Medische behandelingen

Clinic63 helpt u het verouderen van uw huid tegen te gaan. Het team van Clinic63 biedt niet alleen oplossingen aan voor uw huid en lichaam, maar adviseert ook over manieren om de onderliggende oorzaken van huidveroudering aan te pakken.

Aptos draadlift

Aptos draadlift behandeling

De Aptos draadlift behandeling is effectief voor huidverstrakking en huidverjonging. Met behulp van veilige oplosbare hechtdraadjes met kegeltjes wordt de huid op een subtiele manier gelift. Deze behandeling kan ingezet worden op plekken waar de huid verslapt is zoals de onderkin, hals of wenkbrauwen.

De behandeling
Tijdens de behandeling wordt de huid verdoofd. Vervolgens prikt de behandelaar gaatjes in de huid en worden de hechtdraadjes onder de huid geplaatst. Het effect van de behandeling is direct te zien. De hechtdraadjes die onder de huid zijn aangebracht, lossen vanzelf op wat een collageenaanmaak stimuleert. Dit zorgt ervoor dat het gelifte weefsel zicht vastzet op de nieuwe positie.

De Aptos draadlift behandeling wordt aanbevolen voor mannen en vrouwen vanaf 30 jaar die huidveroudering tegen willen gaan zonder een zware operatieve behandeling. De Aptos draadlift behandeling is geschikt voor alle huidtypes en is effectief tot 18 maanden. De Aptos draadlift behandeling is niet aanbevolen als u allergisch bent of gevoelig voor biomaterialen.

Duur van de behandeling
30 minuten

Wilt u meer over deze behandeling weten? Neem contact op met Clinic63.

Meld u aan voor onze nieuwsbrief!

Signup now and receive an email once I publish new content.

I agree to have my personal information transfered to Mad Mimi ( more information )

I will never give away, trade or sell your email address. You can unsubscribe at any time.

Start typing and press Enter to search