Couperose behandeling

‘Zelfverzekerdheid voorop!’

Ervaren artsen
Aangesloten bij NVCG

 Couperose behandeling

Coupserose verwijderen

Couperose zijn permanent verwijde bloedvaatjes wat er als roodgekleurde barstjes in de huid uitziet. Het kan geen kwaad, maar het ziet er vaak minder mooi uit. Deze laserbehandeling is geschikt voor de lichte huid.

Tijdens deze effectieve laserbehandeling wordt er met lichtflitsen vanuit de laser een gedeelte van de huid behandeld. Een gel wordt tussen de huid en de laser aangebracht voor een verkoelend effect en voor het beter geleiden van het laserlicht.

Ervaren artsen

Beoordeeld met een 8,7

Gebruik van A-merken

Aangesloten bij NVCG

Huidreactie
De huid zal na de behandeling nog ongeveer een week wat rood zijn. Ook kan er gedurende enkele dagen een lichte zwelling ontstaan. De dag erna is de zwelling het ergste en zal naarmate de dagen voorbij gaan minder worden. In een enkel geval kunnen er korstjes ontstaan en kunnen de vaatjes donkerder van kleur zijn. Dit verdwijnt vanzelf.

Nazorg
Het is belangrijk om na de behandeling de huid te koelen. Dit kan met een koelelement uit de koelkast of vriezer met daaromheen een theedoek zodat de huid niet direct in contact komt met het koelelement. Koel de huid 5 tot 10 minuten of zolang de huid gevoelig blijft.

Duur van de behandeling
20 minuten

Interval
3 – 4 weken

Voor een optimaal resultaat
3 – 5 behandelingen*

* Dit is een gemiddelde indicatie. Dit kan per persoon en per huidtype verschillen. Vraag advies aan de specialist wat u kunt verwachten.

87

De berekende score van Clinic63 in Amsterdam

Zoek, vind en beoordeel klinieken op KliniekErvaringen.nl
Lees alle ervaringen
100% onafhankelijke reviews

Uitstekend
4,7
Gebaseerd op 300+ recensies van

Couperose behandeling

Hoe kan couperose zich allemaal uiten?

Als iemand last heeft van couperose, is er een rode verkleuring opgetreden in de huid. Het gaat dan om een rode huid, met veel kleine gesprongen adertjes. Wanneer iemand last heeft van rosacea, is er sprake van couperose in combinatie met acne. Het is ook mogelijk dat er sprake is van losse rode vaatjes die zichtbaar zijn in het gezicht.

Waarom kiezen voor Clinic63?

Het voordeel van een laserbehandeling om couperose te verwijderen, is dat dit vriendelijk is voor de huid. Bij Clinic63 werken ervaren specialisten, die deze behandeling al jarenlang uitvoeren.

We zijn erg trots op de hoge klanttevredenheid van ruim een 9.

kalknagel verwijderen

Ervaren artsen

Beoordeeld met een 8,7

Locaties in Midden/Zuid Nederland

Aangesloten bij NVCG

Welke artsen voeren de behandeling uit?

Dr. Sameer Rana
Premium Cosmetisch arts
BIG: 99919833501

Drs. Babak Mahdavian Delavary
Premium Cosmetisch arts
BIG: 09911187401

Drs. Chanu Mohansingh

Drs. Chanu Mohansingh
Cosmetisch arts
BIG: 19925666601

Veelgestelde vragen

Wil je graag meer weten over de behandeling? Heb je bepaalde vragen? Misschien staat jouw vraag al in de informatie hieronder!

Waarom kiezen voor een couperose behandeling?

Voor zowel mannen als vrouwen is een gezonde en egale huid een schoonheidsideaal. Het is mogelijk dat u bij het ouder worden en door schadelijke invloeden van buitenaf een minder mooie huid krijgt. Veel gehoorde problemen zijn rimpels, littekens en verkleuringen van de huid. Bij couperose is er sprake van een rode verkleuring van de huid. Er worden dan adertjes zichtbaar door de huid.

Vroeger werd er vaak eerst getracht de roodheid te verminderen met bepaalde crèmes. In werkelijkheid werd de huid hier vaak slechter door in plaats van beter. Het was ook mogelijk om de adertjes één voor één te behandelen met een speciaal hiervoor ontwikkelde warme naald. Dit is erg tijdrovend en bovendien ook pijnlijk. Wij bieden een huidvriendelijke methode aan die werkt met een laser. Couperose verwijderen met een laser wordt tegenwoordig steeds vaker gedaan, omdat deze behandeling direct resultaat geeft, geschikt is voor ieder huidtype en daarnaast dermatologisch verantwoord is.

Wat kunt u bespreken tijdens het consult?

Bij Clinic63 is het altijd mogelijk om eerst een gratis en vrijblijvend consult in te plannen. Tijdens het consult kunt u uw wensen voorleggen en de verwachtingen die u van de behandeling heeft. Er wordt gekeken naar uw huid, om vervolgens een persoonlijk behandelplan op te stellen. In sommige gevallen is het mogelijk om de behandeling couperose verwijderen vergoed te krijgen. Informeert u hiervoor altijd eerst bij uw zorgverzekering.

Hoe werkt couperose verwijderen?

Bij een couperose behandeling met laser wordt in eerst instantie de apparatuur ingesteld op uw huid. Uw huid wordt voor de behandeling eerst goed gereinigd. Vervolgens wordt er een verkoelende gel aangebracht op het gebied dat behandeld zal worden. De laser puls zorgt er voor dat de hemoglobine (dit zorgt voor de rode kleur van uw bloed) de energie van de laser opneemt en dat het bloedvaatje vernietigd wordt. Iedere behandelingen worden deze bloedvaatjes daarom minder zichtbaar.

Is couperose verwijderen pijnlijk?

De couperose behandeling wordt ervaren als niet pijnlijk. De puls van de laser voelt als een klein prikje in de huid.

Hoe zit het met een eventuele couperose behandeling vergoeding?

Kwaliteit staat bij Clinic63 voorop. Onze huidspecialisten beschikken allemaal over de benodigde opleidingen en zijn aangesloten bij de belangrijke overkoepelende instanties. U kunt bij uw zorgverzekeraar navragen of het mogelijk is om de couperose behandeling vergoed te krijgen. Het is mogelijk om een verwijsbrief aan uw huisarts of dermatoloog te vragen.

Heb je meer vragen over een couperose behandeling?

Voor meer vragen of informatie kun je altijd onze specialisten bereiken. Stuur ons een mail op info@clinic63.nl of bel ons voor direct advies op +31 (0)88 0 157 100. Zij voorzien je graag van persoonlijk advies!