Plexr Soft Surgery

‘Zelfverzekerdheid voorop!’

Ervaren artsen
Aangesloten bij NVCG

Plexr Soft Surgery

Plexr Soft Surgery

Wil je graag je huid verstrakken, verjongen of overtollige huid verwijderen zonder dat hier een operatie voor nodig is? Dan is de Plexr Soft Surgery wellicht iets voor jou. Plexr Soft Surgery is een veilige en innovatieve methode voor non-invasieve medisch-cosmetische behandelingen. De methode werkt op basis van een elektrische spanningsboog met geladen geïoniseerde plasma. De huid wordt puntsgewijs aangeraakt zonder direct huidcontact waardoor de overtollige huid verdampt wat resulteert in huidverstrakking, re-modellering en een liftend effect.

Ervaren artsen

Beoordeeld met een 8,7

Gebruik van A-merken

Aangesloten bij NVCG

Wat is Plexr Soft Surgery?

Plexr Soft Surgery is een behandeling op basis van plasma. Het ontstaat door geïoniseerde gasmoleculen uit de lucht. Tijdens de Plexr Soft Surgery wordt de huid geraakt door deze gasmoleculen waardoor de huid verdampt en de huidvezels hier samengetrokken worden. Dit resulteert in huidverstrakking. Door deze invasieve methode kun je erg plaatselijk de huid verstrakken zonder dat hier een chirurgische ingreep voor nodig is. Naast dat de Plexr Soft Surgery ingezet kan worden om de huid te verjongen en te verstrakken, kan het ingezet worden om diverse dermatologisch klachten te verhelpen zoals fibroompjes, xanthelasmata en penile pearly papules.

Het resultaat van een Plexr Soft Surgery behandeling is niet direct zichtbaar en je dient rekening te houden met een hersteltijd. Het effect van de behandeling wordt enkele weken na de behandeling steeds mooier. Naast dat het direct voor lifting zorgt, gaat de huid collageen aanmaken. Dit tweede effect is later pas zichtbaar.

Oriënterende fase met betrekking tot een Plexr Soft Surgery behandeling

Ben je aan het overwegen om eventueel een Plexr Soft Surgery te ondergaan? Of wil je graag meer informatie en een oriënterend gesprek? Bij Clinic63 kan je altijd langskomen voor een gratis adviesgesprek met de arts.

Voorafgaand aan een Plexr Soft Surgery vindt er een consult gesprek plaats. In dit gesprek kun je al je vragen aan de arts stellen en zal hij of zij je adviseren over de mogelijkheden. Na dit adviesgesprek kan de ingreep worden ingepland. Hiervoor kom je dus op een ander moment terug naar de kliniek.

87

De berekende score van Clinic63 in Amsterdam

Zoek, vind en beoordeel klinieken op KliniekErvaringen.nl
Lees alle ervaringen
100% onafhankelijke reviews

Uitstekend
4,7
Gebaseerd op 300+ recensies van

Wanneer kom ik in aanmerking voor een Plexr Soft Surgery behandeling?

De redenen kunnen medisch zijn maar ook cosmetisch:

 • Ooglidcorrectie;
 • Lifting wenkbrauwen en oogleden;
 • Verstrakking kaaklijn, marionet lijnen en neus-lippen plooi;
 • Full facelift;
 • Acne;
 • Littekens;
 • Pigmentvlekken;
 • Wratten;
 • Ouderdomsvlekken;
 • Tatoeage verwijdering;
 • Donkere kringen;
 • Xanthelasma ;
 • Striae;
 • Fibroompjes;
 • Penile pearly papules.
Clinic63

Wanneer kom ik NIET in aanmerking voor een Plexr Soft Surgery

Een Plexr Soft Surgery behandeling is niet geschikt voor iedereen. Tijdens een gratis consult met onze arts neemt hij of zij samen met jou een medische vragenlijst door. De arts zal vragen stellen over jouw gezondheid, medische achtergrond en het medicijngebruik. Op basis van deze informatie en jouw klachten bepaalt de arts of jij in aanmerking komt voor een Plexr Soft Surgery behandeling.

Ervaren artsen

Beoordeeld met een 8,7

Locaties in Midden/Zuid Nederland

Aangesloten bij NVCG

Consult en voorbereiding op een Plexr Soft Surgery

Een consult bij Clinic63 is altijd gratis. Een van onze deskundige artsen staat je graag tijdens dit consult te woord en zal luisteren naar jouw wensen. Een consult kun je gemakkelijk zelf online inplannen of je kunt bellen, whatsappen of mailen via onze contact pagina.

Clinic63

Tijdens het consult zal de arts luisteren naar je verhaal en bespreken wat het te verwachten resultaat zal zijn. De arts legt uit hoe de behandeling in zijn werk gaat, wat de kosten zijn en waar je rekening mee dient te houden betreft de voor- en nazorg van de behandeling. Je medisch dossier wordt doorgenomen om je eventuele medicijnen gebruik te bespreken en voor foto’s te maken. Tot slot beantwoordt de arts al jouw vragen zodat jij met een gerustgesteld en veilig gevoel de behandeling kan ondergaan.

Er is geen uitgebreide voorbereiding nodig voor een Plexr Soft Surgery behandeling. Echter is het wel van belang met een aantal dingen rekening te houden. Zo is het van belang om geen gebruik te maken van middelen die bloedverdunnend zijn; de kans op heftige blauwe plekken is dan minder groot. Met deze bloedverdunnende middelen worden voornamelijk aspirines en alcohol bedoelt.

Wil je extra stappen zetten om het krijgen van zwelling te voorkomen? Dan kan je ervoor kiezen om van tevoren Arnica-druppels of -tabletten in te nemen; deze zijn bij de drogist te verkrijgen. Deze producten remmen het opkomen van blauwe plekken.

Hoe verloopt de ingreep?

De behandeltijd is erg verschillend en afhankelijk van welk gebied je laat behandelen.

Tijdens de behandeling wordt de huid eerst gedesinfecteerd en indien nodig verdoofd, dit kan met crème verdoving of plaatselijke verdoving (afhankelijk van het behandelgebied). Hierna wordt de Plexr Soft Surgery behandeling uitgevoerd en de overtollige huid verdampt of het huidprobleem aangepakt. Hierdoor zullen er kleine bruin kleurige puntjes ontstaan op de huid. Deze puntjes worden kleine korstjes en het is uiterst belangrijk dat je niet aan deze korstjes komt! De huid zal hier gaan genezen en verstrakken. De kleine korstjes mogen niet verwijdert worden en zullen na ongeveer 7 dagen genezen zijn.

Waar moet je na een Plexr Soft Surgery rekening mee houden

De nazorg van een Plexr Soft Surgery kent enkele aspecten:

 • Het kan zijn dat de huid gaat zwellen op het gebied waar de Plexr Soft Surgery is uitgevoerd. Dit is een normale huidreactie en de zwelling zal na een paar dagen weg getrokken zijn.
 • Er zullen korstjes ontstaan, zoals eerder benoemd is het van groot belang dat je niet aan deze korstjes komt!
 • Nadat de huid genezen is zal er een nieuwe roze huid zichtbaar zijn. Je dient de huid goed te beschermen tegen de zon met SPF. De huid zal in de loop van de tijd steeds egaler en strakker worden.

Welke artsen voeren de behandeling uit?

Dr. Sameer Rana
Premium Cosmetisch arts
BIG: 99919833501

Drs. Babak Mahdavian Delavary
Premium Cosmetisch arts
BIG: 09911187401

Drs. Chanu Mohansingh

Drs. Chanu Mohansingh
Cosmetisch arts
BIG: 19925666601

Veelgestelde vragen

Wil je graag meer weten over de behandeling? Heb je er vragen over? Misschien staat jouw vraag al in de informatie hieronder!

Wat kost een Plexr Soft Surgery behandeling?

De kosten van de Plexr Soft Surgery vind je hier. De prijs verschilt per behandelgebied.

Bestaat de Plexr behandeling al lang?

De Plexr behandeling is nog een relatief nieuwe techniek. Het belangrijkste voordeel van deze behandeling is dat het een non-invasieve behandeling is. Er is geen sprake van het gebruik van een mes of naald tijdens de behandeling. Bij het Plexr apparaat worden geïoniseerde gasmoleculen gebruikt. Deze behandeling kan onder andere dienen als een alternatief voor bijvoorbeeld de ooglidcorrectie behandeling, het behandelen van littekens en het verwijderen van overtollig huid. Daarnaast is deze behandeling ook geschikt voor bijvoorbeeld de kaal en de hals, denkzij het liftende effect.

Hoe werkt een Plexr behandeling?

Dankzij het apparaat dat bij de Plexr behandeling wordt gebruikt, ontstaat een liftend effect. Huidvezels trekken namelijk samen als dit apparaat wordt gebruikt. De Plexr werkt met geïoniseerde gasmoleculen, op basis van plasma. Tijdens de behandeling wordt de huid met behulp van dit plasma behandeld. Op de plekken waar het apparaat de huid aanraakt, wordt de aanmaak van elastine en collagaan geoptimaliseerd. Hierdoor ontstaat dus een nog beter effect. De huid zal worden gelift en daarnaast steviger aanvoelen.

Wanneer mag ik weer make-up dragen na een Plexr behandeling?

Wanneer de korstjes van de huid zijn en de huid helemaal genezen is mag je weer make-up dragen. Meestal duurt het 10 tot 14 dagen voordat de huid helemaal genezen is.

Is een Plexr behandeling veilig?

De Plexr behandeling is één van de meest veilige, innovatieve en effectiefste non-invasieve behandelingen die kunnen worden uitgevoerd.

Kan een Plexr Soft Surgery behandeling worden vergoed?

Wanneer een Plexr Soft Surgery om medische redenen zoals dermatologische klachten wordt uitgevoerd, kan het vergoed worden bij je zorgverzekering. Dit ligt er echter wel aan hoe je zelf verzekerd bent. Check dit bij je zorgverzekeraar. Je dient hiervoor altijd een medische verklaring van een arts te hebben.

Hoe lang mag ik niet in de zon na een Plexr behandeling?

Na het ondergaan van een Plexr behandeling raden we aan om de eerste zes weken je ogen zo min mogelijk bloot te stellen aan de zon. Ontkom je niet aan de zon? Dan raden we aan om de littekens te beschermen met een zonnebril en een goede zonnebrandcrème. Zo loop je het minste risico op beschadigingen.

Heb je meer vragen over een Plexr Soft Surgery behandeling?

Voor meer vragen of informatie kun je altijd onze specialisten bereiken. Stuur ons een mail op info@clinic63.nl of bel ons voor direct advies op +31 (0)88 0 157 100. Zij voorzien je graag van persoonlijk advies!