Het geheim van bekend Nederland verklapt! Hoe krijgt u de decemberkilo’s er definitief weer af?

Binnen no-time weer in shape!

December is vaak een erg drukke maand, die in het teken staat van gezelligheid en lekker eten. De sportschool is er bij ingeschoten en er is juist extra veel gegeten. Is uw voornemen ook om gezond en slank het nieuwe jaar te beginnen? Dankzij het speciaal door Clinic63 ontwikkelde afvalplan op maat, voelt u zich én bent u voordat u het weet weer gezonder en slanker!

Welke methode om af te vallen past het beste bij u?

Er zijn talloze manieren om af te vallen. Maar wat werkt (voor u) het beste? Dagelijks naar de sportschool zit er voor veel mensen helaas niet in door een drukbezet leven. Daarnaast blijft het moeilijk om áltijd gezond te eten.

‘Snel afvallen op een eenvoudige en verantwoorde manier’

Clinic63 helpt! We zorgen er samen met u voor dat u binnen no-time weer in shape bent.

Wij kunnen u helpen met afvallen, dankzij diverse innovatieve manieren om op een bewuste, betrouwbare en snelle manier gewicht kwijt te raken.

  • M.E.L.T. Lypo Laser – Smelt plaatselijk vet weg als sneeuw voor de zon!
  • Accent XL Laser voor huidverstrakking – Heeft u een bepaald probleemgebied? Pak deze hiermee direct aan. Het resultaat van Accent huidverstrakking kan al snel zichtbaar zijn, met een lange termijn effect.
  • Professioneel advies over gezonde voeding & sporten.
  • Afslankpakket – Dit is een combinatie van bovenstaande behandelingen, afgestemd op uw wensen.

Wees er snel bij!

U bent niet de enige die zo snel mogelijk weer op een verantwoorde manier van de decemberkilo’s af wilt. Wees er daarom snel bij! Neem contact op voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek bij Clinic63.

Cliënten Reviews:

Ik ben meer dan tevreden over deze Clinic en de arts en de ontvangst. Zeer tevreden over het resultaat en de deskundigheid. Babak is een deskundig arts! en ook nog eens heel vriendelijk, hij stelt je op je gemak, net als de rest van het personeel.

Claudia

Lange tijd had ik last van hoofdpijn en druk op mijn ogen. Ik ben na de ingreep veel minder vermoeid en heb bijna geen hoofdpijn meer! De ingreep viel heel erg mee.

Sandra

Zeer tevreden met het resultaat van de behandeling! het ziet er zeer natuurlijk uit en het valt eigenlijk niet op. Ik krijg wel continu complimenten over hoe ik er uit zie! Dit blijf ik graag doen!

Sara

Ik had allemaal rimpels onder mijn kin heb hier voor spuiten gehad fantastisch resultaat na 3 keer echt bijna geen rimpel meer te zien als iemand mij had gezegd dat dit mogelijk ws had ik ze waarschijnlijk niet geloofd maar ben echt super blij.

Danielle