Maand specials!

Neem hier een kijkje om te zien welke acties en aanbiedingen wij momenteel hebben. Wil je meer informatie over onze klinieken en behandelingen of heb je vragen of opmerkingen? Wij helpen je graag! Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag, tussen 9.00 en 18.00 uur.

Vitamine B-12

Vitamine B12 is noodzakelijk voor het goed functioneren van ons lichaam, onder andere voor de gezondheid van het zenuwstelsel. Geef je lichaam de boost die het verdient!

Aanbieding: Van €70,- nu voor slechts €45,-

Lipolaser onderkin

Last van een onderkin en stoor je jezelf hieraan? Wij kunnen je hier permanent vanaf helpen. De lipolaser behandeling is één van onze populairste behandelingen!

Nu al vanaf €1750,-

Femilift

behandelingen: van €1500,- voor €1200,-

Femilift is een innovatieve gefractioneerde laserbehandeling die de aanmaak van nieuw collageen stimuleert en zorgt voor een natuurlijke verstrakking van de vaginawand zonder pijn of hersteltijd!

1 behandeling €750,-

Pakket aanbieding 3 behandelingen: €1500,-


Ooglid correctie

Clinic63 is de nummer één in ooglidcorrecties. Jaarlijks voeren onze artsen honderden ooglidcorrecties uit. Stoor je jezelf aan je oogleden? Plan een gratis en vrijblijvend consult!

Boven-ooglidcorrectie nu vanaf €650,-

Cliënten Reviews:

Ik ben meer dan tevreden over deze Clinic en de arts en de ontvangst. Zeer tevreden over het resultaat en de deskundigheid. Babak is een deskundig arts! en ook nog eens heel vriendelijk, hij stelt je op je gemak, net als de rest van het personeel.

Claudia

Lange tijd had ik last van hoofdpijn en druk op mijn ogen. Ik ben na de ingreep veel minder vermoeid en heb bijna geen hoofdpijn meer! De ingreep viel heel erg mee.

Sandra

Zeer tevreden met het resultaat van de behandeling! het ziet er zeer natuurlijk uit en het valt eigenlijk niet op. Ik krijg wel continu complimenten over hoe ik er uit zie! Dit blijf ik graag doen!

Sara

Ik had allemaal rimpels onder mijn kin heb hier voor spuiten gehad fantastisch resultaat na 3 keer echt bijna geen rimpel meer te zien als iemand mij had gezegd dat dit mogelijk ws had ik ze waarschijnlijk niet geloofd maar ben echt super blij.

Danielle