Shownieuws op bezoek bij Clinic63 over haartransplantatie bij bekende Nederlanders

Vandaag is Shownieuws op bezoek geweest bij Clinic63. De directeur van de Haarstichting, Edwin van Wooning, geeft tijdens dit item commentaar over de haartransplantatie bij bekende Nederlanders.

Wie wilt er geen voller haar?
Steeds meer (bekende) Nederlanders  kiezen voor een haartransplantatie of haargroei stimulerende behandeling, om iets te doen tegen haaruitval. Maar hoe herkent u nu of iemand een haartransplantatie heeft laten doen? En waar moet u op letten? Dit wordt besproken tijdens de uitzending.

Goed voornemen voor 2017: voller haar?
Clinic63 voert verschillende behandelingen uit tegen haaruitval. Deze behandelingen zijn geschikt voor zowel mannen als vrouwen. We nodigen u graag uit voor een gratis en vrijblijvend consult bij één van onze klinieken.

Nog een goed voornemen: Slank en gezond het nieuwe jaar in!
We hebben afscheid genomen van de kerstboom, de oliebollen en de appelflappen. Er is alleen wel iets achtergebleven, waar we graag weer vanaf willen. Is uw goede voornemen om slank en gezond het nieuwe jaar in te gaan? We helpen u hier graag bij met een persoonlijk behandelplan om weer van deze decemberkilo’s af te komen.

Cliënten Reviews:

Ik ben meer dan tevreden over deze Clinic en de arts en de ontvangst. Zeer tevreden over het resultaat en de deskundigheid. Babak is een deskundig arts! en ook nog eens heel vriendelijk, hij stelt je op je gemak, net als de rest van het personeel.

Claudia

Lange tijd had ik last van hoofdpijn en druk op mijn ogen. Ik ben na de ingreep veel minder vermoeid en heb bijna geen hoofdpijn meer! De ingreep viel heel erg mee.

Sandra

Zeer tevreden met het resultaat van de behandeling! het ziet er zeer natuurlijk uit en het valt eigenlijk niet op. Ik krijg wel continu complimenten over hoe ik er uit zie! Dit blijf ik graag doen!

Sara

Ik had allemaal rimpels onder mijn kin heb hier voor spuiten gehad fantastisch resultaat na 3 keer echt bijna geen rimpel meer te zien als iemand mij had gezegd dat dit mogelijk ws had ik ze waarschijnlijk niet geloofd maar ben echt super blij.

Danielle