Shownieuws op bezoek bij Clinic63 over haartransplantatie bij bekende Nederlanders
Gepubliceerd op 28 februari 2023

Vandaag is Shownieuws op bezoek geweest bij Clinic63. De directeur van de Haarstichting, Edwin van Wooning, geeft tijdens dit item commentaar over de haartransplantatie bij bekende Nederlanders.

Wie wilt er geen voller haar?
Steeds meer (bekende) Nederlanders  kiezen voor een haartransplantatie of haargroei stimulerende behandeling, om iets te doen tegen haaruitval. Maar hoe herkent u nu of iemand een haartransplantatie heeft laten doen? En waar moet u op letten? Dit wordt besproken tijdens de uitzending.

Goed voornemen voor 2017: voller haar?
Clinic63 voert verschillende behandelingen uit tegen haaruitval. Deze behandelingen zijn geschikt voor zowel mannen als vrouwen. We nodigen u graag uit voor een gratis en vrijblijvend consult bij één van onze klinieken.

Nog een goed voornemen: Slank en gezond het nieuwe jaar in!
We hebben afscheid genomen van de kerstboom, de oliebollen en de appelflappen. Er is alleen wel iets achtergebleven, waar we graag weer vanaf willen. Is uw goede voornemen om slank en gezond het nieuwe jaar in te gaan? We helpen u hier graag bij met een persoonlijk behandelplan om weer van deze decemberkilo’s af te komen.