Medische behandelingen

Clinic63 helpt u het verouderen van uw huid tegen te gaan. Het team van Clinic63 biedt niet alleen oplossingen aan voor uw huid en lichaam, maar adviseert ook over manieren om de onderliggende oorzaken van huidveroudering aan te pakken.

Medische behandelingen
Mesotherapie

Mesotherapie

Anti-aging Mesotherapie of Mesolift is een techniek om huidveroudering tegen te gaan. Ook pakt het fijne rimpels en lijntjes, lichte pigmentvlekken en een te verbeteren huidstructuur aan.

De behandeling
De injectable behandeling bestaat uit meerdere injecties met een zeer fijne naald in de huid. De werkende stof hyalonzuur verstrakt de huidcellen. Tijdens het ouder worden verliest de huid namelijk collageen en elastine en daarmee de elasticiteit en vitaliteit. Door het inbrengen van de huideigen stof hyaluronzuur worden fibroblasten (cellen van de lederhuid) aangezet tot het maken van collageen. Dit stimuleert vervolgens dat het bindweefsel weer veerkrachtig en elastisch worden.

Mesotherapie is inzetbaar voor:
Algehele huidverjonging
Stralende egale teint
Rimpels en fijne lijntjes
Acne littekens
Het verwijderen van pigmentvlekken (ouderdomsvlekken en zonbeschadiging)
Huidverstrakking
Het verbeteren van de porie structuur
Kraaienpootjes rondom de ogen

De duur van de behandeling
20 minuten

Voor een optimaal resultaat
Minimaal 5 behandelingen*

Interval
3 maanden

Advies
Clinic63 adviseert om geen sauna te bezoeken en geen schoonheidsbehandeling te ondergaan gedurende 72 uur na de behandeling.

* Dit is een gemiddelde indicatie. Dit kan per persoon en per huidtype verschillen. Vraag advies aan de specialist wat u kunt verwachten.

Wilt u meer over deze behandeling weten? Neem contact op met Clinic63.

Vraag & Antwoord - Mesotherapie

Mesotherapie

Mesotherapie is een gezichtsbehandeling, welke huidverjonging stimuleert. Een belangrijk voordeel van deze behandeling is dat er geen naalden worden gebruikt. Er wordt daarom ook wel gesproken van ‘no needle mesotherapy’.

Naarmate u ouder wordt, verliest uw huid steeds meer elastine en collageen. De elasticiteit en vitaliteit wordt hierdoor steeds minder. De mesotherapie behandeling wordt door veel mensen gezien als dé vervanger van injectables, zoals fillers en botuline toxine. De werkzame stoffen van deze behandeling zorgen er voor dat de huid van binnenuit weer worden opgevuld. Hierdoor ziet uw huid er jonger en strakker uit. De behandeling laat prachtige resultaten zien.

Hoe ziet een mesotherapie consult eruit?

Tijdens het consult wordt in eerste instantie goed naar uw huid gekeken. Op basis van een huidanalyse en probleemanalyse wordt bepaald wat voor u de beste behandeling is en wat het mooiste resultaat geeft. Deze behandeling is onder andere geschikt voor:

 • De frons rimpel.
 • Rimpels rond de mond.
 • Rimpels rond de ogen.
 • Rimpels rond de kaaklijn.
 • Huidveroudering.
 • Volume verlies van de huid.
 • Een slappe huid.
 • Onzuivere huid.
 • Een ongezond uitziende huid.

Wat zijn de belangrijkste voordelen van mesotherapie?

De voordelen van mesotherapie zijn onder andere:

 • Het resultaat van de behandeling is snel zichtbaar.
 • Het resultaat van de behandeling is erg natuurlijk.
 • Er worden uitsluitend lichaamseigen stoffen gebruikt.

De werkzame stoffen bij mesotherapie versterken elkaar. De toegevoegde hyaluronzuur zorgt voor vochtbinding en soepelheid van de huid.

De werking van mesotherapie

Bij een mesoptherapie behandeling wordt speciale apparatuur gebruikt. Deze mesotherapie werkt met elektro impulsen. Op deze manier worden cellen schoongemaakt. Er ontstaan daarnaast ultra-kleine poriën. Omdat de huid beter doorlaatbaar wordt, kunnen er meer werkzame stoffen worden opgenomen.

Mesotherapie heeft een transdermaal effect. De werkzame stoffen dringen door in de bovenste huidlagen en kunnen op deze manier de huid van binnenuit repareren. Huidverjonging is mogelijk door stimulatie van de bloedcirculatie en door het afvoeren van afvalstoffen. Rimpels kunnen hierdoor aanzienlijk verminderen en u zult een frissere uitstraling hebben.

Meld u aan voor onze nieuwsbrief!

Signup now and receive an email once I publish new content.

Ik ga ermee akkoord dat mijn persoons informatie wordt verwerkt

I will never give away, trade or sell your email address. You can unsubscribe at any time.

Start typing and press Enter to search