Liplift chirurgisch

Bij een liplift behandeling wordt de afstand van uw bovenlip en uw neus verkort. Door een liplift behandeling krijgt uw lip meer een gelift effect, zijn uw boventanden meer zichtbaar en krijgt u vaak een jeugdig vrouwelijke uitstraling. Het voordeel van een operatieve liplift is dat het resultaat blijvend is.

Liplift operatie 

Voor een behandeling wordt er altijd een consult gesprek met de arts ingepland. Tijdens dit consult luistert de arts naar uw wensen en bekijkt de arts wat de behandelmogelijkheden zijn. Indien een liplift geschikt is voor u, wordt dit ingepland. Wanneer u komt voor de behandeling wordt eerst het gebied verdoofd. Hierdoor zal u geen pijn ervaren. Zodra het gebied verdoofd is, wordt een klein stukje huid onder de neus weg gehaald. Doordat dit stukje huid weg gehaald wordt krijgt de lip een gelift effect. De behandeling duurt gemiddeld 1 tot 2 uur.

Nazorg
Na de behandeling mag u niet zelf naar huis rijden, er dient iemand te zijn die u naar huis brengt. Uw gezicht kan rondom het gebied gaan zwellen en blauw worden, dit is een normale reactie. Wij raden u aan om 2 tot 3 dagen thuis te blijven na de operatie. Probeer intensieve lichamelijke arbeid en zwaar tillen te vermijden. U mag minimaal tot 6 weken na de operatie niet sporten, niet naar de sauna of onder de zonnebank. Wij raden het sterk aan om tijdig te stoppen met roken voor een zo goed mogelijk herstel en resultaat. Aanvullende nazorg en instructies worden overhandigd en toegestuurd bij het inplannen van
de ingreep. Er wordt altijd een controle afspraak ingepland met de arts na de behandeling.

Start typing and press Enter to search