden wij professionele behandelingen, om de cosmetische wensen van onze cliënten te realiseren. Veiligheid, kwaliteit en resultaat staan hierbij centraal. Cliënten worden bijgestaan met een realistisch en persoonlijk advies om hun medische- en cosmetische doeleinden na te streven.

Onze artsen

Wat is een laserbehandeling

Het woord zegt het eigenlijk al: het is een behandeling uitgevoerd met een laser. Laser staat voor Light Amplification by the Stimulated Emission of Radiation, dat wil zeggen lichtversterking door gestimuleerde emissie van straling. Met laserlicht kun je heel nauwkeurig specifieke klachten behandelen. Zo kun je bijvoorbeeld heel selectief met een laser een pigmentvlek in de huid behandelen zonder de omringende huid te beschadigen. 

Er zijn verschillende lasers op de markt, allemaal met een andere werking en functie. Afhankelijk van jouw klachten wordt er gekeken naar de passende laser. Bij Clinic63 werken we met verschillende soorten lasers van het merk Alma, dit is het beste laser merk op de huidige markt. Het is belangrijk om je van tevoren goed te verdiepen in de soort laser. Het laseraanbod op de markt is groot maar de werkzaamheid is erg verschillend. Bij Clinic63 werken we met de beste kwaliteit apparatuur om jou te voorzien van het beste resultaat. 

Bij Clinic63 luistert de specialist tijdens een gratis en vrijblijvend consult naar jouw wensen en behoeften. Samen met jou wordt er een behandelplan opgesteld met de passende laserbehandeling. 

Cliënten Reviews:

Ik ben meer dan tevreden over deze Clinic en de arts en de ontvangst. Zeer tevreden over het resultaat en de deskundigheid. Babak is een deskundig arts! en ook nog eens heel vriendelijk, hij stelt je op je gemak, net als de rest van het personeel.

Claudia

Lange tijd had ik last van hoofdpijn en druk op mijn ogen. Ik ben na de ingreep veel minder vermoeid en heb bijna geen hoofdpijn meer! De ingreep viel heel erg mee.

Sandra

Zeer tevreden met het resultaat van de behandeling! het ziet er zeer natuurlijk uit en het valt eigenlijk niet op. Ik krijg wel continu complimenten over hoe ik er uit zie! Dit blijf ik graag doen!

Sara

Ik had allemaal rimpels onder mijn kin heb hier voor spuiten gehad fantastisch resultaat na 3 keer echt bijna geen rimpel meer te zien als iemand mij had gezegd dat dit mogelijk ws had ik ze waarschijnlijk niet geloofd maar ben echt super blij.

Danielle