Tatoeage verwijderen in Scheveningen, Leidschendam of Monster

‘Zelfverzekerdheid voorop!’

Ervaren artsen
Aangesloten bij NVCG

Tatoeage verwijderen in Scheveningen, Leidschendam of Monster

Tattoo verwijderen bij Clinic63

Veel mensen hebben er een hekel aan om dagelijks haar te scheren of dit op een andere manier te verwijderen. Om deze reden is laser ontharen in Scheveningen, Leidschendam, Monster en omgeving erg populair.

Het permanent verwijderen van ongewenst haar lijkt misschien een behoorlijke investering, maar uiteindelijk bent u goedkoper uit dan wanneer u iedere dag op een andere manier ongewenst haar verwijdert. Bijna iedereen heeft wel ongewenst haar op bepaalde lichaamsdelen. Laser ontharen is een zeer effectieve manier om definitief van ongewenste haargroei af te komen.

Ervaren artsen

Beoordeeld met een 8,7

Gebruik van A-merken

Aangesloten bij NVCG

Hoe werkt laserontharing in Scheveningen, Leidschendam of Monster?

Laserontharing is in de meeste gevallen geschikt voor alle huidtypen. Laser ontharen is bovendien geschikt voor zowel mannen als vrouwen. Er zijn verschillende manieren van laserontharing, er bestaan dan ook diverse lasertechnieken.

Laser ontharen werkt met een speciaal hiervoor ontwikkelde laser. De lasers zorgen ervoor dat het haarzakje afsterft. De laser zorgt er dus voor dat het haartje uiteindelijk niet langer groeit.

In de regio Den haag bestaan verschillende klinieken, waar u uw haar definitief kunt laten verwijderen. Clini63 staat bekend om laser ontharen in de regio Scheveningen, Leidschendam en Monster.

Ervaringen met Lasertechniek bij Clinic63

Wij werken altijd met de meest geavanceerde en nieuwste apparatuur. De laserapparatuur ontwikkelt zich in rap tempo. Bij Clinic63 wordt gewerkt met de innovatieve technologie van de Soprano laser. De techniek die met deze laser wordt gebruikt, zorgt voor minimale belasting van de huid.

Door te kiezen voor deze laser, wordt u behandeld met de nieuwste en veiligste methode om van uw ongewenste haargroei af te komen.

De bekende SHR-technologie wordt gebruikt in combinatie met de Soprano laser. Dit staat voor Super Hair Removal. Een belangrijk voordeel van deze techniek is dat de behandeling het hele jaar door kan worden uitgevoerd. Daarnaast is de behandeling beschikbaar voor alle huid- en haartypen en is de behandeling pijnloos.

Het is verstandig om eerst op consult te komen, voordat u overgaat tot de behandeling. Tijdens het consult wordt uw situatie bekeken en wordt besproken welk resultaat u mag verwachten van het laser ontharen.

87

De berekende score van Clinic63 in Amsterdam

Zoek, vind en beoordeel klinieken op KliniekErvaringen.nl
Lees alle ervaringen
100% onafhankelijke reviews

Uitstekend
4,7
Gebaseerd op 300+ recensies van

Waarom kiezen voor laserontharing bij Clinic63?

Wilt u in de regio Scheveningen, Leidschendam of Monster een laserontharing behandeling laten uitvoeren? Dan is Clinic63 in Den Haag de aangewezen locatie hiervoor. Wij werken uitsluitend met een team van huidspecialisten en artsen. Daarnaast beschikken de aanwezige artsen over uitstekende kennis en jarenlange ervaring op het gebied van laserontharing.

Wij streven naar optimale klanttevredenheid en bespreken graag met u uw wensen. Op deze manier kunt u rekenen op een mooi en natuurlijk eindresultaat.

Bereikbaarheid laser ontharen in Scheveningen, Leidschendam of Monster

Wilt u ook meer weten over de laserbehandelingen bij Clinic63? Clinic63 komt graag met u in contact om de mogelijkheden te bespreken.

Wilt u meer informatie over de klinieken en behandelingen of heeft u vragen of opmerkingen? Wij helpen u graag! Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag, tussen 9.00 en 18.00 uur.

Clinic63

Ervaren artsen

Beoordeeld met een 8,7

Locaties in Midden/Zuid Nederland

Aangesloten bij NVCG

Welke artsen voeren de behandeling uit?

Dr. Sameer Rana
Premium Cosmetisch arts
BIG: 99919833501

Drs. Babak Mahdavian Delavary
Premium Cosmetisch arts
BIG: 09911187401

Drs. Chanu Mohansingh

Drs. Chanu Mohansingh
Cosmetisch arts
BIG: 19925666601

Heb je meer vragen over een tatoeage verwijderen?

Voor meer vragen of informatie kun je altijd onze specialisten bereiken. Stuur ons een mail op info@clinic63.nl of bel ons voor direct advies op +31 (0)88 0 157 100. Zij voorzien je graag van persoonlijk advies!