Dr. Sameer Rana

Cosmetisch arts

BIG: 99919833501

Dr. Rana is een expert in injectables. Naast injectable behandelingen kunt u bij Dr. Rana terecht voor peelings, lasers en kleine chirurgische ingrepen. Dr. Rana heeft altijd interesse gehad in de cosmetiek en is na zijn opleiding geneeskunde zich direct gaan verdiepen in het cosmetische vak. “Met een kleine aanpassing kun je een groot verschil maken in iemands leven, dat is wat ik zo mooi vind aan dit vak!”. Dr. Rana houdt van eerlijkheid en kwaliteit. Deze combinatie zorgt voor een mooi resultaat!

“Wat ik zo mooi vind aan cosmetische geneeskunde is hoe je mensen echt zelfverzekerder kan maken. Met een kleine subtiele aanpassing kun je al zoveel voor iemand betekenen. Dat is de reden waardoor ik echt passie in mijn werk heb.

Van mij kun je altijd een open en eerlijke communicatie verwachten. Wanneer ik ergens niet achter sta zal ik je ook niet behandelen. Ik leg je dan uiteraard duidelijk uit waarom ik je niet behandel en wat eventueel een alternatief is. Veiligheid van mijn patiënten staat altijd voorop!”

Start typing and press Enter to search