Mesotherapie

Last van tekenen van veroudering? Wil je graag de fijne lijntjes en rimpels vervagen en je huidstructuur verbeteren? Dan is de Mesotherapie behandeling wellicht geschikt voor je. Mesotherapie is een behandeling waarbij er door kleine micro injectienaalden actieve ingrediënten de huid in worden geschoten met een mesogun. Hierdoor komen de ingrediënten in de diepere huidlagen terecht waardoor ze beter worden opgenomen. Daarnaast is er geen hersteltijd en kun je direct je dagelijkse werkzaamheden weer oppakken. Meer weten over deze behandeling? Lees dan even verder.

Mesotherapie behandeling bij Clinic63

Boek een afspraak

Gratis advies op maat van de arts tijdens een kennismakingsgesprek? Plan een gratis consult de online module!

Mesotherapie

De Mesotherapie behandeling is een anti-aging behandeling om huidveroudering tegen te gaan. De behandeling is niet alleen geschikt tegen rimpels en fijne lijntjes, maar pakt ook huidproblemen aan zoals lichte pigmentvlekken en een slechtere huidstructuur. Tijdens de behandeling wordt er via injectienaalden ingrediënten dieper in de huid geschoten met een mesogun. De ingrediënten die gebruikt worden bevatten hoog geconcentreerde anti-oxidanten, vitamines en hyaluronzuur. Tijdens het ouder worden verliest de huid namelijk collageen en elastine en daarmee de elasticiteit en vitaliteit. Door het inbrengen van de huideigen stof hyaluronzuur worden fibroblasten (cellen van de lederhuid) aangezet tot het maken van collageen. Dit stimuleert vervolgens dat het bindweefsel weer veerkrachtig en elastisch worden.

Mesotherapie is inzetbaar voor:
• Algehele huidverjonging
• Stralende egale teint
• Rimpels en fijne lijntjes
• Acne littekens
• Het verwijderen van pigmentvlekken (ouderdomsvlekken en zonbeschadiging)
• Huidverstrakking

• Het verbeteren van de porie structuur
• Kraaienpootjes rondom de ogen

Consult

Voorafgaand aan een Mesotherapie behandeling wordt er altijd een gratis en vrijblijvend gesprek ingepland met de arts. Tijdens dit consult zal de arts luisteren naar jouw wensen en bekijken of de Mesotherapie behandeling geschikt voor je is. Er wordt een behandelplan opgesteld en het te verwachten resultaat wordt met je besproken. Bij Clinic63 staat vertrouwen en eerlijkheid voorop. Mocht het zijn dat je niet geschikt bent voor een Mesotherapie behandeling omdat de behandeling niet past bij jouw wensen, zal de arts dit tijdens het consult aan je uitleggen. Eventuele alternatieve behandelingen kunnen worden besproken tijdens het consult.

De behandeling

Wanneer je langskomt voor de behandeling zal de arts door middel van kleine injectienaalden de ingrediënten in de huid schieten met de mesogun. Dit komt in de diepere huidlaag terecht en zal ervoor zorgen dat de huid collageen aanmaakt. De vitamine, anti-oxidanten en het hyaluronzuur wordt door de huid opgenomen waardoor de huid er strakker en beter uit gaat zien. Dagcrèmes en serums verzorgen je huid van buitenaf, de Mesotherapie behandeling zorgt ervoor dat je huid van binnenuit gaat werken doordat het in de diepere huidlagen terecht komt. Hierdoor is het een zeer effectieve behandeling die voor huidverbetering zorgt. De kwaliteit van de huidcellen zal verbeteren en je huid zal er strakker en stralender uit gaan zien.

De duur van de behandeling
20 minuten

Voor een optimaal resultaat
Clinic63 adviseert om minimaal 5 behandelingen uit te laten voeren voor een optimaal resultaat. Dit is een gemiddelde indicatie en kan per persoon en per huidtype verschillen. De arts kan tijdens het consult een inschatting maken passend bij jou.

Interval
3 maanden

Advies
Clinic63 adviseert om geen sauna te bezoeken en geen schoonheidsbehandeling te ondergaan gedurende 72 uur na de behandeling.

Wilt u meer over deze behandeling weten? Neem contact op met Clinic63.

Cliënten Reviews:

Ik ben meer dan tevreden over deze Clinic en de arts en de ontvangst. Zeer tevreden over het resultaat en de deskundigheid. Babak is een deskundig arts! en ook nog eens heel vriendelijk, hij stelt je op je gemak, net als de rest van het personeel.

Claudia

Lange tijd had ik last van hoofdpijn en druk op mijn ogen. Ik ben na de ingreep veel minder vermoeid en heb bijna geen hoofdpijn meer! De ingreep viel heel erg mee.

Sandra

Zeer tevreden met het resultaat van de behandeling! het ziet er zeer natuurlijk uit en het valt eigenlijk niet op. Ik krijg wel continu complimenten over hoe ik er uit zie! Dit blijf ik graag doen!

Sara

Ik had allemaal rimpels onder mijn kin heb hier voor spuiten gehad fantastisch resultaat na 3 keer echt bijna geen rimpel meer te zien als iemand mij had gezegd dat dit mogelijk ws had ik ze waarschijnlijk niet geloofd maar ben echt super blij.

Danielle