PRP Plasma behandeling

De PRP Plasma is een injectable behandeling en uitermate geschikt voor huidverjonging, huidversteviging en huidverstrakking. Ook voor een doffe en vermoeide huid is het effectief. Met een PRP plasma behandeling heb jij binnen no-time weer een stralende huid. Na de behandeling voel je je weer tien jaar jonger! De PRP plasma behandeling is volledig pijn- en risicoloos. Vele Nederlanders en beroemdheden zijn jou al voorgegaan. Op deze pagina lees je meer over de PRP plasma behandeling, wanneer je wel en niet in aanmerking komt, de voor- en nazorg en veelgestelde vragen. Ontdek of de behandeling iets voor jou is en lees snel verder!

PRP Plasma Behandeling bij Clinic63

Boek een afspraak

Wilt u kennismaken? Boek eenvoudig online een gratis consult.

PRP plasma Dracula facelift

Wat is een PRP plasma facelift behandeling?

Eerst lichten we toe wat een PRP plasma behandeling inhoudt. PRP staat voor Platelet Rich Plasma, ook wel ‘Plaatjes Rijk Plasma’ genoemd. Voor de behandeling nemen we jouw eigen bloed af. Dit wordt vervolgens in een speciale centrifuge gecentrifugeerd. Dit gefilterde bloed bestaat uit een hoge concentratie bloedplaatjes en actieve groeifactoren. Dit sterke bloedplasma brengen we daarna opnieuw bij jou in, waardoor beschadigd weefsel herstelt. De aanmaak van collageen en elastine wordt gestimuleerd en leidt tot een betere vitaliteit van jouw huid. Rimpels worden behandeld, fijne lijntjes verminderd en het volume van de huid herstelt.

De PRP plasma behandeling maakt gebruik van jouw eigen gefilterde bloed. Hierdoor wordt de behandeling ook wel ‘Dracula facelift’ of ‘Vampire facelift’ genoemd. Gelukkig worden er geen tanden in jouw huid gezet, maar gebeurt dit met pijnloze prikjes. Omdat de behandeling ‘lichaamseigen’ is, is het 100% natuurlijk. Er zijn geen overdraagbare risico’s en er vinden geen allergische reacties plaats.

Een PRP plasma behandeling is uitermate geschikt voor huidverjonging, huidversteviging en huidverstrakking. Het geeft een boost aan jouw vermoeide en doffe huid en werkt uiterst effectief.

Wanneer kom ik in aanmerking voor een PRP plasma behandeling?

Een PRP plasma behandeling is zowel voor mannen als vrouwen geschikt. Wil jij terugkeren met een natuurlijke, gevitaliseerde en stralende huid? Dan is deze behandeling zeker het overwegen waard!

Wanneer kom ik NIET in aanmerking voor een PRP plasma behandeling?

Helaas is een PRP plasma behandeling niet geschikt voor mensen met stollingsproblemen of specifieke bloedziekten. Twijfel je of jij in aanmerking komt? Onze gespecialiseerde arts zal samen met jou je medische achtergrond bespreken. Op basis van dit gesprek kijken we of een PRP plasma behandeling bij jou past.

Brochure met resultaten

Brochure

Wil je graag een brochure of wil je de voor- en na resultaten zien? Neem dan contact op met ons via email.

Prijzen

Wat zijn de kosten van een PRP plasma behandeling?

De kosten PRP plasma behandeling liggen op €350,-. Dit omvat de behandelingen voor een PRP huidverbetering, P-shot penisdoorbloeding en O-shot vaginadoorbloeding. Bij vier behandelingen ligt de prijs op €300,- per behandeling.

Voorbereiding op een PRP plasma gezichtsbehandeling

Het ondergaan van een PRP plasma behandeling kent vrijwel geen risico’s. Toch is het verstandig om ongeveer tien dagen voor de behandeling rekening te houden met een aantal zaken. Probeer de volgende producten zoveel mogelijk te vermijden. Denk aan:

 • Bloedplaatjesremmende geneesmiddelen (Plavix)
 • Aspirine
 • Ibuprofen
 • Alcohol
 • Vitamine E
 • Ginkgo
 • Vitamine A
 • Vlas
 • Levertraan
 • Essentiële vetzuren
 • Multivitaminen
 • Visolie

Het vermijden van deze producten verhoogt de kwaliteit van het bloedplasma. Ook raden we aan activiteiten die de kans op blauwe plekken verhogen, tijdelijk niet uit te voeren. Tot slot is het belangrijk om voor de behandeling voldoende vocht in te nemen en niet met een lege maag onze kliniek te bezoeken.

Hoe verloopt de behandeling?

Voordat je begint aan een PRP plasma behandeling, zal er een consult plaatsvinden met de desbetreffende specialist. Onze arts luistert naar jouw wensen en kijkt of je geschikt bent voor de behandeling. Ben jij dit? Dan kan de PRP plasma behandeling worden ingepland.

Op de dag van de PRP plasma behandeling wordt er eerst een geringe hoeveelheid bloed afgenomen. Zoals verteld, wordt het bloed vervolgens in een speciale centrifuge gecentrifugeerd. Het gefilterde plasma injecteren we vervolgens weer terug in de huid. Dit wordt over het algemeen als pijnloos ervaren. Je kunt ervoor kiezen om het behandelingsgebied tijdelijk te verdoven.

De PRP plasma behandeling duurt ongeveer 40 minuten. Na de behandeling zal de huid rood zijn. Ook bevat de huid plasma die je gedurende 24 uur moet laten zitten. Dit plasma dient als een soort masker. Bij een dunne huid kunnen er ook blauwe plekken ontstaan. Deze trekken na een paar dagen vanzelf weg. Tot slot kan de huid een licht gezwollen zijn. Ook dit zal vanzelf wegtrekken.

Voor een optimaal resultaat raden wij aan om ongeveer twee of drie behandelingen te ondergaan. Dit is echter een indicatie en verschilt per persoon en per huidtype. In het consult met onze specialist zullen we samen bespreken wat het beste resultaat voor jou oplevert.

Wat moet ik doen na de behandeling?

Na de PRP plasma behandeling raden we aan om de huid 48 uur niet bloot te stellen aan de zon. Vermijd ook extreme kou.

Ook bevelen we aan om 24 uur na de behandeling geen make-up te gebruiken en niet je gezicht te reinigen. De dagen daarna kun je jouw gezicht met een zacht reinigingsmiddel wassen. Doe dit net zo lang totdat de huid helemaal genezen is. Dit zal ongeveer vier dagen duren. Heb je hier vragen over? Neem dan gerust contact op met onze specialist.

Veelgestelde vragen

Heb jij nog vragen over de PRP plasma behandeling? Wellicht dat jouw vraag hieronder al gegeven staat.

Op welke gebieden kan een PRP plasma behandeling worden ingezet?

Een PRP plasma behandeling kan op de volgende gebieden worden toegepast:

 • Het gezicht
 • Het decolleté
 • Het haar (voor haarverbetering)
 • De penis (voor doorbloeding en verbetering)
 • De vagina (voor doorbloeding en verstrakking)

Hoe gaat een Vampire Facelift behandeling te werk?

De Vampire Facelift behandeling werkt als volgt: Voordat de behandeling plaatsvindt, wordt er een kleine hoeveelheid bloed afgenomen. Dit bloed wordt gecentrifugeerd in reageerbuisjes. Op deze manier wordt het PRP gescheiden. Met een zeer dunne naald wordt vervolgens de PRP oppervlakkig geïnjecteerd in de huid. Deze behandeling duurt normaal gesproken 30 tot 60 minuten.

De Vampire Facelift of Liquid facelift wordt uitgevoerd door één van de ervaren artsen van Clinic63. Wist je dat veel bekende Nederlanders en bekende Amerikanen deze behandeling hebben ondergaan, waaronder bijvoorbeeld Kim Kardashian?

Wat kan ik verwachten na een PRP Dracula facelift behandeling?

Nadat de PRP dracula facelift behandeling heeft plaatsgevonden, zullen de groeifactoren in het bloed hun werk gaan doen. De verbetering van de huid is na de eerste behandeling al merkbaar. Er wordt meestal aangeraden om 2 of 3 behandelingen te ondergaan voor een optimaal resultaat. Het effect van deze behandeling blijft normaal gesproken ongeveer een jaar zichtbaar. Na dit jaar kun je vervolgbehandeling inplannen. Houd er rekening mee dat jouw huid na de behandeling moet herstellen, omdat je verschillende injecties hebt gekregen.

Is een PRP plasma behandeling pijnlijk?

Nee, de PRP plasma behandeling is niet pijnlijk. Er worden oppervlakkige prikjes gezet, die men over het algemeen niet als pijnlijk ervaart. Daarnaast kun je er voor kiezen om het behandelde gebied te verdoven.

Wat zijn de kosten van een PRP plasma behandeling?

De kosten PRP plasma behandeling liggen op €350,-. Dit omvat de behandelingen voor een PRP huidverbetering, P-shot penisdoorbloeding en O-shot vaginadoorbloeding. Bij vier behandelingen ligt de prijs op €300,- per behandeling.

Is een PRP plasma behandeling veilig?

Ja, een PRP plasma behandeling is een uiterst veilige methode. Er wordt alleen gebruik gemaakt van lichaamseigen stoffen. Hierdoor is de PRP plasma behandeling vrij van overdraagbare risico’s of allergische reacties.

Voor meer vragen of informatie kun je altijd onze specialisten bereiken. Stuur ons een mail op info@clinic63.nl of bel ons voor direct advies op +31 (0)88 0 157 100. Zij voorzien jou graag van persoonlijk advies!

[/vc_column]

Start typing and press Enter to search