Plexr Soft Surgery

Wil je graag je huid verstrakken, verjongen of overtollige huid verwijderen zonder dat hier een operatie voor nodig is? Dan is de Plexr Soft Surgery wellicht iets voor jou. Plexr Soft Surgery is een veilige en innovatieve methode voor non-invasieve medisch-cosmetische behandelingen. De methode werkt op basis van een elektrische spanningsboog met geladen geïoniseerde plasma. De huid wordt puntsgewijs aangeraakt zonder direct huidcontact waardoor de overtollige huid verdampt wat resulteert in huidverstrakking, re-modellering en een liftend effect.

Wat is Plexr Soft Surgery?

Plexr Soft Surgery is een behandeling op basis van plasma. Het ontstaat door geïoniseerde gasmoleculen uit de lucht. Tijdens de Plexr Soft Surgery wordt de huid geraakt door deze gasmoleculen waardoor de huid verdampt en de huidvezels hier samengetrokken worden. Dit resulteert in huidverstrakking. Door deze invasieve methode kun je erg plaatselijk de huid verstrakken zonder dat hier een chirurgische ingreep voor nodig is. Naast dat de Plexr Soft Surgery ingezet kan worden om de huid te verjongen en te verstrakken, kan het ingezet worden om diverse dermatologisch klachten te verhelpen zoals fibroompjes, xanthelasmata en penile pearly papules.

Het resultaat van een Plexr Soft Surgery behandeling is niet direct zichtbaar en je dient rekening te houden met een hersteltijd. Het effect van de behandeling wordt enkele weken na de behandeling steeds mooier. Naast dat het direct voor lifting zorgt, gaat de huid collageen aanmaken. Dit tweede effect is later pas zichtbaar.

Oriënterende fase met betrekking tot een Plexr Soft Surgery behandeling

Ben je aan het overwegen om eventueel een Plexr Soft Surgery te ondergaan? Of wil je graag meer informatie en een oriënterend gesprek? Bij Clinic63 kan je altijd langskomen voor een gratis adviesgesprek met de arts.

Voorafgaand aan een Plexr Soft Surgery vindt er een consult gesprek plaats. In dit gesprek kun je al je vragen aan de arts stellen en zal hij of zij je adviseren over de mogelijkheden. Na dit adviesgesprek kan de ingreep worden ingepland. Hiervoor kom je dus op een ander moment terug naar de kliniek.

Wanneer kom ik in aanmerking voor een Plexr Soft Surgery behandeling?

 De redenen kunnen medisch zijn maar ook cosmetisch:

 • Ooglidcorrectie;
 • Lifting wenkbrauwen en oogleden;
 • Verstrakking kaaklijn, marionet lijnen en neus-lippen plooi;
 • Full facelift;
 • Acne;
 • Littekens;
 • Pigmentvlekken;
 • Wratten;
 • Ouderdomsvlekken;
 • Tatoeage verwijdering;
 • Donkere kringen;
 • Xanthelasma ;
 • Striae;
 • Fibroompjes;
 • Penile pearly papules.

Wanneer kom ik NIET in aanmerking voor een Plexr Soft Surgery

Een Plexr Soft Surgery behandeling is niet geschikt voor iedereen. Tijdens een gratis consult met onze arts neemt hij of zij samen met jou een medische vragenlijst door. De arts zal vragen stellen over jouw gezondheid, medische achtergrond en het medicijngebruik. Op basis van deze informatie en jouw klachten bepaalt de arts of jij in aanmerking komt voor een Plexr Soft Surgery behandeling.

Consult en voorbereiding op een Plexr Soft Surgery

Een consult bij Clinic63 is altijd gratis. Een van onze deskundige artsen staat je graag tijdens dit consult te woord en zal luisteren naar jouw wensen. Een consult kun je gemakkelijk zelf online inplannen of je kunt bellen, whatsappen of mailen via onze contact pagina.

Tijdens het consult zal de arts luisteren naar je verhaal en bespreken wat het te verwachten resultaat zal zijn. De arts legt uit hoe de behandeling in zijn werk gaat, wat de kosten zijn en waar je rekening mee dient te houden betreft de voor- en nazorg van de behandeling. Je medisch dossier wordt doorgenomen om je eventuele medicijnen gebruik te bespreken en voor foto’s te maken. Tot slot beantwoordt de arts al jouw vragen zodat jij met een gerustgesteld en veilig gevoel de behandeling kan ondergaan.

Er is geen uitgebreide voorbereiding nodig voor een Plexr Soft Surgery behandeling. Echter is het wel van belang met een aantal dingen rekening te houden. Zo is het van belang om geen gebruik te maken van middelen die bloedverdunnend zijn; de kans op heftige blauwe plekken is dan minder groot. Met deze bloedverdunnende middelen worden voornamelijk aspirines en alcohol bedoelt.

Wil je extra stappen zetten om het krijgen van zwelling te voorkomen? Dan kan je ervoor kiezen om van tevoren Arnica-druppels of -tabletten in te nemen; deze zijn bij de drogist te verkrijgen. Deze producten remmen het opkomen van blauwe plekken.

Hoe verloopt de ingreep?

De behandeltijd is erg verschillend en afhankelijk van welk gebied je laat behandelen.

Tijdens de behandeling wordt de huid eerst gedesinfecteerd en indien nodig verdoofd, dit kan met crème verdoving of plaatselijke verdoving (afhankelijk van het behandelgebied). Hierna wordt de Plexr Soft Surgery behandeling uitgevoerd en de overtollige huid verdampt of het huidprobleem aangepakt. Hierdoor zullen er kleine bruin kleurige puntjes ontstaan op de huid. Deze puntjes worden kleine korstjes en het is uiterst belangrijk dat je niet aan deze korstjes komt! De huid zal hier gaan genezen en verstrakken. De kleine korstjes mogen niet verwijdert worden en zullen na ongeveer 7 dagen genezen zijn.

Waar moet je na een Plexr Soft Surgery rekening mee houden

De nazorg van een Plexr Soft Surgery kent enkele aspecten:

Het kan zijn dat de huid gaat zwellen op het gebied waar de Plexr Soft Surgery is uitgevoerd. Dit is een normale huidreactie en de zwelling zal na een paar dagen weg getrokken zijn.

Er zullen korstjes ontstaan, zoals eerder benoemd is het van groot belang dat je niet aan deze korstjes komt!

Nadat de huid genezen is zal er een nieuwe roze huid zichtbaar zijn. Je dient de huid goed te beschermen tegen de zon met SPF. De huid zal in de loop van de tijd steeds egaler en strakker worden.

Onze specialisten

Dr. Sameer Rana

Cosmetisch arts BIG: 99919833501

Drs. Babak Mahdavian Delavary

Premium Cosmetisch arts BIG: 09911187401

Drs. Stephanie Maziers

Cosmetisch arts BIG: 79928153701

Veelgestelde vragen

Wil je graag meer weten over de behandeling? Heb je er vragen over? Misschien staat jouw vraag al in de informatie hieronder!

De kosten van de Plexr Soft Surgery vind je hier. De prijs verschilt per behandelgebied.

De Plexr behandeling is nog een relatief nieuwe techniek. Het belangrijkste voordeel van deze behandeling is dat het een non-invasieve behandeling is. Er is geen sprake van het gebruik van een mes of naald tijdens de behandeling. Bij het Plexr apparaat worden geïoniseerde gasmoleculen gebruikt. Deze behandeling kan onder andere dienen als een alternatief voor bijvoorbeeld de ooglidcorrectie behandeling, het behandelen van littekens en het verwijderen van overtollig huid. Daarnaast is deze behandeling ook geschikt voor bijvoorbeeld de kaal en de hals, denkzij het liftende effect.

Dankzij het apparaat dat bij de Plexr behandeling wordt gebruikt, ontstaat een liftend effect. Huidvezels trekken namelijk samen als dit apparaat wordt gebruikt. De Plexr werkt met geïoniseerde gasmoleculen, op basis van plasma. Tijdens de behandeling wordt de huid met behulp van dit plasma behandeld. Op de plekken waar het apparaat de huid aanraakt, wordt de aanmaak van elastine en collagaan geoptimaliseerd. Hierdoor ontstaat dus een nog beter effect. De huid zal worden gelift en daarnaast steviger aanvoelen.

De Plexr behandeling is één van de meest veilige, innovatieve en effectiefste non-invasieve behandelingen die kunnen worden uitgevoerd.

Wanneer een Plexr Soft Surgery om medische redenen zoals dermatologische klachten wordt uitgevoerd, kan het vergoed worden bij je zorgverzekering. Dit ligt er echter wel aan hoe je zelf verzekerd bent. Check dit bij je zorgverzekeraar. Je dient hiervoor altijd een medische verklaring van een arts te hebben.

Na het ondergaan van een Plexr behandeling raden we aan om de eerste zes weken je ogen zo min mogelijk bloot te stellen aan de zon. Ontkom je niet aan de zon? Dan raden we aan om de littekens te beschermen met een zonnebril en een goede zonnebrandcrème. Zo loop je het minste risico op beschadigingen.

Wanneer de korstjes van de huid zijn en de huid helemaal genezen is mag je weer make-up dragen. Meestal duurt het 10 tot 14 dagen voordat de huid helemaal genezen is.

Heb je meer vragen over een Plexr Soft Surgery behandeling?

Voor meer vragen of informatie kun je altijd onze specialisten bereiken. Stuur ons een mail op info@clinic63.nl of bel ons voor direct advies op +31 (0)88 0 157 100. Zij voorzien je graag van persoonlijk advies!

Cliënten Reviews:

Ik ben meer dan tevreden over deze Clinic en de arts en de ontvangst. Zeer tevreden over het resultaat en de deskundigheid. Babak is een deskundig arts! en ook nog eens heel vriendelijk, hij stelt je op je gemak, net als de rest van het personeel.

Claudia

Lange tijd had ik last van hoofdpijn en druk op mijn ogen. Ik ben na de ingreep veel minder vermoeid en heb bijna geen hoofdpijn meer! De ingreep viel heel erg mee.

Sandra

Zeer tevreden met het resultaat van de behandeling! het ziet er zeer natuurlijk uit en het valt eigenlijk niet op. Ik krijg wel continu complimenten over hoe ik er uit zie! Dit blijf ik graag doen!

Sara

Ik had allemaal rimpels onder mijn kin heb hier voor spuiten gehad fantastisch resultaat na 3 keer echt bijna geen rimpel meer te zien als iemand mij had gezegd dat dit mogelijk ws had ik ze waarschijnlijk niet geloofd maar ben echt super blij.

Danielle