Wat is uw reden om uw tatoeage te laten verwijderen? Wist u dat er jaarlijks duizenden mensen waren die iets aan een tatoeage laten doen die ze achteraf gezien toch liever niet willen. Tatoeage verwijderen Amsterdam is een keyword dat veel wordt gebruikt door mensen die een kliniek zoeken om hun tatoeage te laten verwijderen in Amsterdam en omgeving. Ruim 30 procent van de Nederlandse bevolking onder de 50 jaar beschikt over een tatoeage. Sommige mensen hebben jarenlang nagedacht om iets speciaals op hun lijf te zetten. Er zijn echter ook veel mensen die spontaan iets hebben laten tatoeëren. Wat is uw reden om uw tatoeage te willen verwijderen?

  • Is de tatoeage slecht gezet, waardoor u niet tevreden bent over het resultaat?
  • Is de tatoeage door de jaren heen steeds verder vervaagd, waardoor deze niet meer mooi is?
  • Past de tatoeage niet langer bij wat u nu mooi vindt?
  • Heeft de tatoeage iets te maken met uw verleden, wat u nu liever achter u wilt laten?

Is tatoeage verwijderen pijnlijk?

Er wordt regelmatig gevraagd of het pijnlijk is om een tatoeage te verwijderen. In hoeverre de behandeling pijnlijk is, hangt grotendeels af van  het apparaat dat gebruikt wordt. Daarnaast zal het gevoeliger zijn om groot oppervlakte te behandelen dan een klein oppervlakte. Wij maken gebruik van de nieuwste apparatuur. Onze laserapparatuur werkt met speciaal hiervoor ontwikkelde koeling, waardoor de laser minder voelbaar is. Er kiezen jaarlijks duizenden mensen voor het verwijderen van een tatoeage. Het is daarom zelfs één van de meest uitgevoerde cosmetische ingrepen in Nederland. De behandeltijd wordt langer naarmate er een groter gebied moet worden behandeld.

Wanneer u er voor kiest om een tatoeage in Amsterdam te verwijderen, wordt er iedere keer een flits op uw huid afgeschoten. Volgens veel mensen is dit het zelfde gevoel alsof er een klein elastiekje op de huid wordt afgeschoten.

Ervaringen met tatoeage verwijderen Amsterdam

Heeft u al eens op Google gezocht op het keyword ‘tatoeage verwijderen Amsterdam ervaringen’? Wanneer u dit doet, komen er direct verschillende fora en andere sites naar boven waar u dergelijke ervaringen kunt vinden. Er zijn afgelopen decennia al duizenden mensen die u zijn voorgegaan met deze behandeling. De behandelingen worden steeds beter en nauwkeuriger uitgevoerd. De belangrijkste reden hiervan is dat de behandelaars betere apparatuur gebruiken en daarnaast meer ervaring opdoen met deze behandeling.

Sophie: ‘Ik heb er jarenlang over nagedacht om een tatoeage te nemen. Ik wist zeker dat ik iets moois wilde laten tatoeëren, maar wist niet precies wat ik wilde. Nadat ik zo lang had nagedacht, wist ik het zeker. Ik wilde graag een tatoeage over één van de mooiste ervaringen uit mijn leven, mijn reis door Afrika. Het is misschien heel vreemd, maar ik was zo onder de indruk van de leeuwen, dat ik hier graag iets mee wilde doen. Na veel onderzoek naar goede tattoo studio’s heb ik mijn tatoeage laten zetten. Dit is al weer zo’n 15 jaar geleden. Helaas zie ik nu dat de tatoeage steeds meer vervaagd is en daarom eigenlijk ook niet meer zo mooi is. Bijwerken was volgens de tattoo studio geen optie. Daarom heb ik hem laten weglaseren. Gelukkig heb ik alleen zwarte inkt gebruikt, want kleuren zijn moeilijker te verwijderen. Na 4 sessies is er bijna niets meer te zien van de behandeling. Nog een enkele keer laten laseren en dan behoort de tattoo gelukkig tot het verleden’.

Kies ook voor Cinic63 voor tatoeage verwijderen in Amsterdam

Clinic63 staat bekend om de beste prijs-kwaliteit verhouding voor het verwijderen van tatoeages in Amsterdam. Tijdens het kennismakingsgesprek wordt een offerte op maat voor u opgesteld.

Cliënten Reviews:

Ik ben meer dan tevreden over deze Clinic en de arts en de ontvangst. Zeer tevreden over het resultaat en de deskundigheid. Babak is een deskundig arts! en ook nog eens heel vriendelijk, hij stelt je op je gemak, net als de rest van het personeel.

Claudia

Lange tijd had ik last van hoofdpijn en druk op mijn ogen. Ik ben na de ingreep veel minder vermoeid en heb bijna geen hoofdpijn meer! De ingreep viel heel erg mee.

Sandra

Zeer tevreden met het resultaat van de behandeling! het ziet er zeer natuurlijk uit en het valt eigenlijk niet op. Ik krijg wel continu complimenten over hoe ik er uit zie! Dit blijf ik graag doen!

Sara

Ik had allemaal rimpels onder mijn kin heb hier voor spuiten gehad fantastisch resultaat na 3 keer echt bijna geen rimpel meer te zien als iemand mij had gezegd dat dit mogelijk ws had ik ze waarschijnlijk niet geloofd maar ben echt super blij.

Danielle