Injectables Behandelingen

Steeds meer vrouwen en mannen willen de zichtbare tekenen van het ouder worden niet accepteren en zoeken behandelingen die hen er even stralend laten uitzien als ze zich voelen. Tijdens het verouderingsproces wordt niet alleen de kwaliteit van de huid zelf minder, maar onderliggende structuren zoals het vetweefsel en de botten nemen in volume af en geven dus minder steun aan de huid. Zo ontstaan wat men noemt “statische rimpels”. Ook de spieractiviteit verandert, waardoor “dynamische rimpels” ontstaan. Rimpelvullers en volumeherstellende fillers zorgen ervoor dat de statische rimpels worden aangepakt, andere injectables verminderen de spierspanning en doen dus de dynamische rimpels vervagen. Om natuurlijk ogende, individuele resultaten te verkrijgen, adviseren de artsen van Clinic63 u graag bij de keuze van uw behandeling.

Botuline Toxine

Botuline Toxine

Botuline Toxine wordt gebruikt om de spier te ontspannen waardoor rimpels verminderen en uitdrukkingsrimpels vervagen. Botuline Toxine wordt vaak gebruikt bij herhaalde spierbewegingen zoals bij fronsrimpels, voorhoofdrimpels en kraaienpootjes. Het resultaat is een zachtere, natuurlijke gelaatsuitdrukking met behoud van de normale mimiek. Alleen de ingespoten spieren ontspannen, de andere gelaatsspieren blijven ongewijzigd.

Bij Clinic63 wordt het merk Bocouture gebruikt voor deze Botuline Toxine behandelingen. Het merk Bocouture is een van de meest zuivere Botuline Toxine producten op dit moment. Er is al heel veel ervaring met het gebruik van Bocouture voor het behandelen van gelaatsrimpels en dit product wordt aan zeer strenge controles onderworpen.

Tijdens de behandeling wordt met kleine prikjes de spier ingespoten met Bocouture waardoor deze spier ontspant. Met als resultaat dat de rimpel vermindert of zelfs helemaal verdwijnt. Het resultaat is na ongeveer 5 dagen zichtbaar.

Huidreactie
U kunt wat rode plekjes hebben op de behandelende zones. Soms treedt er op de injectieplaats een klein blauw plekje op. Dit trekt meestal binnen twee dagen weg.

De duur van de behandeling
20 minuten

Duurzaamheid
De duur van het effect ligt bij eenmalig gebruik tussen de 3 tot 6 maanden*. Bij regelmatige behandeling zal het cosmetisch effect tot wel zes maanden aanhouden.

Interval
3 maanden

Advies
Clinic63 adviseert u 48 uur na de behandeling geen inspanningen te hebben waarbij u zult zweten. Wacht dus met sporten, het bezoek aan een sauna of het nemen van een hete douche.

Wilt u meer over deze behandeling weten? Neem contact op met Clinic63.

* Dit is een gemiddelde indicatie. Dit kan per persoon en per huidtype verschillen. Vraag advies aan de specialist wat u kunt verwachten.

Fillers

Fillers

Bij Clinic63 worden alleen fillers gebruikt die degelijk onderzocht en getest zijn op effectiviteit en veiligheid. De meeste fillers die worden gebruikt zijn op basis van hyaluronzuur, een natuurlijk bestanddeel van de huid dat afneemt naarmate we ouder worden met dehydratatie tot gevolg.

Een filler op basis van hyaluronzuur blijft na injectie meestal tussen 6 en 12 maanden zitten, afhankelijk van een aantal factoren waaronder het product en de zone van injectie. Na de behandeling zullen de lijnen in uw gezicht vlakker worden, minder opvallen en krijgt u een mooie gladde huid.

Dit soort fillers zijn ook uitermate geschikt voor de behandeling van de lippen, na de behandeling zullen uw lippen voller en meer uitgesproken zijn.

Wanneer?

 • Rimpelbehandeling
 • Neus-lipplooi
 • Lip volumevergroting
 • Wallen/Ogen
 • Mondhoeken
 • Handen
 • Neus

Werkwijze
Er wordt gebruik gemaakt van een specifieke formule van hyaluronzuur (HZ), dat van nature voorkomt in uw huid. Het is een natuurlijke, biologisch afbreekbare gel die vlot en zachtjes in uw huid vloeit en de probleemlijnen onmiddellijk opvult en rimpels zal verminderen na injectie.

Resultaat
Het resultaat ziet er zacht en natuurlijk uit en voelt ook zo aan. Na één behandeling zult u dus meteen een verschil merken. Op de plaats van injectie kan zich soms een beetje roodheid of zwelling voordoen, maar dit is meestal tijdelijk van aard en verdwijnt vanzelf.

Wilt u meer over deze behandeling weten? Neem contact op met Clinic63.

Volume Radiesse

Volume Radiesse

Een manier om huidveroudering tegen te gaan, is om de huid meer volume te geven. Bij Clinic63 doen we dit met de filler ‘Volume Radiesse’. Volume Radiesse is een filler die afbreekbaar is en dus niet permanent. Radiesse werkt op twee manieren. Het vult rimpels onmiddellijk op waardoor direct resultaat zichtbaar is en stimuleert de huid om nieuw collageen aan te maken wat de huid voller en steviger maakt.

Een Volume Radiesse behandeling is geschikt voor de neuslippenplooi, mondhoeklijn, wangen, jukbenen, traangootje onder de ogen, slapen, kin, kaaklijn en de wat diepere lijntjes rondom de mond.

Het resultaat ziet er zacht en natuurlijk uit en voelt ook zo aan. Na één behandeling zult u dus meteen een verschil merken. Het resultaat blijft echter bij de meeste patiënten een jaar tot anderhalf jaar zichtbaar.

Huidreactie

Met een lokale verdoving wordt de behandeling voor u zo comfortabel mogelijk gemaakt. Op de plaats van injectie kan zich soms een beetje roodheid, een blauw plekje of een lichte zwelling voordoen, maar dit is meestal tijdelijk van aard. Bij blauwe plekjes, gelieve de zon gedurende 48 uur vermijden.

Duur behandeling – 30 minuten

Consult

Clinic63 adviseert een vrijblijvend en gratis consult vooraf aan de behandeling. Tijdens dit consult van tien minuten bespreekt de behandelaar wat u met uw huidtype kunt verwachten.

Wilt u meer over deze behandeling weten? Neem contact op met Clinic63.

RRS HA EYES

RRS HA EYES

Fijne rimpels onder de ogen en donkere kringen zorgen voor een vermoeide blik. RRS HA EYES is een injectable die speciaal is samengesteld voor de verouderde huid rondom de ogen. Het verbetert de oppervlakkige rimpels en donkere kringen rondom de ogen waardoor u frissere oogcontouren krijgt. Het fillereffect van de hyaluronzuur op rimpels wordt versterkt door de toegevoegde vitaminen, antioxidanten, microcirculerende en blekende stoffen.

Huidreactie

Na de behandeling is het mogelijk dat er blauwe plekjes ontstaan op de plek van injectie. Ook kan de vloeistof die onder de huid wordt gespoten nog 2 tot 3 dagen zichtbaar zijn.

Duur van de behandeling – 20 minuten

Voor een optimaal resultaat – minimaal 4 behandelingen*

Interval – 2 weken

Wilt u meer over deze behandeling weten? Neem contact op met Clinic63.

PRP Dracula facelift

PRP-plasma behandeling (Dracula facelift)

De behandeling

De PRP Plasma is een injectable behandeling en uitermate geschikt voor huidverjonging, huidversteviging en huidverstrakking. Ook voor een doffe en vermoeide huid is het effectief.

Deze behandeling wordt ook wel de Dracula facelift genoemd omdat gebruik wordt gemaakt van het eigen bloed. Er wordt namelijk een kleine hoeveelheid bloed afgenomen en gescheiden in een speciale centrifuge. De bloedplaatjes worden samen met het plasma opnieuw in de huid gebracht. Het mooie van deze behandeling is dat alles ‘lichaamseigen’ is.

Houdt u er rekening mee dat u de eerste 24 uur niet toonbaar bent. Het gelaat is rood en zal ook plasma bevatten wat u gedurende 24 uur op het gelaat moet laten zitten. Daarnaast adviseert Clinic63 om gedurende 48 uur de zon te vermijden.

De PRP plasma is ook een goede behandeling na een laser behandeling of in combinatie met micro needeling.

Duur van de behandeling – ongeveer 40 minuten

Voor een optimaal resultaat – 4 behandelingen*

Interval – 4 weken

Wilt u meer over deze behandeling weten? Neem contact op met Clinic63.

* Dit is een indicatie. Dit kan per persoon en per huidtype verschillen. Vraag advies aan de specialist wat u kunt verwachten.

Carboxytherapie

Carboxytherapie

Vetoplossing wordt ook wel adipocytolyse genoemd. Dit is dé methode om gecontroleerd vetcellen te laten afbreken ter plaatse van lokale vetophopingen, die met andere afvalmethodes (zoals dieet/sporten) moeilijk verdwijnen. De behandeling geschiedt door middel van enkele injecties met hele dunne naalden in het vetweefsel. Hierdoor vindt een afbraak plaats van de celwand van vetcellen. Vervolgens wordt het losgekomen en afgebroken vet op een natuurlijke wijze door het lichaam afgevoerd via de ontlasting en urine. Eenmaal afgebroken vetcellen zullen op die plaatsen niet meer terugkomen. Injectie-adipocytolyse is tevens een veilige behandeling en is vrijwel pijnloos.

Indicatie

Lokale vetophoping op:

 • Buik
 • Heupen
 • Billen
 • Bovenbenen
 • Lovehandles (zijden)
 • Dijen
 • Onderkin
 • Nek
 • Hamsterwangen
 • Vetophopingen op de rug
 • Bovenarmen
 • Gynaecomastie (borstvorming mannen)
 • Knieën

Behandeltermijn
Afhankelijk van de hoeveelheid lokaal aanwezig vet wordt een indicatie gemaakt door de arts. Bij iedere sessie wordt een gedeelte van het vet opgelost.

Gemiddeld zijn 3 tot 6 behandelingen nodig, die iedere 3 tot 4 weken worden uitgevoerd.
Het resultaat is zichtbaar na een periode van 6 tot 8 weken.

Resultaat
Het resultaat ziet er zacht en natuurlijk uit en voelt ook zo aan. Na één behandeling zult u dus meteen een verschil merken. Op de plaats van injectie kan zich soms een beetje roodheid of zwelling voordoen, maar dit is meestal tijdelijk van aard en verdwijnt vanzelf.

Tijdsduur
20 tot 30 minuten.

Voor de behandeling
U hoeft zich niet speciaal voor te bereiden op deze behandeling.

Na de behandeling
Het merendeel van de patiënten kan zijn dagelijkse activiteiten direct na de behandeling hervatten.

Mogelijke bijwerkingen

 • Enige roodheid.
 • Lichte zwelling
 • Warmte
 • Beurs gevoel
 • Kleine bloeduitstortingen
 • Gevoeligheid bij aanraking

Deze bijwerkingen houden over het algemeen een tot enkele dagen / weken aan.

Don’ts
Er zijn geen specifieke don’ts waar u rekening mee moet houden.

Wilt u meer over deze behandeling weten? Neem contact op met Clinic63.

XL Hair

XL Hair

XL Hair is een behandeling die ingezet kan worden tegen haarverlies, bij dun en dof haar en vermoeide haargroei.

De behandeling

Tijdens de behandeling wordt met een dunne naald hyaluronzuur in de hoofdhuid gespoten. Dit zorgt ervoor dat de kwaliteit van de hoofdhuid verbetert. Hierdoor worden de haren dikker, steviger en blijven langer zitten. Elk haarzakje bevat 1 tot 6 haren. Door deze behandeling worden meerdere haren per haarzakje of slapende haarzakjes geactiveerd waardoor meer haar zichtbaar zal zijn. Indien het haar compleet weg is, dan zijn er geen follikels meer die gestimuleerd kunnen worden.

De duur van de behandeling – 20 minuten

Het aantal behandelingen – 6 – 8 keer*

Vrouwen: gemiddeld 8 behandelingen, 1x per week in de eerste 4 weken, daarna 4x om de week
Mannen: gemiddeld 6 behandelingen, 1x per week in de eerste 4 weken, daarna 2x om de week

Advies

Clinic63 adviseert u om voor de behandeling uw haar te wassen en geen stylingproducten in het haar te doen om zo steriel mogelijk de behandeling uit te kunnen voeren. De arts kan u een bijpassende haarspray adviseren wat het effect van de behandeling versterkt.

Wilt u meer over deze behandeling weten? Neem contact op met Clinic63.

Alidya

Alidya – Cellulite behandeling

Alidya is een relatief nieuwe methode om cellulite tegen te gaan. Cellulite is een specifieke aandoening bij de huid van vrouwen, opgebouwd uit bepaalde vetcellen. Met een alidya behandeling kunnen deze vetcellen eenvoudig worden verwijderd en de huid weer een normale structuur krijgt.

Het eerste injecteerbare medisch preparaat met CE goedkeuring voor preventie en behandeling van cellulite.

Alidya is het eerste injecteerbare medisch preparaat dat speciaal voor de preventie en behandeling van cellulite (gynoid lipodystrofie) ontwikkeld is. Het middel is ontwikkeld nadat studies, uitgevoerd door Prof. Pasquale Motolese, de oorzaken die bijdragen aan het ontstaan van cellulite hadden aangetoond. Een van deze oorzaken is de aanwezigheid van bepaalde toxische verbindingen die in de extracellulaire matrix worden afgezet als gevolg van veranderingen in microcirculatie.

Behandeling
Alidya wordt geïnjecteerd door de behandelende arts. Dit is een vrij eenvoudige techniek. Er is geen sprake van verdoving en de kuur is dus zo goed als pijnloos. Het aantal behandelingen, afhankelijk van de staat van de patiënt.

Wilt u meer over deze behandeling weten? Neem contact op met Clinic63.

Anti-transpiratie

Anti-transpiratie

Bij overmatig zweten kan door middel van injectie het zweten worden verminderd of volledig stil worden gelegd. Botuline toxine werkt goed tegen overmatig zweten onder de oksels of handen. Botuline toxine blokkeert de werking van zenuwen die zweetklieren prikkelen, waardoor voorkomen wordt dat de klieren zweet produceren. De behandeling die het meest door onze artsen wordt uitgevoerd is de Botuline toxine anti-transpiratie behandeling van beide oksels. Eventueel kunnen ook handen of voeten behandeld worden. U heeft de eerste keer 4-6 maanden plezier van een Botuline toxine anti-transpiratie behandeling. Het effect van een vervolgbehandeling houdt 6-12 maanden aan.

Risico’s
Zwangere vrouwen, vrouwen die borstvoeding geven en mensen met bepaalde spier- of zenuwaandoeningen mogen niet behandeld worden. Er zijn geen bijwerkingen bekend van het gebruik van Botuline toxine bij anti-transpiratie behandelingen.

Intakegesprek
Tijdens een vrijblijvend en gratis intakegesprek wordt gekeken of u geschikt bent voor een Botuline toxine anti-transpiratiebehandeling. Een intakegesprek is bedoeld om u kennis te laten maken met de behandelend arts en bepaalde aspecten van de behandeling, zoals hersteltijd, bijwerkingen, nazorg en resultaten te bespreken. Tevens wordt er bekeken wat uw verwachtingen en wensen zijn over de behandeling.

Voorbereiding
Het is belangrijk dat uw oksels zijn geschoren. Er is geen verdovingscrème nodig. De Botuline toxine anti-transpiratie behandeling duurt ongeveer 20 minuten.

Wilt u meer over deze behandeling weten? Neem contact op met Clinic63.

Aqualyx

Aqualyx

Vetoplossing wordt ook wel adipocytolyse genoemd. Dit is dé methode om gecontroleerd vetcellen te laten afbreken ter plaatse van lokale vetophopingen, die met andere afvalmethodes (zoals dieet/sporten) moeilijk verdwijnen. De behandeling geschiedt door middel van enkele injecties met hele dunne naalden in het vetweefsel. Hierdoor vindt een afbraak plaats van de celwand van vetcellen. Vervolgens wordt het losgekomen en afgebroken vet op een natuurlijke wijze door het lichaam afgevoerd via de ontlasting en urine. Eenmaal afgebroken vetcellen zullen op die plaatsen niet meer terugkomen. Injectie-adipocytolyse is tevens een veilige behandeling en is vrijwel pijnloos.

Indicatie

Lokale vetophoping op

 • Buik
 • Heupen
 • Billen
 • Bovenbenen
 • Lovehandles (zijden)
 • Dijen
 • Onderkin
 • Nek
 • Hamsterwangen
 • Vetophopingen op de rug
 • Bovenarmen
 • Gynaecomastie (borstvorming mannen)
 • Knieën

Behandeltermijn

Afhankelijk van de hoeveelheid lokaal aanwezig vet wordt een indicatie gemaakt door de arts. Bij iedere sessie wordt een gedeelte van het vet opgelost.

Gemiddeld zijn 3 tot 6 behandelingen nodig, die iedere 3 tot 4 weken worden uitgevoerd.
Het resultaat is zichtbaar na een periode van 6 tot 8 weken.

Resultaat

Het resultaat ziet er zacht en natuurlijk uit en voelt ook zo aan. Na één behandeling zult u dus meteen een verschil merken. Op de plaats van injectie kan zich soms een beetje roodheid of zwelling voordoen, maar dit is meestal tijdelijk van aard en verdwijnt vanzelf.

Tijdsduur
20 tot 30 minuten.

Voor de behandeling
U hoeft zich niet speciaal voor te bereiden op deze behandeling.

Na de behandeling
Het merendeel van de patiënten kan zijn dagelijkse activiteiten direct na de behandeling hervatten.

Bijwerkingen

Vaak

 • Enige roodheid.
 • Lichte zwelling
 • Warmte
 • Beurs gevoel

Deze bijwerkingen houden over het algemeen een tot enkele dag(en) aan.

Soms

 • Kleine bloeduitstortingen
 • Gevoeligheid bij aanraking

Deze bijwerkingen houden over het algemeen een tot enkele we(e)k(en) aan.

Don’ts

Er zijn geen specifieke don’ts waar u rekening mee moet houden.

Wilt u meer over deze behandeling weten? Neem contact op met Clinic63.

Meld u aan voor onze nieuwsbrief!

Signup now and receive an email once I publish new content.

I agree to have my personal information transfered to Mad Mimi ( more information )

I will never give away, trade or sell your email address. You can unsubscribe at any time.

Start typing and press Enter to search