Injectables bij Clinic63

Op zoek naar een injectable behandeling? Bij Clinic63 hebben we diverse injectables voor jouw klachten en/of wensen. We werken uitsluitend met de beste merken en luisteren aandachtig naar jou om een passend behandelplan op te stellen. Op deze overzichtspagina vind je alle informatie over onze behandelingen en helpen we je graag op weg de juiste behandeling te vinden.

Boek een afspraak

Wil je met een van onze artsen kennismaken? Plan een gratis consult de online module!

Ervaren artsen

Beoordeeld met een 8,8

Gebruik van A-Merken

Persoonlijke aanpak


Wat is een injectable behandeling?

Injectable is een engelse term voor het woord injectie. Een injectable behandeling houdt dus eigenlijk in: een behandeling die uitgevoerd wordt door middel van een injectie. Er zijn verschillende soorten injectables, de passende injectable behandeling voor jou is afhankelijk van je klachten en/of wensen. 

Bij Clinic63 luistert de arts tijdens een gratis en vrijblijvend consult naar jouw wensen en behoeften. Samen met jou wordt er een behandelplan opgesteld met de passende injectable.

Waarom kiezen voor Clinic63

Behandelingen uitgevoerd door alleen ervaren en gespecialiseerde artsen

Beoordeeld met een 8,8 bij Kliniek ervaringen

Aangesloten bij de NVCG (Nederlandse Vereniging Cosmetische Geneeskunde)

Beste apparatuur en A-kwaliteit producten

Onze artsen

Cliënten Reviews:

Ik ben meer dan tevreden over deze Clinic en de arts en de ontvangst. Zeer tevreden over het resultaat en de deskundigheid. Babak is een deskundig arts! en ook nog eens heel vriendelijk, hij stelt je op je gemak, net als de rest van het personeel.

Claudia

Lange tijd had ik last van hoofdpijn en druk op mijn ogen. Ik ben na de ingreep veel minder vermoeid en heb bijna geen hoofdpijn meer! De ingreep viel heel erg mee.

Sandra

Zeer tevreden met het resultaat van de behandeling! het ziet er zeer natuurlijk uit en het valt eigenlijk niet op. Ik krijg wel continu complimenten over hoe ik er uit zie! Dit blijf ik graag doen!

Sara

Ik had allemaal rimpels onder mijn kin heb hier voor spuiten gehad fantastisch resultaat na 3 keer echt bijna geen rimpel meer te zien als iemand mij had gezegd dat dit mogelijk ws had ik ze waarschijnlijk niet geloofd maar ben echt super blij.

Danielle