Tatoeage Verwijderen Helmond, Waalre,Steensel

‘Zelfverzekerdheid voorop!’

Ervaren artsen
Aangesloten bij NVCG

Tatoeage Verwijderen Helmond Waalre Steensel

Tattoo verwijderen bij Clinic63

Wilt u een tatoeage laten verwijderen in Helmond, Waalre, Steensel of omgeving? Als er wordt gekeken naar de redenen waarom mensen ervoor kiezen om een tatoeage te laten verwijderen, valt het op dat veel mensen dezelfde redenen hebben om de tatoeage te laten verwijderen. Wist u dat meer dan 20 procent van de bevolking in Nederland minimaal één tatoeage heeft? U kunt zich waarschijnlijk dan ook wel voorstellen dat een gedeelte van deze honderdduizenden mensen met een tatoeage niet tevreden zijn over de tattoo. Hoe langer iemand een tatoeage heeft, hoe groter de kans bovendien is dat de desbetreffende persoon minder tevreden wordt. De vier voornaamste redenen waarom mensen ontevreden zijn over hun tatoeage:

  • De tattoo is na verloop van tijd vervaagd en is daarom niet meer mooi.
  • De tattoo is niet langer ‘in’, waardoor u deze niet meer mooi vindt.
  • De tattoo is gezet door iemand met onvoldoende ervaring en is daarom niet mooi geworden.
  • De tattoo is van een ex of heeft een betekenis, waar u niet langer aan herinnerd wilt worden.

Ervaren artsen

Beoordeeld met een 8,7

Gebruik van A-merken

Aangesloten bij NVCG

Is het pijnlijk om een tattoo te verwijderen?

Vraagt u zich af of het pijn doet om een tatoeage te verwijderen? Indien door een ervaren specialist de tatoeage wordt verwijderd en dit met de juiste apparatuur wordt gedaan, hoeft u hier vrijwel niets van te voelen. Wij beschikken over de nieuwste laser apparatuur, welke over innovatieve technieken beschikt. De huid wordt bijvoorbeeld gekoeld, voordat de behandeling wordt uitgevoerd. Door de huid te koelen, is deze minder gevoelig voor de laser en herstelt de huid bovendien sneller.

Onze clienten geven daarom over het algemeen aan dat de behandeling niet of nauwelijks wordt gevoeld. Het laseren van de tatoeage wordt daarom vaak vergeleken met het afschieten van een elastiekje op de huid. Dit is even kort voelbaar, maar trekt al snel weg. Tatoeage verwijderen in Helmond, Waalre, Steensel en andere locaties wordt uitgevoerd door een hierdoor opgeleide specialist. De kosten van de behandeling zijn afhankelijk van verschillende factoren. Onder andere de kleuren die gebruikt zijn, bepalen hoeveel behandelingen er nodig zijn. Daarnaast is de grootte van het te behandelen gebied natuurlijk ook van invloed op de prijs van de behandeling.

Tatoeage verwijderen Helmond, Waalre, Steensel ervaringen

Bent u op zoek naar mensen die hun ervaring met tatoeage verwijderen in Helmond, Waalre, Steensel of een andere locatie hebben gedeeld? Deze kunt u onder andere vinden via Google. Indien u in de omgeving van de eerder genoemde steden behandeld wilt worden, is Clinic63 de aangewezen kliniek om u te laten behandelen. Kirsten deelt graag haar tatoeage verwijderen ervaring met u:

‘Er zijn wel eens dingen waar je altijd voor gewaarschuwd bent, maar waarvan je op dat moment niets wilt weten. Zo was het twee jaar geleden dus ook met mijn inmiddels ex-vriend. We waren heel erg verliefd en dachten dat het nooit stuk kon gaan. Helaas bleek de relatie na verloop van tijd toch scheuren te gaan vertonen. Er ontstonden meer ruzies.. Ik zal niet op de details ingaan, maar er was dus geen ontkomen meer aan. We gingen uit elkaar. Nu heb ik dus alleen nog de ‘R’ op mijn arm staan. Het is weliswaar een kleine letter, maar toch ben ik er niet blij mee. Bovendien kan ik dit niet maken ten opzichte van een eventuele nieuwe partner. Het was een kleine letter en de behandeltijd was kort. Een paar korte sessies van minder dan een half uur hebben het gewenste resultaat al opgeleverd.

87

De berekende score van Clinic63 in Amsterdam

Zoek, vind en beoordeel klinieken op KliniekErvaringen.nl
Lees alle ervaringen
100% onafhankelijke reviews

Uitstekend
4,7
Gebaseerd op 300+ recensies van

Kies ook voor Cinic63 voor tatoeage verwijderen in Helmond, Waalre, Steensel of omgeving?

Clinic63 staat bekend om de beste prijs-kwaliteit verhouding voor het verwijderen van tatoeages in Helmond, Waalre, Steensel en omgeving. Tijdens het kennismakingsgesprek wordt een offerte op maat voor u opgesteld.

Clinic63

Ervaren artsen

Beoordeeld met een 8,7

Locaties in Midden/Zuid Nederland

Aangesloten bij NVCG

Welke artsen voeren de behandeling uit?

Dr. Sameer Rana
Premium Cosmetisch arts
BIG: 99919833501

Drs. Babak Mahdavian Delavary
Premium Cosmetisch arts
BIG: 09911187401

Drs. Chanu Mohansingh

Drs. Chanu Mohansingh
Cosmetisch arts
BIG: 19925666601

Heb je meer vragen over een tatoeage verwijderen?

Voor meer vragen of informatie kun je altijd onze specialisten bereiken. Stuur ons een mail op info@clinic63.nl of bel ons voor direct advies op +31 (0)88 0 157 100. Zij voorzien je graag van persoonlijk advies!