Medische behandelingen

Clinic63 helpt u het verouderen van uw huid tegen te gaan. Het team van Clinic63 biedt niet alleen oplossingen aan voor uw huid en lichaam, maar adviseert ook over manieren om de onderliggende oorzaken van huidveroudering aan te pakken.

Silhouette soft

Silhouette Soft

De Silhouette Soft behandeling is effectief voor huidverstrakking en huidverjonging. Met behulp van veilige oplosbare hechtdraadjes met kegeltjes wordt de huid op een subtiele manier gelift. Deze behandeling kan ingezet worden op plekken waar de huid verslapt is zoals de onderkin, hals of wenkbrauwen.

De behandeling

Tijdens de behandeling wordt de huid verdoofd. Vervolgens prikt de behandelaar gaatjes in de huid en worden de hechtdraadjes onder de huid geplaatst. Het effect van de behandeling is direct te zien. De hechtdraadjes die onder de huid zijn aangebracht, lossen vanzelf op wat een collageenaanmaak stimuleert. Dit zorgt ervoor dat het gelifte weefsel zicht vastzet op de nieuwe positie.

Silhouette Soft wordt aanbevolen voor mannen en vrouwen vanaf 30 jaar die huidveroudering tegen willen gaan zonder een zware operatieve behandeling. De Silhouette Soft behandeling is geschikt voor alle huidtypes en is effectief tot 18 maanden. Silhouette Soft is niet aanbevolen als u allergisch bent of gevoelig voor biomaterialen.

Duur van de behandeling – 30 minuten

Wilt u meer over deze behandeling weten? Neem contact op met Clinic63.

TCA Peeling

TCA Peeling

Een TCA (Trichloorazijnzuur) Peeling is een chemische peeling wat de huidstructuur helpt verbeteren, de kleur van de huid egaliseert en oneffenheden vermindert. Clinic63 hanteert de Easy TCA Peeling. Het resultaat is een frissere en jongere uitstraling van de huid.

De Easy TCA Peeling is geschikt voor alle huidtypes. Voor de indicaties pigmentvlekken, rokershuid, zwangerschapsmaskers en acne littekens kunt u ook gebruik maken van de TCA Peeling. Voor een optimaal resultaat worden peelings in kuurvorm aanbevolen.

De behandeling

Tijdens de behandeling ervaart u een warm, branderig en trekkerig gevoel. Dit betekent dat de behandeling goed werkt. Na de peeling wordt de huid behandeld met een crème, de zogenaamde Post Peel Mask, die de pijn stopt en ontstekingen van de huid voorkomt.

 • de effecten van de TCA Peeling zijn
 • vervaging van lijntjes en rimpeltjes
 • meer egalere kleur van de huid

Deze peeling werkt zowel preventief als probleemoplossend en is geschikt voor iedereen die de gevolgen van huidveroudering wil verminderen. De peeling heeft een sterk verfrissend effect en is naast het gelaat ook geschikt voor hals, decolleté en handen. De conditie van de huid verbetert significant van de peeling.

Huidreactie

Na de behandeling zal de huid wat rood zijn, voelt trekkerig aan en er kan een lichte zwelling optreden. De dag na de behandeling zal de huid ‘barsten’ waarna u hoogstwaarschijnlijk zult vervellen en de huid schilferig kan zijn. Na het vervellen kan de huid nog droog en schilferig zijn. Een nieuwe huid is op dat moment in de maak. Clinic63 adviseert om tijdens het vervellen, wat enkele dagen tot een week kan aanhouden, niet aan de huid te zitten. De totale herstelduur is ongeveer 2 weken.

Nazorg

Na de behandeling smeert u minimaal 4 weken lang zonnebrandcrème op uw gezicht met minimaal factor 30 – 50. Breng dit meerdere malen per dag aan. Een spf-factor (SPF staat voor Solar Power Factor) in uw dagcrème is niet voldoende.

Duur van de behandeling – 20 minuten

Interval – 2 tot 4 weken

Consult

Clinic63 adviseert om eerst een afspraak te maken voor een gratis consult van 10 minuten. De behandelaar informeert u over de behandeling, de te verwachten resultaten en de nabehandeling.

Tevens is het in sommige gevallen noodzakelijk de huid voor te bereiden op de peeling d.m.v. gebruik van een Skin Tech Blending Bleaching cream. Deze dient zeker 2 weken voor start van de eerste peeling 2x daags aangebracht te worden en kan bij Clinic63 aangeschaft worden.

Advies

Clinic63 adviseert tot vier weken na de behandeling geen zonnebank te bezoeken en vier tot zes weken voor en na de behandeling de huid niet bloot te stellen aan de zon. Op de dag zelf liever geen make-up dragen en de huid gedurende 48 make-uploos houden. De huid moet namelijk zoveel mogelijk met rust gelaten worden. Een voedende hydraterende crème of andere neutrale crème of zalven zonder parfum zoals Vaseline, kunt u gebruiken bij een trekkerige huid.

Wilt u meer over deze peeling behandeling weten? Neem contact op met Clinic63.

Obagi peeling

Obagi Peeling

De Obagi peeling gaat hyperpigmentatie en pigmentvlekken tegen. Ook frist het de verouderde huid op en vermindert acne littekens. Voor een grove huidstructuur en een rokershuid is deze peeling ook effectief.

De behandeling

Het Obagi Nu Derm fx systeem dringt diep door in de huid en verbetert schade, ook in de diepere huidlagen. Het versterkt de celfuncties van de huid en helpt zo om de huid er jonger en gezonder uit te laten zien.

Verder helpt de Obagi peeling bij

 • Verkorting van de doorlooptijd van nieuwe huidcellen naar de oppervlakte, waardoor een zachtere huid, verminderde rimpels en verhoogde huidweerstand ontstaan.
 • Vermindering van plaatselijke pigmentatie (sproeten en ouderdomsvlekken) en voorkoming van nieuwe hyperpigmentatievorming.
 • Verhoging van de uniformiteit van cellen in de diepste huidlaag voor een betere huidstructuur en een uitgebalanceerde, gelijkmatigere huidkleur.
 • Versterking van de aanmaak van collageen en elastine voor een stevigere, minder kwetsbaar uitziende huid.
 • Verhoging van het voedingsstoffengehalte, ter bevordering van een natuurlijke hydratatie en circulatie, waardoor een soepele, gezonde en stralende huid ontstaat.

De Obagi Peeling is een peelingpakket voor thuis. Allereerst heeft u een consult met een huidarts van Clinic63. Tijdens dit vrijblijvende consult kijkt de arts naar uw huidconditie en adviseert om wel of niet over te gaan tot een Obagi peeling. In dit pakket zitten producten die u ’s morgens en ’s avonds gedurende drie maanden gebruikt.

Elke maand komt u terug bij de huidarts op consult om te kijken hoe de huidconditie verbeterd is. Na ongeveer drie maanden is het pakket op en zal er tijdens een nieuw consult gekeken worden of er een vervolgbehandeling nodig is.

Wilt u meer over deze behandeling weten? Neem contact op met Clinic63.

Microneedling

Microneedling

Een behandeling met de Dermapen is een uitstekende behandeling voor een huid die wat extra aandacht nodig heeft. Het is geschikt voor een oneffen huid, grove poriën en acne littekens en striae.

De behandeling

De Dermapen maakt door middel van verschillende naaldjes, kleine verticale geultjes in de huid die aan de buitenkant niet echt zichtbaar zijn. De huid wordt op deze manier net genoeg ‘geopend’ om geactiveerd te worden. De huid wordt hierbij gestimuleerd om collageen en elastine aan te maken wat een stevigere en gladdere huid oplevert. Acne littekens, striae en fijne lijntjes worden oppervlakkiger.

Huidreactie

De huid zal na de behandeling roze tot rood kunnen worden. Ook is het mogelijk dat de huid gaat schilferen of licht gaat zwellen. In een enkel geval kunnen er korstjes ontstaan.

Microneedling is inzetbaar voor

 • Fijne lijntjes, rimpels en huidverslapping
 • Acne littekens
 • Littekens van andere aard
 • Zonbeschadiging
 • Pigmentstoornissen
 • Grove huidstructuur / vergrote poriën
 • Striae / striemen
 • Cellulitis
 • Dubbele kin
 • Alopecia / kaalheid

De duur van de behandeling – 30 minuten

Voor een optimaal resultaat – minimaal 4 behandelingen*

Interval – 2 weken

Consult

Om teleurstelling over de resultaten te voorkomen, adviseert Clinic63 een consult vooraf aan de behandeling. De behandelaar bespreekt tijdens dit gratis consult van 10 minuten wat u met uw huid- en haartype kunt verwachten. * Dit is een gemiddelde indicatie. Dit kan per persoon en per huidtype verschillen. Vraag advies aan de specialist wat u kunt verwachten.

Advies

Vermijd 2 weken na de behandeling zo veel mogelijk contact direct zonlicht. Indien dit niet te vermijden is, smeer dan een zonnebrandcrème met spf 50 op de huid. Wacht daarnaast met het gebruik van make-up tot gedurende 48 uur na de behandeling. Bezoek gedurende drie dagen na de behandeling geen sauna of een chloorhoudend zwembad.

Wilt u meer over deze behandeling weten? Neem contact op met Clinic63.

Mesotherapie

Mesotherapie

Anti-aging Mesotherapie of Mesolift is een techniek om huidveroudering tegen te gaan. Ook pakt het fijne rimpels en lijntjes, lichte pigmentvlekken en een te verbeteren huidstructuur aan.

De behandeling

De injectable behandeling bestaat uit meerdere injecties met een zeer fijne naald in de huid. De werkende stof hyalonzuur verstrakt de huidcellen. Tijdens het ouder worden verliest de huid namelijk collageen en elastine en daarmee de elasticiteit en vitaliteit. Door het inbrengen van de huideigen stof hyaluronzuur worden fibroblasten (cellen van de lederhuid) aangezet tot het maken van collageen. Dit stimuleert vervolgens dat het bindweefsel weer veerkrachtig en elastisch worden.

Geschikt voor

 • Algehele huidverjonging
 • Stralende egale teint
 • Rimpels en fijne lijntjes
 • Acne littekens
 • Het verwijderen van pigmentvlekken (ouderdomsvlekken en zonbeschadiging)
 • Huidverstrakking
 • Het verbeteren van de porie structuur
 • Kraaienpootjes rondom de ogen

De duur van de behandeling – 20 minuten

Voor een optimaal resultaat – minimaal 5 behandelingen*

Interval – 3 maanden

Advies

Clinic63 adviseert om geen sauna te bezoeken en geen schoonheidsbehandeling te ondergaan gedurende 72 uur na de behandeling.

Wilt u meer over deze behandeling weten? Neem contact op met Clinic63

* Dit is een gemiddelde indicatie. Dit kan per persoon en per huidtype verschillen. Vraag advies aan de specialist wat u kunt verwachten.

Microdermabrasie

Microdermabrasie

Microdermabrasie is een veilige mechanische peeling die de dode huidcellen verwijdert met behulp van fijne kristallen en zo de huid direct gladder maakt. Met als resultaat een stralende huid.

De behandeling

De huid krijgt eerst een basisreiniging. Daarna begint de Microdermabrasie behandeling. De specialist gaat met een speciaal mondstuk over de huid welke vacuüm trekt. Dit stimuleert een krachtige doorbloeding van de huid, zet aan tot huidstofwisseling en activeert de aanmaak van collagene en elastine vezels. Vervolgens schuurt een stroom van micro-kristallen de huid af. Gebruikte kristallen en loskomende dode huidcellen worden opgevangen in een afvalbakje. Het resultaat na de behandeling is een jongere uitziende huid wat een schoon en fris uiterlijk geeft.

Microdermabrasie is mogelijk voor alle huidtypen. Het is ook effectief voor verstopte poriën, oppervlakkige pigmentstoringen en een zonbeschadigde huid.

Huidreactie

Mogelijke reacties van de huid na de behandeling zijn roodheid, lichte zwelling, korstjes (in geval van een pukkelige huid), schilfertjes (bij een droge huid) en rode strepen. Dit verdwijnt binnen enkele dagen. De rode strepen kunnen tot maximaal een week aanhouden.

Duur behandeling – 30 minuten

Voor een optimaal resultaat – 3-5 behandelingen*

Interval – 1 a 2 weken

Advies

Als u de microdermabrasie behandeling voor het eerst ondergaat, is het advies om voorafgaand aan deze behandeling een consult in te plannen. Tijdens dit consult van 10 minuten legt de specialist de behandeling aan u uit en geeft aan wat u kunt verwachten.

* Dit is een gemiddelde indicatie. Dit kan per persoon en per huidtype verschillen. Vraag advies aan de specialist wat u kunt verwachten.

Neem contact op met Clinic63 indien u meer over deze behandeling wilt weten.

Meld u aan voor onze nieuwsbrief!

Signup now and receive an email once I publish new content.

I agree to have my personal information transfered to Mad Mimi ( more information )

I will never give away, trade or sell your email address. You can unsubscribe at any time.

Start typing and press Enter to search