Over ons

‘Zelfverzekerdheid voorop!’

Ervaren artsen
Aangesloten bij NVCG

Over Clinic63

Clinic63 is een gespecialiseerd medisch- en cosmetisch kliniek. Wij bieden een premium class service en bieden hoogstaande behandelingen aan met de modernste apparatuur en de beste producten. Onze filosofie is om de klant op de eerste plaats te zetten en te zorgen voor een warme, vriendelijke omgeving waarin onze klanten hun medische- en cosmetische doelen kunnen nastreven en nieuwe ideeën over uiterlijk en verjonging kunnen ontdekken. Een natuurlijk resultaat is waar wij bij Clinic63 voor gaan.

Wij begrijpen het belang van privacy, waardigheid en vertrouwelijkheid. Samen met u bespreken we wat uw wensen zijn en kijken we naar uw specifieke behoeften om uw natuurlijke schoonheid te verbeteren. Dit doen wij door het gebruik van veilige, effectieve technieken. Daarnaast gebruiken wij de meest geavanceerde technologie en hoogwaardige producten. Zelfverzekerdheid staat bij ons voorop.

Ervaring & kennis

Onze artsen beschikken over jarenlange ervaring en uitmuntende kennis op het gebied van medische- en cosmetische esthetiek. Onze artsen zijn daarom de besten in hun vakgebied.

Kwaliteit

Dankzij Clinic63 worden kwalitatief hoogstaande behandelingen voor iedereen toegankelijk gemaakt. Wij bieden behandelingen aan die veilig, betaalbaar en effectief zijn.

Nieuwste technologie

Ons team van artsen en gecertificeerde technici biedt alleen de meest geavanceerde, innovatieve behandelingen en producten met bewezen resultaten.

Bereikbaarheid

Door onze verschillende vestigingen (Amsterdam, Best, Den Haag, Den Bosch, Meerssen & Velp) zijn wij voor iedereen in Nederland goed te bereiken.

Uitstekend
4,7
Gebaseerd op 300+ recensies van