Medische behandelingen bij Clinic63

Bij Clinic63 voeren we medische- en cosmetische behandelingen uit. Medische behandelingen zijn behandelingen die uit worden gevoerd vanwege medische klachten. Denk hierbij aan klachten zoals overmatig zweten of erectieproblemen. Dit zijn klachten die je ervaart en waar Clinic63 medische behandelingen voor aanbiedt om jou hiervan af te helpen. Clinic63 voert ook operatieve behandelingen uit, deze kun je vinden onder het kopje “chirurgisch”. Op deze pagina vind je echter alle niet-operatieve behandelingen. 

Boek een afspraak

Gratis advies op maat van de arts tijdens een kennismakingsgesprek? Plan een gratis consult in via de online module!

Ervaren artsen

Beoordeeld met een 8,8

Gebruik van A-Merken

Persoonlijke aanpak

Waarom kiezen voor Clinic63

Behandelingen uitgevoerd door alleen ervaren en gespecialiseerde artsen

Beoordeeld met een 8,8 bij Kliniek ervaringen

Aangesloten bij de NVCG (Nederlandse Vereniging Cosmetische Geneeskunde)

Beste apparatuur en A-kwaliteit producten

Onmoet onze behandelaars

Clinic63 is een medisch- en cosmetisch instituut met verscheidene gerenommeerde klinieken door heel Nederland. Met gebruik van de meest moderne apparatuur en A- merken bieden wij professionele behandelingen, om de cosmetische wensen van onze cliënten te realiseren. Veiligheid, kwaliteit en resultaat staan hierbij centraal. Cliënten worden bijgestaan met een realistisch en persoonlijk advies om hun medische- en cosmetische doeleinden na te streven.

Onze artsen

Welke klachten passen bij welke behandeling?

Ieder persoon is anders en daarom ieder behandelplan anders. Over het algemeen worden bij deze behandeling de volgende klachten behandeld:

  • Aptos draadlift: dit zijn oplosbare hechtdraadjes die in de huid gebracht kunnen worden waardoor problemen als huidverslapping opgelost kunnen worden. 
  • Plexr soft surgery: dit is een medische cosmetische behandeling waarbij de huid verstrakt en vernieuwd wordt. Heb je last van rimpels, huidverslapping of andere klachten zoals littekenvorming of kleine wratjes op de huid? Dan kan de Plexr een geschikte behandeling zijn. 
  • TCA peeling: met deze behandeling wordt de huid totaal vernieuwd. Hierdoor kunnen huidproblemen zoals pigmentvlekken of acne littekens verholpen worden. 
  • Femilift: dit is een laser die zorgt voor vaginaverstrakking. Dit is een populaire behandeling die vooral na een zwangerschap en bevalling uit wordt gevoerd.
  • Miradry: dit is een behandeling die je permanent afhelpt van overmatig zweten. 
  • Mesotherapie: helpt tegen huidveroudering, fijne lijntjes, lichte pigmentvlekken en verbetert de huidstructuur. 
  • Spataderen behandelen: wanneer je last hebt van pijnlijke opgezwollen aderen kunnen deze behandeld worden.
  • Shockwave: wanneer mannen ouder worden kunnen ze last krijgen van verminderde erectie en verminderde seksuele prestaties. Met dergelijke erectieproblemen kan de shockwave behandeling helpen.

Cliënten Reviews:

Ik ben meer dan tevreden over deze Clinic en de arts en de ontvangst. Zeer tevreden over het resultaat en de deskundigheid. Babak is een deskundig arts! en ook nog eens heel vriendelijk, hij stelt je op je gemak, net als de rest van het personeel.

Claudia

Lange tijd had ik last van hoofdpijn en druk op mijn ogen. Ik ben na de ingreep veel minder vermoeid en heb bijna geen hoofdpijn meer! De ingreep viel heel erg mee.

Sandra

Zeer tevreden met het resultaat van de behandeling! het ziet er zeer natuurlijk uit en het valt eigenlijk niet op. Ik krijg wel continu complimenten over hoe ik er uit zie! Dit blijf ik graag doen!

Sara

Ik had allemaal rimpels onder mijn kin heb hier voor spuiten gehad fantastisch resultaat na 3 keer echt bijna geen rimpel meer te zien als iemand mij had gezegd dat dit mogelijk ws had ik ze waarschijnlijk niet geloofd maar ben echt super blij.

Danielle