Ooglidcorrectie in Rijswijk, Voorburg of Wassenaar

‘Zelfverzekerdheid voorop!’

Ervaren artsen
Aangesloten bij NVCG

Ooglidcorrectie in Rijswijk, Voorburg of Wassenaar

Ooglidcorrectie

Een ooglidcorrectie in Rijswijk, Voorburg of Wassenaar is mogelijk bij Clinic63. Dit is bij Clinic63 één van de meest uitgevoerde behandelingen. Wij beschikken dan ook over verschillende artsen die zeer ervaren zijn met deze behandeling. De ooglidcorrectie behandeling is in Nederland één van de meest uitgevoerde cosmetische ingrepen. De oogleden gaan vaak steeds meer hangen, wanneer iemand ouder wordt.

De reden hiervan is dat door het verouderingsproces de huid steeds minder elastisch wordt. Sommige mensen kiezen voor deze behandeling om een frissere uitstraling te krijgen. Het is echter ook mogelijk dat u door de hangende oogleden minder goed ziet of dat u zich hierdoor vermoeider voelt. Clinic63 is de aangewezen kliniek om u te late behandelen, indien u hier iets aan wilt doen.

Ervaren artsen

Beoordeeld met een 8,7

Gebruik van A-merken

Aangesloten bij NVCG

Hoe vindt u de beste ooglidcorrectie kliniek?

Er zijn tientallen klinieken in Nederland die de ooglidcorrectie behandeling uitvoeren. Een ooglidcorrectie behandeling moet worden uitgevoerd door een arts. Door ervaring is het mogelijk om deze behandeling op de juiste manier uit te voeren.

U kunt voor uzelf onder andere bepalen wat de beste ooglidcorrectie kliniek is, door voor en na foto’s te bestuderen. Door deze foto’s met elkaar te vergelijken, is het mogelijk om een beeld te krijgen van het resultaat dat u mag verwachten. Deze behandeling is daarnaast ook afhankelijk van smaak. Wat sommige artsen mooi vinden, hoeven niet alle artsen mooi te vinden. De voor en na foto’s van ooglidcorrecties in Rijswijk, Voorburg, Wassenaar of omgeving kunt u meestal op de site vinden van de kliniek in deze regio.

Wij zijn erg trots op de score die wij halen op verschillende sites, waaronder op de site Kliniekervaringen.nl. Wij scoren op deze site ruim een 9. Dit cijfer is opgebouwd uit verschillende criteria. Deze zijn als volgt:

  • Het resultaat van de behandeling.
  • De service die u hier ervaart
  • Of u deze arts aan familie of vrienden zou aanraden.
  • De voor- en nazorg.
  • De prijs-kwaliteit verhouding.

De ervaringen met ooglidcorrectie in Rijswijk, Voorburg en Wassenaar

Er kunnen op verschillende sites en fora ervaringen over de ooglidcorrectie behandeling worden gedeeld. Het is belangrijk dat u van tevoren vast stelt of deze ervaringen betrouwbaar zijn en of er nuttige informatie in staat. Aan een ervaring waar alleen staat dat de desbetreffende persoon positief of negatief is over de ingreep, is niet erg nuttig. Als er wordt uitgelegd waarom de desbetreffende persoon wel of niet blij is met het resultaat, is er meestal wel sprake van een nuttige ervaring.

We raden aan zowel positieve als negatieve ervaringen met ooglidcorrectie te bestuderen. U kunt namelijk van beide soorten ervaringen veel leren.

87

De berekende score van Clinic63 in Amsterdam

Zoek, vind en beoordeel klinieken op KliniekErvaringen.nl
Lees alle ervaringen
100% onafhankelijke reviews

Ooglidcorrectie: voor en na foto’s

Clinic63 voert jaarlijks honderden ooglidcorrecties uit. Enkele voor en na foto’s zijn hieronder in de slider te zien. Daarnaast delen we, uiteraard met toestemming, resultaten van cliënten op onze socialmediakanalen.

Uitstekend
4,7
Gebaseerd op 300+ recensies van

Beste prijs-kwaliteit verhouding voor ooglidcorrectie

Indien u kiest voor Clinic63 in de regio Den Haag, kiest u voor een ooglidcorrectie met de beste prijs-kwaliteit verhouding. Het is mogelijk om de boven- en onderooglidcorrectie met elkaar te combineren. Het is dan vaak mogelijk om korting te krijgen op de cosmetische ingreep. Bent u benieuwd naar de exacte voorwaarden? Neem dan gerust telefonisch contact op of vul het contactformulier in.

Ooglidcorrectie in regio Rijswijk, Voorburg of Wassenaar bij Clinic63

We nodigen u graag uit voor een gratis en vrijblijvend consult in onze kliniek. Een ooglidcorrectie in de buurt van Rijswijk, Voorburg of Wassenaar bij Clinic63 is een uitstekende optie, wanneer u last heeft van hangende oogleden. Tijdens het kennismakingsgesprek kunt u uw wensen voorleggen aan de desbetreffende arts.

Clinic63

Ervaren artsen

Beoordeeld met een 8,7

Locaties in Midden/Zuid Nederland

Aangesloten bij NVCG

Welke artsen voeren de behandeling uit?

Dr. Sameer Rana
Premium Cosmetisch arts
BIG: 99919833501

Drs. Babak Mahdavian Delavary
Premium Cosmetisch arts
BIG: 09911187401

Drs. Chanu Mohansingh

Drs. Chanu Mohansingh
Cosmetisch arts
BIG: 19925666601

Heb je meer vragen over een ooglidcorrectie?

Voor meer vragen of informatie kun je altijd onze specialisten bereiken. Stuur ons een mail op info@clinic63.nl of bel ons voor direct advies op +31 (0)88 0 157 100. Zij voorzien je graag van persoonlijk advies!