Cryolipolyse

Cryolipolyse met de Z-Lipo is een effectieve manier om lokaal vet te verwijderen zoals de buik, heupen, bovenarmen of benen. Doordat lokale vetcellen bevriest worden, worden deze afgebroken en verminderd. Cryolipolyse is een snelle en veilige behandelmethode met effectief resultaat. Bij Clinic63 kan gebruik gemaakt worden van twee verschillende behandelingen om het maximale resultaat uit de behandeling te halen: Cryolipolyse en Shockwave. De combinatie van beide behandelingen leidt tot een aanzienlijke vetvermindering. Verschillende studies tonen aan dat een intensieve, pijnloze shockwave na een cryolipolyse, niet alleen voor een verhoging van vetverlies zorgt, maar ook de lymfedrainage bevordert en de huid verstrakt.

Cryolipolyse behandeling

De behandeling is nagenoeg pijnloos en er vindt dan ook geen verdoving plaatst.  De te behandelen gebieden worden gemarkeerd en de applicator wordt geplaatst op het te behandelen gebied. Doordat de applicator een vacuüm creëert wordt de huid in de applicator gezogen en terug gekoeld. De applicator koelt de huid terug naar een temperatuur van -10 graden. Hierdoor zakt de temperatuur van de vetcellen naar 4 graden waardoor deze geleidelijk aan afbreken. Na 60 minuten is de behandeling voltooid en kan het gebied eventueel nog na behandeld worden met shockwave therapie. Ten tijde van de behandeling kan je ontspannen terwijl de Z lipo zijn werk doet. 

Behandelduur en prijs
De behandeling duurt +/- 60 minuten afhankelijk van de gewenste te behandelen zones en kost per zone 230EUR. 

Aanbevolen behandelingen en behandel interval
Je bereikt na 1 behandeling al resultaat, hoewel voor de beste resultaten een reeks van 1-3* behandelingen het meest effectief is met een behandel interval van 8 weken.

* Dit is een gemiddelde indicatie. Dit kan per persoon en per huidtype verschillen. Vraag advies aan de huidspecialist wat u kunt verwachten.

Voor wie is Cryolipolyse geschikt?
Cryolipolyse is vooral geschikt voor mensen die van een kleine hoeveelheid vet (buikje, love handles) af willen. Het is nadrukkelijk geen oplossing voor mensen met een body mass index boven de 30.

Na de behandeling
Na de behandeling kan de huid vaak rood zien, maar dit verdwijnt ongeveer een uur erna. Na de cryolipolyse behandeling worden de vetcellen door het lichaam geleidelijk aan afgebroken. Ongeveer 8 weken na de behandeling worden de eerste resultaten zichtbaar. Het afbreken van de cellen houdt vervolgens nog ongeveer 10 weken aan.

Nazorg
Na de cryolipolyse behandeling is het belangrijk om onderstaande punten op te volgen voor een optimaal resultaat:

  • Aangeraden wordt om dezelfde dag zeker 30 minuten te matig tot intensief te sporten
  • Drink de daarop volgende dagen voldoende water minimaal 2,5-3 liter
  • Masseer thuis het behandelde gebied (dit stimuleert de afvoer)

Tijdens een gratis en vrijblijvend consult wordt er samen met de behandelaar gekeken of de behandeling geschikt is en of dit het gewenste resultaat levert. Eventueel kan gekozen worden voor een alternatieve behandeling om het probleem gebied aan te pakken zoals een Lipolaser behandeling. Aan de hand van het consult wordt een behandelplan opgesteld.

Wilt u meer over deze behandeling weten? Neem contact op met Clinic63.

Cliënten Reviews:

Ik ben meer dan tevreden over deze Clinic en de arts en de ontvangst. Zeer tevreden over het resultaat en de deskundigheid. Babak is een deskundig arts! en ook nog eens heel vriendelijk, hij stelt je op je gemak, net als de rest van het personeel.

Claudia

Lange tijd had ik last van hoofdpijn en druk op mijn ogen. Ik ben na de ingreep veel minder vermoeid en heb bijna geen hoofdpijn meer! De ingreep viel heel erg mee.

Sandra

Zeer tevreden met het resultaat van de behandeling! het ziet er zeer natuurlijk uit en het valt eigenlijk niet op. Ik krijg wel continu complimenten over hoe ik er uit zie! Dit blijf ik graag doen!

Sara

Ik had allemaal rimpels onder mijn kin heb hier voor spuiten gehad fantastisch resultaat na 3 keer echt bijna geen rimpel meer te zien als iemand mij had gezegd dat dit mogelijk ws had ik ze waarschijnlijk niet geloofd maar ben echt super blij.

Danielle