Tatoeage verwijderen Amstelveen, Diemen, Weesp, Zaandijk

‘Zelfverzekerdheid voorop!’

Ervaren artsen
Aangesloten bij NVCG

Tatoeage verwijderen in Scheveningen, Leidschendam of Monster

Tattoo verwijderen bij Clinic63

Heeft u op Google gezocht op tatoeage verwijderen Amstelveen, Diemen, Weesp of Zaandijk? Het is u vast wel eens eerder opgevallen toen u over het strand liep, dat er zo veel mensen zijn met een tatoeage. Bij sommige mensen beperkt het zich tot een klein hartje. Er zijn echter ook veel mensen die bijna hun hele lichaam hebben getatoeëerd. Meer dan 30 procent van de volwassenen in Nederland onder de 50 jaar heeft één of meerdere tatoeages. Een tatoeage is in principe blijvend, deze zal nooit meer vanzelf weggaan. Gelukkig is het grootste gedeelte van de mensen die een tatoeage hebben laten zetten hier blij mee. Het komt echter ook regelmatig voor dat iemand hier niet meer tevreden over is.

Als u overweegt uw tatoeage te laten verwijderen, is Clinic63 de aangewezen specialist om hier iets aan te doen. Wat is voor u de voornaamste reden om uw tattoo te laten verwijderen?

  • De tatoeage is niet langer mooi, omdat deze over de jaren heen steeds vager is geworden.
  • De tatoeage is niet mooi gezet.
  • De tatoeage doet u denken aan iets vervelends in het verleden.

Ervaren artsen

Beoordeeld met een 8,7

Gebruik van A-merken

Aangesloten bij NVCG

Is het verwijderen van een tatoeage met een laser pijnlijk?

In hoeverre het bij u pijnlijk zal zijn om een tatoeage te verwijderen, hangt van een aantal zaken af. Wat het belangrijkste is, is dat de juiste en nieuwste laserapparatuur wordt gebruikt. Bij Clinic63 wordt bijvoorbeeld gewerkt met de nieuwste laserapparatuur, waardoor er zeer effectief en efficiënt kan worden gelaserd. De laserapparatuur zorgt ervoor dat de hoofdhuid eerst gekoeld wordt. Nadat de hoofdhuid gekoeld wordt, zal de tatoeage met een laser worden verwijderd. Kies altijd voor een ervaren specialist met de juiste opleiding, om een goede behandeling te krijgen.

Tatoeage verwijdering met laser is samen met onder andere de ooglidcorrectie en injectables één van de meest gekozen cosmetische ingrepen. De behandeling wordt jaarlijks in Nederland meer dan 10.000 keer uitgevoerd. Overweegt u tatoeage verwijderen in Amstelveen, Diemen, Weesp of Zaandijk? Kies dan voor Clinic63. Wij zijn erg trots op onze score van ruim een 9, op basis van tientallen klanttevredenheidsonderzoeken.

Ervaringen met tatoeage verwijderen Amstelveen, Diemen, Weesp, Zaandijk

Heeft u al eens op Google gezocht op het keyword tatoeage verwijderen in Amstelveen, Diemen, Weesp of Zaandijk? In Nederland zijn verschillende klinieken die deze behandeling kunnen uitvoeren. Om de tatoeage zo efficiënt en effectief mogelijk te kunnen verwijderen, moet een beroep worden gedaan op de beste laser apparatuur en een ervaren specialist om de behandeling uit te voeren. Wij behandelen jaarlijks honderden mensen, waarvan er regelmatig mensen graag hun ervaring met u delen. Hanneke deelt het volgende:

‘Ik ben altijd al onder de indruk geweest van de natuur. Onder andere de regenboog maakte me erg blij! Ik weet niet waarom dit zo is, maar het is een bepaald gevoel dat het bij me opriep. Toen ik 19 was heb ik daarom op mijn pols een regenboog laten tatoeëren. Destijds had ik er niet bij nagedacht dat dit door veel werkgevers als probleem kan worden ervaren. Omdat ik hierdoor daadwerkelijk ook problemen met solliciteren heb ondervonden, heb ik besloten het te verwijderen. Er was van tevoren al aangegeven dat het verwijderen van een gekleurde tatoeage behoorlijk lastig kan zijn. Toch ben ik blij dat ik heb doorgezet, de behandeling is inmiddels helemaal verdwenen. ‘

87

De berekende score van Clinic63 in Amsterdam

Zoek, vind en beoordeel klinieken op KliniekErvaringen.nl
Lees alle ervaringen
100% onafhankelijke reviews

Uitstekend
4,7
Gebaseerd op 300+ recensies van

Kies ook voor Cinic63 voor tatoeage verwijderen in Amstelveen, Diemen, Weesp, Zaandijk

Clinic63 staat bekend om de beste prijs-kwaliteit verhouding voor het verwijderen van tatoeages in Amstelveen, Diemen, Weesp, of Zaandijk. Tijdens het kennismakingsgesprek wordt een offerte op maat voor u opgesteld.

Clinic63

Ervaren artsen

Beoordeeld met een 8,7

Locaties in Midden/Zuid Nederland

Aangesloten bij NVCG

Welke artsen voeren de behandeling uit?

Dr. Sameer Rana
Premium Cosmetisch arts
BIG: 99919833501

Drs. Babak Mahdavian Delavary
Premium Cosmetisch arts
BIG: 09911187401

Drs. Chanu Mohansingh

Drs. Chanu Mohansingh
Cosmetisch arts
BIG: 19925666601

Heb je meer vragen over een tatoeage verwijderen?

Voor meer vragen of informatie kun je altijd onze specialisten bereiken. Stuur ons een mail op info@clinic63.nl of bel ons voor direct advies op +31 (0)88 0 157 100. Zij voorzien je graag van persoonlijk advies!