Beautybehandelingen

Ook voor beautybehandelingen met “net een beetje extra” kunt u terecht bij Clinic63. Alle beautybehandelingen hebben als doel een verbetering van de huid en zullen worden afgestemd op uw huidtype om een zo goed mogelijk resultaat te behalen.

Beautybehandelingen
Cryolipolyse

Cryolipolyse met de Z-Lipo

Cryolipolyse met de Z-Lipo is een effectieve en nieuwe manier om lokaal vet te verwijderen zoals de buik, heupen, bovenarmen of benen. Doordat lokale vetcellen gekoeld worden, worden deze afgebroken en verminderd. Cryolipolyse is een snelle en veilige behandelmethode met effectief resultaat.

Maximaal resultaat

Bij Clinic63 kan gebruik gemaakt worden van twee behandelingen om het maximale resultaat uit de behandeling te halen: Cryolipolyse en Shockwave. De combinatie van beide behandelingen leidt tot een aanzienlijke vetvermindering. Verschillende studies tonen aan dat een intensieve, pijnloze shockwave na een cryolipolyse, niet alleen voor een verhoging van vetverlies zorgt, maar ook de lymfedrainage bevordert en de huid verstrakt.

Cryolipolyse behandeling

De behandeling is nagenoeg pijnloos en er vindt dan ook geen verdoving plaatst.  De te behandelen gebieden worden gemarkeerd en de applicator wordt geplaatst op het te behandelen gebied. Doordat de applicator een vacuüm creëert wordt de huid in de applicator gezogen en terug gekoeld. Ten tijde van de behandeling kan je ontspannen terwijl de Z lipo zijn werk doet.

De behandeling duurt +/- 60 minuten afhankelijk van de gewenste te behandelen zones. De applicator koelt de huid terug naar een temperatuur van -10 graden. Hierdoor zakt de temperatuur van de vetcellen naar 4 graden waardoor deze geleidelijk aan afbreken. Na 60 minuten is de behandeling voltooid en kan het gebied eventueel nog na behandeld worden met shockwave therapie.

Na de behandeling

Na de behandeling kan de huid vaak rood zien, maar dit verdwijnt ongeveer een uur erna. Na de cryolipolyse behandeling worden de vetcellen door het lichaam geleidelijk aan afgebroken en in de dagen na de behandeling. Ongeveer 8 weken na de behandeling worden de eerste resultaten zichtbaar. Het afbreken van de cellen houdt vervolgens nog ongeveer 10 weken aan.

Voor wie is Cryolipolyse geschikt?

Cryolipolyse is vooral geschikt voor mensen die van een kleine hoeveelheid vet (buikje, love handles) af willen. Het is nadrukkelijk geen oplossing voor mensen met een body mass index boven de 30.

Consult

Tijdens het vrijblijven consult wordt er samen met de behandelaar gekeken of de behandeling geschikt is en of dit het gewenste resultaat levert. Eventueel kan gekozen worden voor een alternatieve behandeling om het probleem gebied aan te pakken zoals een Lipolaser behandeling. Aan de hand van het consult wordt een behandelplan opgesteld.

Wilt u meer over deze behandeling weten? Neem contact op met Clinic63.

Meld u aan voor onze nieuwsbrief!

Signup now and receive an email once I publish new content.

I agree to have my personal information transfered to Mad Mimi ( more information )

I will never give away, trade or sell your email address. You can unsubscribe at any time.

Start typing and press Enter to search