Injectables Behandelingen

Steeds meer vrouwen en mannen willen de zichtbare tekenen van het ouder worden niet accepteren en zoeken behandelingen die hen er even stralend laten uitzien als ze zich voelen. Tijdens het verouderingsproces wordt niet alleen de kwaliteit van de huid zelf minder, maar onderliggende structuren zoals het vetweefsel en de botten nemen in volume af en geven dus minder steun aan de huid. Zo ontstaan wat men noemt “statische rimpels”. Ook de spieractiviteit verandert, waardoor “dynamische rimpels” ontstaan. Rimpelvullers en volumeherstellende fillers zorgen ervoor dat de statische rimpels worden aangepakt, andere injectables verminderen de spierspanning en doen dus de dynamische rimpels vervagen. Om natuurlijk ogende, individuele resultaten te verkrijgen, adviseren de artsen van Clinic63 u graag bij de keuze van uw behandeling.

Botuline Toxine

Botox – Botuline Toxine

Wat is Botuline Toxine?

Botuline Toxine wordt vaak Botox genoemd. Botuline Toxine wordt gebruikt om een spier te ontspannen, waardoor rimpels verminderen en uitdrukkingsrimpels vervagen. Hierdoor kunt u een jeugdigere uitstraling krijgen. Botuline Toxine wordt niet alleen gebruikt om rimpels te verminderen, maar ook om van klachten zoals hoofdpijn of overmatige transpiratie af te komen.

Welk Botuline Toxine merk gebruikt Clinic63?

Bij Clinic63 wordt het merk Azzalure gebruikt voor Botuline Toxine behandelingen. Het merk Azzalure is een van de meest zuivere en sterkste Botuline Toxine producten op dit moment.

De behandeling

Wanneer u langs komt voor een Botuline Toxine behandeling heeft u voorafgaand aan de behandeling een gesprek met de arts. De arts luistert naar uw wensen en samen wordt gekeken naar de behandelmogelijkheden. De behandeling kan direct na het consult uitgevoerd worden. Tijdens de behandeling wordt er Azzalure in de spier gespoten waardoor de spier ontspant, dit resultaat is ongeveer na 5 tot 10 dagen zichtbaar. Zodra de spieren ontspannen zijn, heeft de huid de tijd om te genezen waardoor rimpels vervagen of verdwijnen.

Tijd: 10 minuten

Duur: 3-6 maanden

Op welke plekken wordt Botuline Toxine gebruikt?

De plekken waar Botox voornamelijk wordt geïnjecteerd is in de frons, het voorhoofd en de kraaienpootjes. Het resultaat is een zachte en natuurlijke gelaatsuitdrukking met het behoudt van uw natuurlijke mimiek.

Hier vindt u een overzicht van alle behandelplekken:

 • Voorhoofd
 • Frons
 • Kraaienpootjes
 • Migraine
 • Wenkbrauwlift
 • Bunny lines (neusrimpels)
 • Neuslift
 • Mondhoeklift
 • Liplift
 • Rokersrimpels
 • Putjes in de kin
 • Halslift
 • Tandenknarsen
 • Overmatig transpireren

Nazorg

U mag 2 tot 4 uur na de behandeling geen make-up aanbrengen op de prikgaatjes. Het is belangrijk dat u na de behandeling 48 uur geen inspanningen uitvoert waarbij u gaat transpireren. Wacht dus met het bezoek aan een sauna of het nemen van een heet bad. Daarnaast mag u 24 uur niet hard wrijven op het behandelde gebied.

 • Dit is een gemiddelde indicatie: dit kan per persoon en per huidtype verschillen. Vraag advies aan de specialist wat u kunt verwachten. 

Wat zijn de mogelijke bijwerkingen & risico’s van een Botox behandeling?

Botuline Toxine wordt toegediend via een injectie. Hierdoor is er altijd een kans dat er een blauwe plek of kleine bloeduitstorting ontstaat op het punt waar de injectie is toegediend. Meestal verdwijnen deze blauwe plekken binnen 3 tot 5 dagen. Een zeldzame bijwerking is moeite hebben met het ooglid op te tillen of last van hoofdpijn na een botox behandeling. Deze bijwerkingen trekken meestal na een paar dagen weg.

 

Hyaluronzuur filler

Hyaluronzuur fillers

Clinic63 maakt gebruik van hyaluronzuur fillers. Hyaluronzuur is een natuurlijk bestanddeel van de huid dat afneemt naarmate we ouder worden. Hyaluronzuur is onder andere verantwoordelijk voor het hydrateren en de veerkracht van de huid. Diit zorgt ervoor dat uw huid volume heeft en er jeugdiger uitziet.

De behandeling

Bij Clinic63 heeft u voorafgaand aan de behandeling eerst een consult gesprek met de arts. De arts luistert naar uw wensen en stelt samen met u een behandelplan op. De behandeling kan direct na het consult gesprek worden uitgevoerd. Tijdens de behandeling wordt het gebied indien u dit wenst verdoofd, hierdoor zal u zo min mogelijk pijn van de behandeling ervaren. Tijdens de behandeling injecteert de arts de benodigde hoeveelheid hyaluronzuur filler.

Voor welke gebieden wordt een hyaluronzuur filler gebruikt?

Een hyaluronzuur filler kan gebruikt worden voor rimpelopvulling maar kan ook gebruikt worden om mooie contouren aan uw gezicht te geven. Heeft u bijvoorbeeld een kleinere kin? Dan kan dit mooi gecorrigeerd worden met een hyalurzonuur filler. Hieronder vindt u een totaal overzich van de gebieden die Clinic63 dagelijks behandeld:

 • Jukbeenderen
 • Wangen
 • Traangoot / wallen onder de ogen
 • Lip opvulling
 • Neuslippenplooi
 • Neuscorrectie
 • Mondhoeken
 • Marionetlijnen
 • Kincorrectie
 • Kaaklijn

Hoe lang blijft het resultaat van een hyualuronzuur filler behandeling?

Het resultaat van een hyaluronzuur filler is direct na de behandeling zichtbaar. De langdurigheid van het resultaat is per persoon verschillend en afhankelijk van hoe snel uw lichaam de filler afbreekt. Gemiddeld blijft het resultaat 6 tot 12 maanden zichtbaar. Een permanente filler is in Nederland verboden en maakt Clinic63 geen gebruik van

Welke filler gebruikt Clinic63?

Clinic63 maakt gebruik van de HA-filler. Deze filler staat bekend om zijn langdurige resultaat. De HA-filler is een filler die al jaren gebruikt wordt en getest is op zijn effectiviteit en veiligheid.

Nazorg

U mag 2 tot 4 uur na de behandeling geen make-up aanbrengen op de prikgaatjes. Wacht minimaal 24 uur met het bezoek aan een sauna of het nemen van een heet bad.

 • Dit is een gemiddelde indicatie: dit kan per persoon en per huidtype verschillen. Vraag advies aan de specialist wat u kunt verwachten.

Wat zijn de mogelijke bijwerkingen en risico’s van een hyaluronzuur filler behandeling?

Het kan zijn dat de huid wat rood en gezwollen is na de behandeling. Er kunnen blauwe plekken of kleine bloeduitstortingen ontstaat op de injectieplek van de huid. Dit trekt na enkele dagen weg. Hyaluronzuur is een natuurlijk product waardoor een allergische reactie zeer zeldzaam is.

Profhilo

Profhilo

Bij Clinic63 kunt u terecht voor een Profhilo behandeling. Profhilo is een filler die ervoor zorgt dat de huid er stralender en gezonder uit ziet. Bij een Hyaluronzuur filler krijgt u volume, dit is bij een Profhilo filler niet het geval. Profhilo zorgt echt voor huidverstrakking, verbetering en egalisering zonder volume toe te voegen.

Profhilo stimuleert de collagen aanmaak (dit is verantwoordelijk voor de stevigheid van de huid) en de elastine (de rekbaarheid van de huid). Hierdoor vervagen fijne lijntjes, wordt de huid gelift en gehydrateerd.

De behandeling

Voor uw behandeling vindt er eerst een consult gesprek plaats. Tijdens dit consult gesprek luistert de arts naar uw wensen en kijkt hij samen met u naar de behandelmogelijkheden. Zodra de arts in overeenstemming met u een behandelplan heeft opgesteld, kan de behandeling direct plaats vinden. Allereerst wordt het gebied verdoofd zodat u niks van de injectie zal voelen. De Profhilo wordt hierna in de huid geïnjecteerd.

Op welke plekken wordt Profhilo gebruikt?

De plekken waar Profhilo voornamelijk wordt geïnjecteerd is in het gezicht en in de handen.

Resultaat

Voor een optimaal resultaat wordt er aangeraden om meerdere Prohfilo behandelingen uit te voeren, minimaal 2 tot 3 behandelingen. Het resultaat is niet direct zichtbaar, gemiddeld is na 6 tot 8 weken het eerste resultaat zichtbaar. Dit komt omdat uw huid eerst de tijd nodig heeft om de collageen aanmaak na de behandeling te stimuleren. Om het resultaat langdurig te behouden wordt aangeraden om na het behandeltraject iedere 6 maanden een touch-up behandeling uit te voeren. 

Nazorg

U mag 2 tot 4 uur na de behandeling geen make-up aanbrengen op de prikgaatjes. U mag 2 tot 4 uur na de behandeling geen make-up aanbrengen op de prikgaatjes. Wacht minimaal 24 uur met het bezoek aan een sauna of het nemen van een heet bad.

 • Dit is een gemiddelde indicatie: dit kan per persoon en per huidtype verschillen. Vraag advies aan de specialist wat u kunt verwachten.

Wat zijn de mogelijke bijwerkingen en risico’s van een Profhilo filler behandeling?

Het kan zijn dat de huid wat rood en gezwollen is na de behandeling. Er kunnen blauwe plekken of kleine bloeduitstortingen ontstaat op de injectieplek van de huid. Dit trekt na enkele dagen weg. Profhilo is een natuurlijk product waardoor een allergische reactie zeer zeldzaam is.

Up-filler bilvergroting

UP Filler – bilfiller

Het is bij Clinic63 mogelijk om een bilvergroting uit te laten voeren zonder dat hier een hele operatie voor nodig is! Dit wordt uitgevoerd door middel van de UP Filler. Dit is een filler op basis van hyaluronzuur. Hyaluronzuur is een bestandsdeel dat van nature in het lichaam voorkomt, maar naarmate de jaren vorderen steeds meer afneemt.  Het wordt gebruikt om volume terug te brengen aan gewenste lichaamsdelen.

De behandeling

Voor uw behandeling vindt er eerst een consult gesprek plaatst met de arts. De arts luister naar uw wensen en samen wordt er gekeken naar de behandelmogelijkheden. Indien u en de arts samen overeenkomen kan de behandeling in worden gepland.

Zodra u komt voor de behandeling wordt het gebied eerst verdoofd. Hierdoor zal u geen pijn ervaren tijdens de behandeling. De filler wordt vervolgens via een dikkere naald onderhuids ingebracht op de gewenste plekken. De behandeling duurt ongeveer 30 tot 90 minuten.

Hoe lang blijft het resultaat van de bilfiller behandeling?

Het resultaat van de UP filler is direct na de behandeling zichtbaar. De langdurigheid van het resultaat is per persoon verschillend en afhankelijk van hoe snel uw lichaam de filler afbreekt. Gemiddeld blijft het resultaat 1,5 jaar aanhouden. Bij herhaalbehandelingen binnen dit termijn, is een mindere hoeveelheid filler nodig dan tijdens de eerste behandeling.

Nazorg

Het te behandelen gebied zal afgeplakt worden met plakkers die enkele dagen dienen te blijven staan. Doordat er enkele zwellingen, verstijvingen of roodheid kan ontstaan, wordt aangeraden gedurende twee a drie weken niet te sporten, massages te nemen, sauna’s te bezoeken of direct te drukken op het behandelde gebied. De verdoving zal na enkele uren uitwerken en de zwellingen nemen na enkele dagen af. Voor de pijn die enkele dagen kan aanhouden, wordt aangeraden om viermaal daags twee tabletten paracetamol van 500 mg te slikken. Na de behandeling krijg je een lijst mee met nazorg en zal de assistent controle afspraken inplannen.

Wat zijn de mogelijke bijwerkingen en risico’s van een bilfiller behandeling?

Het kan zijn dat de huid wat rood en gezwollen is na de behandeling. Er kunnen blauwe plekken of kleine bloeduitstortingen ontstaat op de injectieplek van de huid. Dit trekt na enkele dagen weg. Hyaluronzuur is een natuurlijk product waardoor een allergische reactie zeer zeldzaam is.

Carboxytherapie

Carboxy therapie

Carboxytherapie is een injectable behandeling voor onder andere huidverjonging,  donkere kringen onder de ogen, fijne lijntjes, striae, acne littekens en cellulitis. Deze behandeling wordt alleen op onze locatie in Amsterdam uitgevoerd!

De behandeling
Het is een behandeling waarbij onderhuids koolstofdioxide (CO2) gas wordt ingespoten met injecties. Dit is een uiterst veilige methode om de huid te verjongen, verbeteren en om de bloedsomloop te stimuleren.

Het injecteren van koolstofdioxide zorgt ervoor dat rode bloedcellen die co2 (zuurstof) via de longen door ons hele lichaam transporteren lokaal gestimuleerd worden. De carboxytherapie zorgt er zo voor dat deze rode bloedcellen extra zuurstof afgeven in de behandelde zone. CO2 penetreert de rode bloedcellen en reageert met zuurstof waardoor HCO3 (waterstofcarbonaat) wordt gegenereerd. Dit verlaagt weer de pH in de rode bloedcellen. Hoe lager de pH waarde, des te meer zuurstof er kan vrijkomen van de oxyhemoglobine.

De vrijgegeven zuurstof wordt geabsorbeerd door de weefselcellen en activeert de stofwisseling. Meer zuurstof betekent versterkte en versnelde weefsel regeneratie. Over het algemeen geldt: Hoe meer zuurstof, hoe intenser het celmetabolisme en des te sterker het zelf herstellend vermogen van de huid in geval van, bijvoorbeeld huidveroudering, donkere kringen en littekens.

Hoe lang blijft het resultaat van de Carboxy Therapie behandeling?

De langdurigheid van het resultaat is per persoon verschillend en afhankelijk van uw lichaam. Gemiddeld is er een interval van een behandeling nodig iedere 2 weken. Voor een optimaal resultaat wordt aangeraden een totaal behandeltraject van 6 tot 10 behandelingen te ondergaan. Dit is een gemiddelde indicatie. Dit kan per persoon en per huidtype verschillen. De arts kan u tijdens het consult gesprek uitgebreid en persoonlijk informeren.

Nazorg

Direct na de behandeling kunt u korte tijd wat zwelling, roodheid en gevoeligheid ervaren. Dit verdwijnt meestal na één dag. Soms kan een blauw plek ontstaan op de plaats van de injectie. Dit trekt binnen een paar dagen weg. Vermijd gedurende twee weken contact met direct zonlicht.

Vitamine B12

Vitamine B12

Vitamine B12 is noodzakelijk voor het goed functioneren van ons lichaam, onder andere voor de gezondheid van het zenuwstelsel, het immuunsysteem, het hart-en vaatstelsel en het maag-darmstelsel. Het is een wateroplosbare vitamine en speelt een belangrijke rol in het aanmaken van DNA en het herstel van weefsels in het hele lichaam. Wanneer er niet voldoende B12 aanwezig in het lichaam, omdat het niet goed wordt opgenomen of omdat er te weinig binnenkomt, dan ontstaan er allerlei problemen.

Omdat vitamine B12 op zoveel systemen in het lichaam van invloed is uit een tekort zich bij iedereen anders. Waar de één met name last heeft van vermoeidheid, tintelingen, geheugenverlies en spierkrampen, heeft een ander problemen met zich concentreren, een ontstoken tong, menstruatieklachten en depressiviteit. Wel zijn er een aantal klachten die vaker voorkomen, zoals: vermoeidheid, psychische problemen, neurologische klachten, een ontstoken of dikke tong, het koud hebben en verlies van eetlust.

Wat is vitamine B12 tekort?
Een vitamine B12 tekort kan veel verschillende oorzaken hebben. De behandeling van een vitamine B12 tekort is afhankelijk van de oorzaak. Een vitamine B12 tekort komt vrij veel voor bij ouderen boven de zestig jaar maar het kan ook voorkomen bij jongere mensen. Omdat vitamine B12 op zoveel systemen in het lichaam van invloed is, uit een tekort zich bij iedereen anders.

Waar de één met name last heeft van vermoeidheid, tintelingen, geheugenverlies en spierkrampen, heeft een ander problemen met zich concentreren, een ontstoken tong, menstruatieklachten en depressiviteit. Wel zijn er een aantal klachten die vaker voorkomen, zoals: vermoeidheid, psychische problemen, neurologische klachten, een ontstoken of dikke tong, het koud hebben en verlies van eetlust.

Er kan een tekort aan B12 ontstaan in ons lichaam door:
• Onvoldoende inname via ons voedsel
• Onvoldoende opname via het maagdarm-stelsel
• Stoornis op celniveau
• Medicijngebruik
• Alcohol
• Coeliakie

Voordelen van een behandeling met vitamine B-12:
• Verhoogt de natuurlijke energie niveaus
• Verhoogt de productie van rode bloedcellen
• Helpt bij het reguleren van slaap, stemming en eetlust
• Versterkt het immuunsysteem

RRS HA EYES

RRS HA EYES

Fijne rimpels onder de ogen en donkere kringen zorgen voor een vermoeide blik. RRS HA EYES is een injectable die speciaal is samengesteld voor de verouderde huid rondom de ogen. Het verbetert de oppervlakkige rimpels en donkere kringen rondom de ogen waardoor u frissere oogcontouren krijgt. Het fillereffect van de hyaluronzuur op rimpels wordt versterkt door de toegevoegde vitaminen, antioxidanten, microcirculerende en blekende stoffen.

Huidreactie

Na de behandeling is het mogelijk dat er blauwe plekjes ontstaan op de plek van injectie. Ook kan de vloeistof die onder de huid wordt gespoten nog 2 tot 3 dagen zichtbaar zijn.

Duur van de behandeling – 20 minuten

Voor een optimaal resultaat – minimaal 4 behandelingen*

Interval – 2 weken

Wilt u meer over deze behandeling weten? Neem contact op met Clinic63.

Meld u aan voor onze nieuwsbrief!

Meld je nu aan en ontvang een e-mail zodra ik nieuwe inhoud publiceer.

Ik ga ermee akkoord dat mijn persoons informatie wordt verwerkt

Ik zal je e-mailadres nooit weggeven, ruilen of verkopen. Je kunt je op elk moment afmelden.

Start typing and press Enter to search