PRP Plasma behandeling

PRP-plasma Facelift (Dracula facelift)

De behandelingPRP plasma Dracula facelift
De PRP Plasma is een injectable behandeling en uitermate geschikt voor huidverjonging, huidversteviging en huidverstrakking. Ook voor een doffe en vermoeide huid is het effectief.

Deze behandeling wordt ook wel de Dracula facelift genoemd omdat gebruik wordt gemaakt van het eigen bloed. Er wordt namelijk een kleine hoeveelheid bloed afgenomen en gescheiden in een speciale centrifuge. De bloedplaatjes worden samen met het plasma opnieuw in de huid gebracht. Het mooie van deze behandeling is dat alles ‘lichaamseigen’ is.

Houdt u er rekening mee dat u de eerste 24 uur niet toonbaar bent. Het gelaat is rood en zal ook plasma bevatten wat u gedurende 24 uur op het gelaat moet laten zitten. Daarnaast adviseert Clinic63 om gedurende 48 uur de zon te vermijden.

De PRP plasma is ook een goede behandeling na een laser behandeling of in combinatie met micro needeling.

Duur van de behandeling
Ongeveer 40 minuten

Voor een optimaal resultaat
4 behandelingen*

Interval
4 weken

* Dit is een indicatie. Dit kan per persoon en per huidtype verschillen. Vraag advies aan de specialist wat u kunt verwachten.

PRP-plasma Haargroei Stimulatie

De behandeling
Plaatjes Rijk Plasma (PRP) is een een product dat wordt verkregen uit uw eigen bloed. De arts neemt enkele buisjes van uw bloed af. Dit bloed wordt gecentrifugeerd in een speciaal daarvoor bestemde centrifuge. In deze centrifuge wordt het verrijkte bloedplasma met bloedplaatjes en groeifactoren gescheiden van de overige bloedcellen. PRP plasma bevat groeifactoren die het lichaam stimuleert om verouderd of beschadigd weefsels te herstellen.

Met deze techniek kunnen wij uw huid verjongen door dit plasma met groeifactoren direct in de huid te brengen waar rimpels, plooien of zelfs acne littekens zijn. Wanneer deze behandeling wordt toegepast op het gezicht wordt deze ook wel Vampire Facelift genoemd. PRP kan uitstekend worden toegepast als haargroei stimulerende behandeling.

PRP als behandeling voor verminderde haargroei (alopecia)
Bij verminderde haargroei kan het PRP met kleine naaldjes geïnjecteerd worden in de behaarde huid. De groeifactoren in het PRP hebben een stimulerende werking op de haargroei.Onze client, getoond op de foto, heeft 4 behandelingen ondergaan.

Duur van de behandeling
Ongeveer 40 minuten

Voor een optimaal resultaat
4 behandelingen*

Interval
4 weken

* Dit is een indicatie. Dit kan per persoon en per huidtype verschillen. Vraag advies aan de specialist wat u kunt verwachten.

Wilt u meer over deze behandeling weten? Neem contact op met Clinic63.

 

Wat is een PRP Plasma behandeling?

PRP is een Engelse term en staat voor bloedplaatjes rijk plasma. Bij een PRP behandeling wordt er bloed bij u afgenomen. De PRP wordt vervolgens ingespoten op de plek waar u verbetering van uw huid of uw haargroei wilt. Omdat uw eigen bloedplasma wordt gebruikt, gaat het om een 100% lichaamseigen stof. Er zitten in dit bloedplasma groeifactoren. Door deze in te brengen, wordt beschadigd weefsel hersteld. Hierdoor wordt de aanmaak van collageen en elastine gestimuleerd. Collagaan en elastine zorgen beiden voor een betere vitaliteit van de huid.

Op deze manier kunnen dus rimpels worden behandeld. Fijne lijntjes worden verminderd en het volume wordt hersteld.

Deze behandeling heeft verschillende namen:

  • PRP Dracula facelift
  • Vampire facelift

PRP behandeling bij haaruitval

Het is ook mogelijk om een PRP behandeling toe te passen, om haaruitval tegen te gaan. Er hebben in Nederland honderdduizenden mensen last van haaruitval. Wanneer testosteron wordt omgezet in DHT, wordt de haargroeicyclus verkort. De haar groeit hierdoor iedere keer wat minder sterk terug. Dankzij een PRP behandeling kan het haar dat verzwakt is, een boost worden gegeven.

Dankzij een PRP behandeling kan haargroei dus worden bevorderd. Haaruitval kan bovendien worden geremd. Dankzij de PRP behandeling bij haaruitval kunt u uw haar dus weer voller laten worden. De behandeling is geschikt voor zowel mannen als vrouwen. PRP werkt zo goed tegen haaruitval, om de volgende redenen:

  • Ontstekingen worden verminderd.
  • De groei van de haarfollikel wordt gestimuleerd.
  • De bloedsomloop van de huid en de haarzakjes wordt verbeterd.
  • De huid en de haarzakjes worden gezond en vitaal gemaakt.

Een positief effect van de PRP dracula facelift is of vampire facelift, is dat dit gunstig is voor verjonging en regeneratie van de huid.

De vampire facelift behandeling

De vampire facelift of liquid facelift wordt uitgevoerd door één van de ervaren artsen van Clinic63. Wist u dat veel bekende Nederlanders en bekende Amerikanen deze behandeling hebben ondergaan, waaronder bijvoorbeeld Kim Kardashian?

De vampire facelift behandeling werkt als volgt: Voordat de behandeling plaatsvindt, wordt er een kleine hoeveelheid bloed afgenomen. Dit bloed wordt gecentrifugeerd in reageerbuisjes. Op deze manier wordt het PRP gescheiden. Met een zeer dunne naald wordt vervolgens de PRP oppervlakkig geïnjecteerd in de huid. Deze behandeling duurt normaal gesproken 30 tot 60 minuten.

Wat kunt u verwachten na de PRP dracula facelift behandeling?

Nadat de PRP dracula facelift behandeling heeft plaatsgevonden, zullen de groeifactoren in het bloed hun werk gaan doen. De verbetering van de huid is na de eerste behandeling al merkbaar. Er wordt meestal aangeraden om 2 of 3 behandelingen te ondergaan voor een optimaal resultaat. Het effect van deze behandeling blijft normaal gesproken ongeveer een jaar zichtbaar. Na dit jaar kunt u vervolgbehandeling inplannen. Houd er rekening mee dat uw huid na de behandeling moet herstellen, omdat u verschillende injecties heeft gekregen.

Start typing and press Enter to search