Shockwave erectie & prestatie verbetering

Shockwave erectie & prestatie verbetering

Iedereen wil het maximale uit zichzelf halen. Met een shockwave behandeling is het mogelijk om de doorbloeding van het lichaam aanzienlijk te bevorderen en tegelijkertijd de stofwisseling te stimuleren. Veel mannen krijgen op vroege of latere leeftijd te  maken met een verminderde erectie of verminderde seksuele prestatie. Om verschillende redenen kan de erectie niet sterk genoeg zijn voor geslachtsgemeenschap of kan deze niet lang genoeg worden volgehouden. Als dergelijke erectieproblemen vaker of over een langere periode voorkomen, kan dit leiden tot een zogenaamde erectiestoornis.

De behandeling

Verschillende klinische studies over erectiestoornissen tonen een aanzienlijke verbetering van de doorbloeding aan. Een schokgolfbehandeling voor erectiestoornissen is succesvol als een op zichzelf staande toepassing en kan ook worden gebruikt in combinatie met andere vormen van behandelingen. Het apparaat geeft radiale schokgolven om en rond de penis. De shockwave behandeling is nagenoeg pijnloos en er zijn geen verdere bijwerkingen. De behandeling kan daarom succesvol worden gecombineerd met onder andere een PRP behandeling, de zogenaamde P-Shot.

Resultaat

Afhankelijk van de mate van de huidige prestatie zijn er gemiddeld 5 tot 8 behandelingen nodig om een blijvende verbetering van de erectie te bereiken. De behandeling duurt ongeveer 25 minuten en moet 1 tot 2 keer per week worden uitgevoerd. Er zijn nagenoeg geen risico’s of negatieve effecten. De shockwave behandeling kan verder uitgebreid worden met onder anderen een PRP behandeling. Een positieve verandering en een langere of sterkere erectie wordt vaak al na de eerste toepassing gemeld. Enkele effecten zijn: Langere erectie, verbeterde stijfheid van de penis, bevordert de ontwikkeling van nieuwe bloedvaten, verbeterde doorbloeding van de penis en verbeterde stimulatie van de penis. Resultaat kan niet gegarandeerd worden en verschillend per persoon en levensstijl.

Advies

Clinic63 adviseert alvorens de behandeling langs te komen voor consult bij de arts. Er kan dan een passend behandelplan opgesteld worden. Het consult is geheel vrijblijvend.

shockwave

Start typing and press Enter to search