LPG huidverstrakking

‘Zelfverzekerdheid voorop!’

Ervaren artsen
Aangesloten bij NVCG

LPG huidverstrakking

LPG huidverstrakking

Op een effectieve manier uw cellulitis, plaatselijke vetophopingen of huidverslapping aanpakken? Met de LPG Endermologie behandelingen is dit mogelijk. Door de gepatenteerde technologieën wordt de huid van binnenuit gestimuleerd om aan het werk te gaan om zicht te verbeteren. Deze niet-invasieve behandeling zorgt er op een natuurlijke manier voor dat de huid van binnenuit wordt gestimuleerd voor het beste resultaat. Zo kunnen we uw figuur shapen en uw lichaamscontouren verbeteren. Nieuwsgierig? Kom snel langs bij Clinic63.

Cellu M6 Technologie
De gepatenteerde technologieën van LPG Endermologie zijn erop gericht de gezondheid en schoonheid van de huid op een natuurlijke manier te verbeteren. Door het nieuwste Cellu M6 type, kan er met LPG Endermologie tegelijkertijd worden gewerkt aan de stevigheid van de huid én aan het plaatselijk verminderen van vetophopingen.

LPG Endermologie werkt door de cellulaire activiteit in onze huid te activeren door middel van een onderhuidse bindweefselmassage. Daarnaast wordt de afvoer van vetcellen geactiveerd en de vloeistofuitwisseling op gang gebracht, voor een verfijnd silhouet en een detox-effect.

Ervaren artsen

Beoordeeld met een 8,7

Gebruik van A-merken

Aangesloten bij NVCG

LPG huidverstrakking behandeling

LPG Endermologie maakt gebruik van de zogenaamde rol en klep techniek in combinatie met een sequentiële aanzuiging van de huid. Hierdoor wordt er ingewerkt op zowel de adipocyten (vetcellen) en de fibroblasten (jeugdigheidscellen) in de huid. Hierdoor wordt er een soort diepgaande bindweefselmassage gegeven op de huid. De cylinder van het apparaat pakt een huidplooi op en rolt deze langzaam heen en weer. Hierbij wordt de huid als het ware “los gerold” om zo de doorbloeding aanzienlijk te verbeteren. Het overtollig vocht wordt afgevoerd waardoor het effect heeft van lymfedrainage. Daarnaast wordt de aanmaak van collageen, elastine en hyaluronzuur gestimuleerd voor een stevigere huid. Kleine vetophogingen zullen verdwijnen en de huid wordt langzaam weer gladgestreken. Door de vernieuwde technologie is er al na 3 tot 4 behandelingen met LPG Cellu M6 een mooi resultaat te behalen.

LPG Endermologie en Cellulite (sinaasappelhuid)
Om cellulite op een effectieve manier aan te pakken, is het belangrijk om naar de oorzaak van het probleem te gaan. Bij cellulite is de huid niet glad maar ziet er gedeukt en bobbelig uit, daarom wordt het ook sinaasappelhuid genoemd. Dit wordt veroorzaakt door een verminderde bloedsomloop en daarmee veranderingen in de vetcellen en weefsels die onder de huid liggen. Sommige vetcellen worden groter waardoor ze het weefsel onder de huid op sommige plaatsen omhoog duwen. Dat verklaart de bobbelige structuur. Cellulite komt voornamelijk voor op de benen, billen en buik. LPG Endermologie brengt hier aanzienlijk verbetering in.

LPG Endermologie en Vetophopingen
Vet wordt opgeslagen in de adipocyten, ofwel vetcellen. Op sommige plaatsen blijkt het erg lastig te zijn om dit via sporten of een dieet te verminderen. Tijdens een LPG Endermologie behandeling worden de onderhuidse cellen gestimuleerd om vetten vrij te geven en collageen vrij te maken. De apparatuur is zeer precies, waardoor we gericht bepaalde gebieden kunnen behandelen voor het gewenste resultaat.

87

De berekende score van Clinic63 in Amsterdam

Zoek, vind en beoordeel klinieken op KliniekErvaringen.nl
Lees alle ervaringen
100% onafhankelijke reviews

Uitstekend
4,7
Gebaseerd op 300+ recensies van

Duur en prijs van de behandeling
De duur en prijs van de behandeling is afhankelijk van de grootte van het te behandelen gebied. De prijzen zijn te vinden op onze prijslijst pagina van skin centres.

Populaire behandelgebieden zijn:

• Billen;
• Bovenbenen;
• Buik;
• Rug;
• Heupen;
• Dijen;
• Binnenkant bovenbenen;
• Binnenkant knieën;
• Bovenarmen.

Aanbevolen behandelingen en behandel interval
Voor het mooiste resultaat, raden wij een kuur aan met een behandelinterval van 1-2 weken. U ziet al resultaat na 3 tot 4 behandelingen, maar voor het beste resultaat zijn 8 behandelingen aanbevolen. Tijdens een eerste consult zullen de mogelijkheden uitgebreid met u besproken worden.

Clinic63

Ervaren artsen

Beoordeeld met een 8,7

Locaties in Midden/Zuid Nederland

Aangesloten bij NVCG

Welke artsen voeren de behandeling uit?

Dr. Sameer Rana
Premium Cosmetisch arts
BIG: 99919833501

Drs. Babak Mahdavian Delavary
Premium Cosmetisch arts
BIG: 09911187401

Drs. Chanu Mohansingh

Drs. Chanu Mohansingh
Cosmetisch arts
BIG: 19925666601

Wil je meer informatie?

Voor meer vragen of informatie kun je altijd onze specialisten bereiken. Stuur ons een mail op info@clinic63.nl of bel ons voor direct advies op +31 (0)88 0 157 100. Zij voorzien je graag van persoonlijk advies!