Ooglidcorrectie in Den Haag

‘Zelfverzekerdheid voorop!’

Ervaren artsen
Aangesloten bij NVCG

Ooglidcorrectie Den Haag

Ooglidcorrectie

Denkt u er over na om een ooglidcorrectie in Den Haag te laten uitvoeren? De ooglidcorrectie behandeling is één van de meest uitgevoerde cosmetische ingrepen. Deze behandeling wordt niet alleen uitgevoerd om er ‘mooier’ uit te zien. Deze behandeling wordt ook vaak uitgevoerd, omdat er sprake is van een vermoeide blik of zelfs een belemmering van het zicht.

Wat is bij u de reden om te kiezen voor de ooglidcorrectie? Welke reden u ook heeft, Clinic63 is de aangewezen kliniek om u te laten behandelen.

Ervaren artsen

Beoordeeld met een 8,7

Gebruik van A-merken

Aangesloten bij NVCG

Beste ooglidcorrectie kliniek

De ooglidcorrectie behandeling wordt bij verschillende klinieken in Nederland aangeboden. Maar hoe vindt u nu de beste ooglidcorrectie kliniek? En op basis van welke kenmerken kunt u de desbetreffende klinieken waarderen. U kunt onder andere kijken naar voor en na foto’s van ooglidcorrecties bij verschillende klinieken. Op de websites van veel klinieken worden dergelijke foto’s weergegeven.

Clinic63 scoort op websites als Kliniekervaringen.nl ruim een 9. Hier zijn we uiteraard erg trots op. Op deze site worden wij onder andere gewaardeerd op de volgende punten:

  • Voor- en nazorg.
  • Het uiteindelijke resultaat.
  • De telefonische bereikbaarheid.
  • De prijs-kwaliteit verhouding.
  • Of u deze arts aan vrienden of familie zou aanraden.

Ooglidcorrectie ervaringen

Er zijn verschillende sites waar ooglidcorrectie ervaringen gedeeld kunnen worden. Deze gedeelde ervaringen met ooglidcorrectie kunt u onder andere terugvinden op de website Kliniekervaringen.nl. Hierop zijn honderden ooglidcorrectie ervaringen gedeeld, bij een gedeelte gaat het om ooglidcorrectie in Den Haag.

Bestudeer altijd zowel de positieve als negatieve ervaringen over cosmetische ingrepen. Door de negatieve ervaringen te bestuderen, is het namelijk mogelijk welke behandelingen bij bepaalde klinieken niet goed zijn gegaan. In sommige gevallen kan dit gebeuren, omdat er geen reëel beeld is geschetst van tevoren. Het is ook mogelijk dat de behandeling niet door een ervaren arts is uitgevoerd. Door deze slechte ervaringen te bestuderen, kunt u in bepaalde gevallen een fout voorkomen die anderen is overkomen.

De positieve ervaringen zijn interessant om te bestuderen, omdat u dan een beter beeld krijgt van het resultaat dat u van de behandeling mag verwachten. Over Clinic63 zijn ook veel positieve ervaringen gedeeld over de ooglidcorrectie behandeling.

87

De berekende score van Clinic63 in Amsterdam

Zoek, vind en beoordeel klinieken op KliniekErvaringen.nl
Lees alle ervaringen
100% onafhankelijke reviews

Ooglidcorrectie: voor en na foto’s

Clinic63 voert jaarlijks honderden ooglidcorrecties uit. Enkele voor en na foto’s zijn hieronder in de slider te zien. Daarnaast delen we, uiteraard met toestemming, resultaten van cliënten op onze socialmediakanalen.

Uitstekend
4,7
Gebaseerd op 300+ recensies van

Beste prijs-kwaliteit verhouding voor ooglidcorrectie

De kosten van een ooglidcorrectie behandeling kunnen sterk oplopen. Wilt u een bovenooglidcorrectie, een onderooglidcorrectie of beide laten doen? Door deze twee behandelingen te combineren, is het vaak mogelijk om ooglidcorrectie korting te krijgen. Informeert u hierover bij de kliniek.

Ooglidcorrectie in Den Haag bij Clinic63

We nodigen u graag uit voor een gratis en vrijblijvend consult in onze kliniek. Een ooglidcorrectie in Den Haag bij Clinic63 is een uitstekende optie, wanneer u last heeft van overhangende oogleden. Tijdens het consult kunt u uw wensen voorleggen aan de desbetreffende arts.

Clinic63

Ervaren artsen

Beoordeeld met een 8,7

Locaties in Midden/Zuid Nederland

Aangesloten bij NVCG

Welke artsen voeren de behandeling uit?

Drs. K. Aganloo

Drs. K. Aganloo
Plastisch chirurg
BIG: 19912325401

Dr. Sameer Rana
Cosmetisch arts
BIG: 99919833501

Drs. Stephanie Maziers
Cosmetisch arts
BIG: 79928153701

Drs. Babak Mahdavian Delavary
Premium Cosmetisch arts
BIG: 09911187401

Heb je meer vragen over een ooglidcorrectie?

Voor meer vragen of informatie kun je altijd onze specialisten bereiken. Stuur ons een mail op info@clinic63.nl of bel ons voor direct advies op +31 (0)88 0 157 100. Zij voorzien je graag van persoonlijk advies!