Erectie & prestatieverbetering

Heb je last van vermindering van je erectie? We begrijpen dat dit een gevoelig onderwerp is. Bij Clinic63 helpen we je hier graag bij. De sterkte van de erectie van je penis heeft allemaal te maken met de doorbloeding van de penis. Het kan zijn dat erectie en de seksuele prestatie afneemt, met een shockwave behandeling kan de prestatie en erectie van de penis succesvol verbeterd worden.

Shockwave behandeling bij Clinic63

Boek een afspraak

Gratis advies op maat van de arts tijdens een kennismakingsgesprek? Plan een gratis consult in via de online module!

Shockwave erectie & prestatie verbetering

Iedereen wil het maximale uit zichzelf halen. Met een shockwave behandeling is het mogelijk om de doorbloeding van het lichaam aanzienlijk te bevorderen en tegelijkertijd de stofwisseling te stimuleren. Veel mannen krijgen op vroege of latere leeftijd te maken met een verminderde erectie of verminderde seksuele prestatie. Om verschillende redenen kan de erectie niet sterk genoeg zijn voor geslachtsgemeenschap of kan deze niet lang genoeg worden volgehouden. Als dergelijke erectieproblemen vaker of over een langere periode voorkomen, kan dit leiden tot een zogenaamde erectiestoornis.

De behandeling

Verschillende klinische studies over erectiestoornissen tonen een aanzienlijke verbetering van de doorbloeding aan. Een schokgolfbehandeling voor erectiestoornissen is succesvol als een op zichzelf staande toepassing en kan ook worden gebruikt in combinatie met andere vormen van behandelingen. Het apparaat geeft radiale schokgolven rondom de penis. De shockwave behandeling is nagenoeg pijnloos en er zijn geen verdere bijwerkingen. De behandeling kan daarom succesvol worden gecombineerd met onder andere een PRP behandeling, de zogenaamde P-Shot.

Resultaat

Afhankelijk van de mate van de huidige prestatie zijn er gemiddeld 5 tot 8 behandelingen nodig om een blijvende verbetering van de erectie te bereiken. De behandeling duurt ongeveer 25 minuten en moet 1 tot 2 keer per week worden uitgevoerd. Er zijn nagenoeg geen risico’s of negatieve effecten. De shockwave behandeling kan verder uitgebreid worden met onder anderen een PRP behandeling. Een positieve verandering en een langere of sterkere erectie wordt vaak al na de eerste toepassing gemeld. Enkele effecten zijn: Langere erectie, verbeterde stijfheid van de penis, bevordert de ontwikkeling van nieuwe bloedvaten, verbeterde doorbloeding van de penis en verbeterde stimulatie van de penis. Resultaat kan niet gegarandeerd worden en is verschillend per persoon en levensstijl.

Advies

Clinic63 adviseert alvorens de behandeling langs te komen voor consult bij de arts. Er kan dan een passend behandelplan opgesteld worden. Het consult is geheel vrijblijvend.

Cliënten Reviews:

Ik ben meer dan tevreden over deze Clinic en de arts en de ontvangst. Zeer tevreden over het resultaat en de deskundigheid. Babak is een deskundig arts! en ook nog eens heel vriendelijk, hij stelt je op je gemak, net als de rest van het personeel.

Claudia

Lange tijd had ik last van hoofdpijn en druk op mijn ogen. Ik ben na de ingreep veel minder vermoeid en heb bijna geen hoofdpijn meer! De ingreep viel heel erg mee.

Sandra

Zeer tevreden met het resultaat van de behandeling! het ziet er zeer natuurlijk uit en het valt eigenlijk niet op. Ik krijg wel continu complimenten over hoe ik er uit zie! Dit blijf ik graag doen!

Sara

Ik had allemaal rimpels onder mijn kin heb hier voor spuiten gehad fantastisch resultaat na 3 keer echt bijna geen rimpel meer te zien als iemand mij had gezegd dat dit mogelijk ws had ik ze waarschijnlijk niet geloofd maar ben echt super blij.

Danielle