Oorlelcorrectie

Heb je last van grote oorlellen en wil je dit laten corrigeren? Of heb je last van een uitgescheurde oorlel door een oorbel? Dit kunnen wij makkelijk verhelpen voor je met een oorlelcorrectie. Het is een relatief kleine ingreep met een snel herstel! 

Oorlelcorrectie behandeling bij Clinic63

Boek een afspraak

Wil je kennismaken? Boek eenvoudig via de online module een gratis consult.

Wat is een oorlelcorrectie?

Een oorlelcorrectie kan vanwege twee redenen worden uitgevoerd: het kan een herstel correctie zijn door een uitgescheurde oorlel of een verkleining van de oorlel doordat de grote hiervan je stoort. Grote oorlellen kunnen door verschillende oorzaken komen. Zo kan dit erfelijk bepaald zijn, dit kan komen door het dragen van zware oorbellen of door het ouderwordingsproces. Wat je wensen ook zijn, een corrigerende operatie aan de oorlellen kan bij Clinic63 uitgevoerd worden.

De behandeling
Voor een oorlelcorrectie vindt er altijd een consult gesprek plaats met de arts die je eventueel gaat behandelen. De arts luistert naar je wensen en samen wordt er een behandelplan opgesteld. Tijdens dit consult zal er goed besproken worden wat het te verwachten resultaat zal zijn en worden er medische vragen doorgenomen. De oorlelcorrectie wordt daarna bij wederzijdse goedkeuring ingepland. Zodra je voor de behandeling van de oorlelcorrectie komt, worden de oorlellen eerst plaatselijk verdoofd. Hierdoor zal je niks van de ingreep voelen. Het deel dat moet worden verwijdert zal door de arts worden afgetekend. Het stukje huid zal hierna worden weg gehaald en dicht worden gehecht waardoor je weer tevreden bent over de vorm of de grote van je oorlellen. Een oorlelcorrectie neemt ongeveer drie kwartier in beslag.

Nazorg
Na een oorlelcorrectie kun je al je dagelijkse bezigheden weer oppakken. Wij raden je wel aan om gedurende 6 weken te wachten met de volgende activiteiten:
– Zonnebank
– Sauna
– Intensieve sporten

Er wordt na de behandeling altijd een controle afspraak ingepland. Na een week worden de hechting verwijdert en na 6 maanden kom je terug voor een definitieve eind controle.

Mogelijke risico’s en bijwerkingen
Het kan zijn dat er zwellingen, blauwe plekken en bloeduitstortingen optreden na de behandeling. Dit is een normale reactie en trekt na enkele dagen weg. Het kan zijn dat je licht bloedverlies hebt na de ingreep, ook dit is niet zorgwekkend. In een zeer zeldzaam geval kan er keloidvorming en eventueel gevoelsverlies van de oorlel ontstaan. Alle risico’s en bijwerkingen worden tijdens het consult uitgebreid besproken.

Brochure

De brochure voor een oorlelcorrectie volgt snel.

Prijzen
Correctie operaties
Bovenooglidcorrectie
€650
Bovenooglidcorrectie
€850
Premium behandelaar
Onderooglidcorrectie
€1500
Boven- en onderooglidcorrectie
€2350
Schaamlipcorrectie
€650
Schaamlipcorrectie
€850
Premium arts
Oorlelcorrectie
€750
Liplift / lipcorrectie
€1250
Litteken correctie
Vanaf €375
Liposuctie & lipolaser
Onderkin
€1750
Onderkin
€2000
Premium behandelaar
Buccal fat removal
€1500
Wang vet verwijderen
Armen
Vanaf €2000
Buik
Vanaf €3000
Elke extra zone slechts €1750
Heupen
Vanaf €2000
Flanken
Vanaf €2000
BH band
Vanaf €2000
Borsten
Vanaf €2000
Rug
Vanaf €2000
Benen
Vanaf €2000
Per zone
Lipofilling
1 zone
€1500
Bijvoorbeeld lippen, onder de ogen, etc.
Gelaat
€2000
Gelaat
€3000
Premium behandelaar
Borsten
Vanaf €4500
Beide borsten
Heupen
Vanaf €4500
Billen
Vanaf €4500
Facelift
Mini facelift
€1500
Wenkbrauwlift
€1250

Start typing and press Enter to search