Erectie & prestatieverbetering

‘Zelfverzekerdheid voorop!’

Ervaren artsen
Aangesloten bij NVCG

Erectie & prestatieverbetering

Erectie & prestatieverbetering

Heb je last van vermindering van je erectie? We begrijpen dat dit een gevoelig onderwerp is. Bij Clinic63 helpen we je hier graag bij. De sterkte van de erectie van je penis heeft allemaal te maken met de doorbloeding van de penis. Het kan zijn dat erectie en de seksuele prestatie afneemt, met een shockwave behandeling kan de prestatie en erectie van de penis succesvol verbeterd worden.

Ervaren artsen

Beoordeeld met een 8,7

Gebruik van A-merken

Aangesloten bij NVCG

Shockwave behandeling bij Clinic63

Ervaren artsen
Beoordeeld met een 8,8
Verbetering erectie
Versterking penis
Geheel pijnloos!

Shockwave erectie & prestatie verbetering

Iedereen wil het maximale uit zichzelf halen. Met een shockwave behandeling is het mogelijk om de doorbloeding van het lichaam aanzienlijk te bevorderen en tegelijkertijd de stofwisseling te stimuleren. Veel mannen krijgen op vroege of latere leeftijd te maken met een verminderde erectie of verminderde seksuele prestatie. Om verschillende redenen kan de erectie niet sterk genoeg zijn voor geslachtsgemeenschap of kan deze niet lang genoeg worden volgehouden. Als dergelijke erectieproblemen vaker of over een langere periode voorkomen, kan dit leiden tot een zogenaamde erectiestoornis.

87

De berekende score van Clinic63 in Amsterdam

Zoek, vind en beoordeel klinieken op KliniekErvaringen.nl
Lees alle ervaringen
100% onafhankelijke reviews

Uitstekend
4,7
Gebaseerd op 300+ recensies van

De behandeling

Verschillende klinische studies over erectiestoornissen tonen een aanzienlijke verbetering van de doorbloeding aan. Een schokgolfbehandeling voor erectiestoornissen is succesvol als een op zichzelf staande toepassing en kan ook worden gebruikt in combinatie met andere vormen van behandelingen. Het apparaat geeft radiale schokgolven rondom de penis. De shockwave behandeling is nagenoeg pijnloos en er zijn geen verdere bijwerkingen. De behandeling kan daarom succesvol worden gecombineerd met onder andere een PRP behandeling, de zogenaamde P-Shot.

Resultaat

Afhankelijk van de mate van de huidige prestatie zijn er gemiddeld 5 tot 8 behandelingen nodig om een blijvende verbetering van de erectie te bereiken. De behandeling duurt ongeveer 25 minuten en moet 1 tot 2 keer per week worden uitgevoerd. Er zijn nagenoeg geen risico’s of negatieve effecten. De shockwave behandeling kan verder uitgebreid worden met onder anderen een PRP behandeling. Een positieve verandering en een langere of sterkere erectie wordt vaak al na de eerste toepassing gemeld. Enkele effecten zijn: Langere erectie, verbeterde stijfheid van de penis, bevordert de ontwikkeling van nieuwe bloedvaten, verbeterde doorbloeding van de penis en verbeterde stimulatie van de penis. Resultaat kan niet gegarandeerd worden en is verschillend per persoon en levensstijl.

Advies

Clinic63 adviseert alvorens de behandeling langs te komen voor consult bij de arts. Er kan dan een passend behandelplan opgesteld worden. Het consult is geheel vrijblijvend.

Erectie & prestatieverbetering

Ervaren artsen

Beoordeeld met een 8,7

Locaties in Midden/Zuid Nederland

Aangesloten bij NVCG

Heb je meer vragen over de behandeling?

Voor meer vragen of informatie kun je altijd onze specialisten bereiken. Stuur ons een mail op info@clinic63.nl of bel ons voor direct advies op +31 (0)88 0 157 100. Zij voorzien je graag van persoonlijk advies!