Plexr Soft Surgery

Plexr Soft Surgery is een veilige en innovatieve methode voor non-invasieve medisch-cosmetische behandelingen. De methode werkt op basis van een elektrische spanningsboog met geladen geïoniseerde plasma. De huid wordt puntsgewijs aangeraakt zonder direct huidcontact waardoor de overtollige huid verdampt. Middels coagulatie trekken de huidvezels samen wat resulteert in huidverstrakking, remodellering en een liftend effect.

Plexr Soft Surgery behandeling

Behandelingen met de Plexr Soft Surgery worden uitgevoerd door een arts die speciaal voor deze methode is getraind. De huid wordt 45 minuten voorafgaand aan de behandeling oppervlakkig verdoofd, hierdoor is de behandeling vrijwel pijnloos. Doordat het een non invasieve methode is hoeft er niet gesneden te worden en komen er geen bloedingen en hechtingen aan te pas.

Indicaties voor een Plexr behandeling
De methode is geschikt voor ieder huidtype en alle leeftijden. Plexr Soft Surgery kan voor diverse doeleinden worden ingezet. Het is een alternatief voor een chirurgische ooglidcorrectie en het verwijderen van overtollig huid. Daarnaast bewerkstelligd de methode een liftend effect voor zones zoals de kaaklijn, hals, mondhoeken, wenkbrauwen etc. Tevens is Plexr geschikt voor huidproblemen zoals acne, littekens, pigmentvlekken, wratten, ouderdomsvlekken, tatoeage verwijdering, donkere kringen, xanthelasma en striae.

Het effect van een Plexr behandeling
Naast het bewerkstelligen van huidverstrakking en remoddelering, beschikt de methode over een indirect lang termijneffect. Het geeft een stimulatie in de diepere huidlagen, wat resulteert in nieuwe aanmaak van collageen en elastine vezels. Dit zorgt voor verbetering van de huidstructuur.

Resultaat
Het aantal behandelingen is afhankelijk van de hoeveelheid huid overschot, complexiteit van het huidprobleem en individuele wensen. Meestal één behandeling voldoende, soms kunnen er nog één of meerdere behandelingen nodig zijn. Dit is afhankelijk van de indicatie.

Advies
Het advies is om voorafgaand aan deze behandeling een consult in te plannen met de cosmetisch arts. Tijdens dit consult van 10 minuten legt de specialist de behandeling aan u uit, geeft aan wat u kunt verwachten en de mogelijkheden zijn.

 

PlexR Soft Surgery vragen:

Bestaat de PlexR behandeling al lang?

De PlexR behandeling is nog een relatief nieuwe techniek. Het belangrijkste voordeel van deze behandeling is dat het een non-invasieve behandeling is. Er is geen sprake van het gebruik van een mes of naald tijdens de behandeling. Bij het PlexR apparaat worden geïoniseerde gasmoleculen gebruikt. Deze behandeling kan onder andere dienen als een alternatief voor bijvoorbeeld de ooglidcorrectie behandeling, het behandelen van littekens en het verwijderen van overtollig huid. Daarnaast is deze behandeling ook geschikt voor bijvoorbeeld de kaal en de hals, denkzij het liftende effect.

Hoe werkt de PlexR behandeling?

Dankzij het apparaat dat bij de PlexR behandeling wordt gebruikt, ontstaat een liftend effect. Huidvezels trekken namelijk samen als dit apparaat wordt gebruikt. De PlexR werkt met geïoniseerde gasmoleculen, op basis van plasma. Tijdens de behandeling wordt de huid met behulp van dit plasma behandeld. Op de plekken waar het apparaat de huid aanraakt, wordt de aanmaak van elastine en collagaan geoptimaliseerd. Hierdoor ontstaat dus een nog beter effect. De huid zal worden gelift en daarnaast steviger aanvoelen.

Is PlexR Soft Surgery veilig?

De PlexR behandeling is één van de meest veilige, innovatieve en effectiefste non-invasieve behandelingen die kunnen worden uitgevoerd.

Wat wordt er besproken tijdens het PlexR consult?

Voordat u er voor kiest om een PlexR behandeling te ondergaan, is het belangrijk dat u bij ons op consult komt. Tijdens een gratis en vrijblijvend consult kunt u uw wensen voorleggen en uitspreken wat uw verwachtingen van de behandeling zijn. Wij bieden diverse behandelingen aan welke kunnen zorgen voor een mooie huid en een frissere blik. We geven u dan ook graag advies over de mogelijkheden betreffende deze behandeling.

De PlexR prijzen?

Wij bieden verschillende soorten behandelingen aan. De PlexR prijzen kunt u vinden in het prijslijsten overzicht.

Start typing and press Enter to search