Laserbehandelingen

Clinic63 maakt voor haar laserbehandelingen gebruik van Harmony XL, het meest uitgebreide platform voor laserbehandelingen. Wij hebben gekozen voor de Harmony XL omdat dit apparaat zeer veilig is, dus geen risico op het ontstaan van huidschade. Het is zeer effectief en efficiënt, dus daarom kunnen we sneller en minder vaak behandelen met hetzelfde resultaat, hetgeen u tijd scheelt. Daarnaast is de behandeling veel comfortabeler door de ingebouwde techniek (koeling) waardoor de behandelingen voor u veel aangenamer zijn.

Tatoeage verwijderen

TATOEAGE VERWIJDEREN

Clinic63 kan u helpen bij het verwijderen van een tatoeage door middel van de Harmony Laser.

Met de Harmony laser worden er kleine lichtflitsen op de tatoeage afgevuurd. De inktdeeltjes nemen het licht op en de opgewekte laserenergie breekt de kapsels vervolgens open. Hierdoor valt de inkt als het ware uit elkaar in piepkleine deeltjes. Die worden vervolgens door het afweersysteem van het lichaam aangevallen en opgeruimd.

Deze behandeling is het meest effectief voor de kleuren zwart, donkergroen en donkerblauw.

Duur van de behandeling
20 minuten (afhankelijk van de omvang)

Voor een optimaal resultaat
6 – 10 behandelingen*

Interval
4 – 8 weken

* Dit is een gemiddelde indicatie. Dit kan per persoon en per huidtype verschillen. Vraag advies aan de specialist wat u kunt verwachten.

Consult
Clinic63 adviseert om eerst een consult met een behandelaar aan te vragen. Dit gratis consult duurt tien minuten waarin de behandelaar een persoonlijk behandelplan voor u opstelt op basis van de grootte van de tatoeage, de kleuren die gebruikt zijn en de huidskleur.

Advies
Vermijd minimaal 4 tot 6 weken voor en na de behandeling contact met zonlicht. Stel het behandelgebied zo min mogelijk bloot aan uv-straling zoals een zonnebank.

Wilt u meer over deze behandeling weten? Neem contact op met Clinic63.

Vraag & Antwoord - Tatoeage verwijderen

Waarom kiezen mensen ervoor om een tatoeage te verwijderen?

Miljoenen mensen in Nederland hebben een tatoeage. Van de Nederlanders tussen de 18 en 29 jaar hebben momenteel zelfs één op de drie personen een tatoeage. Sommige mensen denken jarenlang na over het zetten van een tatoeage. Er worden echter ook een groot aantal tatoeages impulsief gezet. De blijdschap die het hebben van een tatoeage in eerste instantie kan hebben, slaat soms om in een negatieve associatie met de tattoo.

Er zijn dan ook verschillende redenen waarom mensen ervoor kiezen om een tatoeage te verwijderen. Meestal is de desbetreffende persoon ontevreden over de tatoeage. Dit kan komen, doordat de tatoeage slecht is gezet. Het is ook mogelijk dat er een situatie veranderd is in uw leven, waardoor u niet langer achter de tatoeage staat.

Jaarlijks kiezen duizenden mensen ervoor om een tatoeage te verwijderen. Tatoeage verwijderen is zelfs één van de meest uitgevoerde cosmetische ingrepen.

Is tatoeage verwijderen pijnlijk?

De vraag die vaak als eerste wordt gesteld over het verwijderen van tatoeages, is of dit pijnlijk is. Over het algemeen wordt tatoeage verwijderen niet als erg pijnlijk beschouwd. Het verwijderen van een tatoeage voelt als een elastiekje dat op de huid wordt afgeschoten. Vaak vinden mensen het gevoelig op het moment dat het gebied van de tatoeage wordt behandeld, maar trekt dit gevoel ook direct weer weg.

Tatoeage verwijderen ervaringen

Omdat er jaarlijks veel mensen voor kiezen hun tatoeage te laten verwijderen, worden er ook veel ervaringen hierover gedeeld. Onder andere op diverse fora is veel informatie te vinden over de behandeling en over de ervaringen met tatoeage verwijderen.

Het is verstandig om via Google te zoeken naar tatoeage verwijderen ervaringen van anderen. Bestudeer deze ervaringen goed en bepaal daarna of deze ingreep mogelijk iets voor u is. Zowel de positieve als negatieve ervaringen met het verwijderen van een tatoeage kunnen interessant zijn om te lezen. De positieve ervaringen zijn interessant, omdat dit laat zien hoe snel en hoe mooi de tatoeage verwijderd kan worden. De negatieve ervaringen tonen vaak de problemen die kunnen ontstaan, wanneer u niet kiest voor een gekwalificeerde en ervaren specialist.

Welke kleuren kunnen het beste worden verwijderd bij een tatoeage?

Waarschijnlijk heeft u al eens eerder gehoord dat tatoeages met kleuren lastiger te verwijderen zijn, dan zwarte tatoeages. Een zwarte tatoeage is daarentegen eenvoudiger te verwijderen.

De tatoeage kleur die het eenvoudigste te verwijderen is, is dus de kleur zwart. De tatoeage kleur die het moeilijkste te verwijderen is, is rood. Veel tattoo shops geven dit al aan tijdens de behandeling. Het is echter mogelijk dat u dit nog niet eerder heeft gehoord.

Waarom is de gebruikte apparatuur belangrijk voor het verwijderen van de tatoeage?

Het is van essentieel belang dat de nieuwste apparatuur wordt gebruikt voor het verwijderen van tatoeages. De ontwikkeling van de lasers voor het verwijderen van tatoeages gaat erg snel. Wij beschikken over de nieuwste laserapparatuur, zodat de tatoeage snel en op een mooie manier kan worden verwijderd.

Hoeveel kost het verwijderen van een tatoeage?

De kosten die gemoeid zijn met het verwijderen van een tatoeage, zijn afhankelijk van een aantal factoren:

  • De grootte van de tatoeage. Hoe groter de tatoeage, hoe hoger de kosten zullen zijn om de tatoeage te verwijderen.
  • De kleur of kleuren van de tatoeage. Is de tatoeage zwart? Dan zullen de tatoeage verwijderen kosten lager zijn dan wanneer de tatoeage rood is.

Clinic63 staat bekend om de beste prijs-kwaliteit verhouding voor het verwijderen van tatoeages. Tijdens het kennismakingsgesprek wordt een offerte op maat voor u opgesteld.

Tatoeage verwijderen in Amsterdam of een andere locatie van Clinic63?

Er zijn verschillende locaties van onze klinieken waar deze behandeling kan worden uitgevoerd. Overweegt u uw tatoeage te verwijderen in Amsterdam? Of wilt u dit liever in een andere grote stad? Dankzij onze goede spreiding door Nederland, is het altijd mogelijk uw tatoeage in de buurt te laten verwijderen bij één van onze andere locaties.

Gerelateerde onderwerpen:
Tatoeage verwijderen Amsterdam
Tatoeage verwijderen in Den Haag
Tatoeage verwijderen in Den Bosch
Tatoeage verwijderen in Rijswijk, Voorburg of Wassenaar
Tatoeage verwijderen in Scheveningen, Leidschendam of Monster
Tatoeage verwijderen in Eindhoven
Tatoeage verwijderen in Helmond, Waalre of Steensel
Tatoeage verwijderen in Veldhoven, Geldrop of Valkenswaard
Tatoeage verwijderen Amstelveen, Diemen, Weesp, Zaandijk
Tatoeage verwijderen Zaandam, Zwanenburg, Oostzaan of Badhoevedorp
Tatoeage verwijderen Valkenburg, Heerlen, Geleen
Tatoeage verwijderen Maastricht

Meld u aan voor onze nieuwsbrief!

Signup now and receive an email once I publish new content.

I agree to have my personal information transfered to Mad Mimi ( more information )

I will never give away, trade or sell your email address. You can unsubscribe at any time.

Start typing and press Enter to search