Contact

Wil je meer informatie over onze klinieken en behandelingen of heb je vragen of opmerkingen? Wij helpen je graag! Twijfel niet om contact op te nemen, het team van Clinic63 staat dagelijks voor je klaar om je te voorzien van uitgebreide informatie. Wij zijn telefonisch en via Whatsapp bereikbaar van maandag t/m vrijdag, tussen 9.00 en 18.00 uur.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Vestiging*
*Let op! Bij een no show zonder geldige reden wordt er €50 in rekening gebracht of een behandeling van uw pakket ingenomen als dit niet 48 uur van te voren is doorgegeven

Cliënten Reviews:

Ik ben meer dan tevreden over deze Clinic en de arts en de ontvangst. Zeer tevreden over het resultaat en de deskundigheid. Babak is een deskundig arts! en ook nog eens heel vriendelijk, hij stelt je op je gemak, net als de rest van het personeel.

Claudia

Lange tijd had ik last van hoofdpijn en druk op mijn ogen. Ik ben na de ingreep veel minder vermoeid en heb bijna geen hoofdpijn meer! De ingreep viel heel erg mee.

Sandra

Zeer tevreden met het resultaat van de behandeling! het ziet er zeer natuurlijk uit en het valt eigenlijk niet op. Ik krijg wel continu complimenten over hoe ik er uit zie! Dit blijf ik graag doen!

Sara

Ik had allemaal rimpels onder mijn kin heb hier voor spuiten gehad fantastisch resultaat na 3 keer echt bijna geen rimpel meer te zien als iemand mij had gezegd dat dit mogelijk ws had ik ze waarschijnlijk niet geloofd maar ben echt super blij.

Danielle