IV Vitamine Infuus

Vitamine infusen zijn dé manier om het lichaam op een snelle manier een ware boost te geven. Deze grote hit uit de Verenigde Staten is nu ook bij Clinic63 beland. De IV Infusions zijn samengesteld om u het beste uit uzelf te laten halen. Zo zijn er verschillende infusen voor verschillende doeleinden. Denk bijvoorbeeld aan verbeterde concentratie, meer energie, het tegengaan van een kater en het herstellen van de vochtbalans en zelfs het tegengaan van veroudering. Nieuwsgierig? Ontdek hieronder hoe het werkt.

Vitamine infuus behandeling bij Clinic63

Boek een afspraak

Gratis advies op maat van de arts tijdens een kennismakingsgesprek? Plan een gratis consult in via de online module!

Hoe werkt een IV Vitamine Infuus? 

De behandeling van het IV Vitamine infuus bij Clinic63 duren ongeveer 30-45 minuten. Een snelle boost dus! De resultaten zijn grotendeels al direct merkbaar of volgen binnen enkele uren na de behandeling en houden enkele dagen aan.

100% opname

Doordat de werkstoffen via een infuus worden toegediend, is er een 100% opname door het lichaam. Dit in tegenstelling tot traditionele supplementen en vitaminedrankjes, waarbij de vitaminen en mineralen voor een deel worden afgebroken in het spijsverteringskanaal. Hierdoor hebben deze dan ook een veel lagere opname.

Welk infuus past bij mij? 

Niet ieder lichaam is gelijk en de benodigde vitamines zijn hierdoor per persoon verschillend en afhankelijk van de situatie en de wensen.  Clinic63 heeft verschillende infusen, allemaal ideaal wanneer u echt een totale boost kunt gebruiken. Zeg uw dip, kater of chronische vermoeidheid maar gedag!

  • Herstelt de vochtbalans
  • Geeft het immuunsysteem een boost
  • Geeft het lichaam langdurige energie
  • Ontgift het lichaam
  • Verbetering van de spierfunctie
  • Vermindert maag/darmproblemen
  • Verjongt de huid en goed voor haar en nagels
  • Zeer sterke antioxidant
  • Voorkomt en keert de effecten van vrije radicalen
  • Verjaagt uw kater

Hieronder vindt u een overzicht van alle infusen en wat waarbij past:

Impressive infuus – voor vermoeidheid, lusteloosheid, algehele malaise.

Sensetive infuus – voor maag/darm klachten en vermoeidheid

Attractive infuus – voor huid, nagels, haar en beauty

Cognitive infuus – voor hersenveroudering en zware vermoeidheid

Hydrative infuus – voor dehydratatie (vocht te kort)

Most Exclusive infuus – dit infuus heeft alles wat Impressive, Active, Sensitive, Cognitive, Hydrative en Attractive biedt.

Active infuus – voor sporters (recreatie)

Active Pro infuus – voor de professionele sporter

Leaky Gut infuus – voor lekkende darm syndroom

Firbom Infuus – voor mensen die aan Fibromyalgie lijden

Meer informatie over de prijzen? Klik hier voor de prijslijst.

Heeft u vragen of wilt u graag langs komen voor een afspraak? Neem dan gerust contact met ons via onderstaande knop. 

Cliënten Reviews:

Ik ben meer dan tevreden over deze Clinic en de arts en de ontvangst. Zeer tevreden over het resultaat en de deskundigheid. Babak is een deskundig arts! en ook nog eens heel vriendelijk, hij stelt je op je gemak, net als de rest van het personeel.

Claudia

Lange tijd had ik last van hoofdpijn en druk op mijn ogen. Ik ben na de ingreep veel minder vermoeid en heb bijna geen hoofdpijn meer! De ingreep viel heel erg mee.

Sandra

Zeer tevreden met het resultaat van de behandeling! het ziet er zeer natuurlijk uit en het valt eigenlijk niet op. Ik krijg wel continu complimenten over hoe ik er uit zie! Dit blijf ik graag doen!

Sara

Ik had allemaal rimpels onder mijn kin heb hier voor spuiten gehad fantastisch resultaat na 3 keer echt bijna geen rimpel meer te zien als iemand mij had gezegd dat dit mogelijk ws had ik ze waarschijnlijk niet geloofd maar ben echt super blij.

Danielle