Tatoeage verwijderen Amsterdam

‘Zelfverzekerdheid voorop!’

Ervaren artsen
Aangesloten bij NVCG

Tatoeage verwijderen Amsterdam

Tattoo verwijderen bij Clinic63

Wat is uw reden om uw tatoeage te laten verwijderen? Wist u dat er jaarlijks duizenden mensen waren die iets aan een tatoeage laten doen die ze achteraf gezien toch liever niet willen. Tatoeage verwijderen Amsterdam is een keyword dat veel wordt gebruikt door mensen die een kliniek zoeken om hun tatoeage te laten verwijderen in Amsterdam en omgeving. Ruim 30 procent van de Nederlandse bevolking onder de 50 jaar beschikt over een tatoeage. Sommige mensen hebben jarenlang nagedacht om iets speciaals op hun lijf te zetten. Er zijn echter ook veel mensen die spontaan iets hebben laten tatoeëren. Wat is uw reden om uw tatoeage te willen verwijderen?

  • Is de tatoeage slecht gezet, waardoor u niet tevreden bent over het resultaat?
  • Is de tatoeage door de jaren heen steeds verder vervaagd, waardoor deze niet meer mooi is?
  • Past de tatoeage niet langer bij wat u nu mooi vindt?
  • Heeft de tatoeage iets te maken met uw verleden, wat u nu liever achter u wilt laten?

Ervaren artsen

Beoordeeld met een 8,7

Gebruik van A-merken

Aangesloten bij NVCG

Is tatoeage verwijderen pijnlijk?

Er wordt regelmatig gevraagd of het pijnlijk is om een tatoeage te verwijderen. In hoeverre de behandeling pijnlijk is, hangt grotendeels af van  het apparaat dat gebruikt wordt. Daarnaast zal het gevoeliger zijn om groot oppervlakte te behandelen dan een klein oppervlakte. Wij maken gebruik van de nieuwste apparatuur. Onze laserapparatuur werkt met speciaal hiervoor ontwikkelde koeling, waardoor de laser minder voelbaar is. Er kiezen jaarlijks duizenden mensen voor het verwijderen van een tatoeage. Het is daarom zelfs één van de meest uitgevoerde cosmetische ingrepen in Nederland. De behandeltijd wordt langer naarmate er een groter gebied moet worden behandeld.

Wanneer u er voor kiest om een tatoeage in Amsterdam te verwijderen, wordt er iedere keer een flits op uw huid afgeschoten. Volgens veel mensen is dit het zelfde gevoel alsof er een klein elastiekje op de huid wordt afgeschoten.

Ervaringen met tatoeage verwijderen Amsterdam

Heeft u al eens op Google gezocht op het keyword ‘tatoeage verwijderen Amsterdam ervaringen’? Wanneer u dit doet, komen er direct verschillende fora en andere sites naar boven waar u dergelijke ervaringen kunt vinden. Er zijn afgelopen decennia al duizenden mensen die u zijn voorgegaan met deze behandeling. De behandelingen worden steeds beter en nauwkeuriger uitgevoerd. De belangrijkste reden hiervan is dat de behandelaars betere apparatuur gebruiken en daarnaast meer ervaring opdoen met deze behandeling.

Sophie: ‘Ik heb er jarenlang over nagedacht om een tatoeage te nemen. Ik wist zeker dat ik iets moois wilde laten tatoeëren, maar wist niet precies wat ik wilde. Nadat ik zo lang had nagedacht, wist ik het zeker. Ik wilde graag een tatoeage over één van de mooiste ervaringen uit mijn leven, mijn reis door Afrika. Het is misschien heel vreemd, maar ik was zo onder de indruk van de leeuwen, dat ik hier graag iets mee wilde doen. Na veel onderzoek naar goede tattoo studio’s heb ik mijn tatoeage laten zetten. Dit is al weer zo’n 15 jaar geleden. Helaas zie ik nu dat de tatoeage steeds meer vervaagd is en daarom eigenlijk ook niet meer zo mooi is. Bijwerken was volgens de tattoo studio geen optie. Daarom heb ik hem laten weglaseren. Gelukkig heb ik alleen zwarte inkt gebruikt, want kleuren zijn moeilijker te verwijderen. Na 4 sessies is er bijna niets meer te zien van de behandeling. Nog een enkele keer laten laseren en dan behoort de tattoo gelukkig tot het verleden’.

87

De berekende score van Clinic63 in Amsterdam

Zoek, vind en beoordeel klinieken op KliniekErvaringen.nl
Lees alle ervaringen
100% onafhankelijke reviews

Uitstekend
4,7
Gebaseerd op 300+ recensies van

Kies ook voor Cinic63 voor tatoeage verwijderen in Amsterdam

Clinic63 staat bekend om de beste prijs-kwaliteit verhouding voor het verwijderen van tatoeages in Amsterdam. Tijdens het kennismakingsgesprek wordt een offerte op maat voor u opgesteld.

Clinic63

Ervaren artsen

Beoordeeld met een 8,7

Locaties in Midden/Zuid Nederland

Aangesloten bij NVCG

Welke artsen voeren de behandeling uit?

Drs. K. Aganloo

Drs. K. Aganloo
Plastisch chirurg
BIG: 19912325401

Dr. Sameer Rana
Cosmetisch arts
BIG: 99919833501

Drs. Stephanie Maziers
Cosmetisch arts
BIG: 79928153701

Drs. Babak Mahdavian Delavary
Premium Cosmetisch arts
BIG: 09911187401

Heb je meer vragen over een tatoeage verwijderen?

Voor meer vragen of informatie kun je altijd onze specialisten bereiken. Stuur ons een mail op info@clinic63.nl of bel ons voor direct advies op +31 (0)88 0 157 100. Zij voorzien je graag van persoonlijk advies!