Endolift

ENDOLIFT® met LASEmaR® 1500 is een nieuwe methode die gericht is op huidverstrakking, huidversteviging, vetvermindering en hermodellering van de huid. Het is een behandeling die uit wordt gevoerd met erg kleine laservezels zonder dat hier een incisie voor nodig is! De laser van de Endolift is op basis van radiofrequente energie wat ervoor zorgt dat de onderhuidse lagen worden gestimuleerd, hierdoor gaat je huid van binnenuit cellen zoals collageen en elastine aanmaken wat resulteert in huidversteviging en huidverstrakking.

Wat houdt een Endolift behandeling in?

De ENDOLIFT® met LASEmaR® 1500 is een snelle en efficiënte laser voor vetverwijdering, huidverstrakking en contouring van het gezicht of het lichaam. Het belangrijkste kenmerk van de Endolift® behandeling is de mogelijkheid de onderhuidse structuren waarmee de laservezel in contact komt tot een hoge temperatuur opgewarmd worden. Hierdoor kunnen eventuele vetkwabben gedeeltelijk worden opgelost, de bloedvaten coaguleren, de vezelweefsels trekken zich terug en modelleert. Het is een minimaal invasieve behandeling doordat met optische laservezels van de orde van microns, dus bijzonder klein, direct onder de huid worden ingebracht zonder sneden of incisies.

Behandelgebieden Endolift

Het kan ingezet worden op verschillende gebieden:

 • Gezicht
 • Nek
 • Wangen
 • Buik
 • Binnenkant dijen
 • Heupen
 • Billen
 • Knieën
 • Armen
 • Fibrotische huid die is veranderd door veroudering of een operatie zoals de klassieke liposuctie

Oriënterende fase met betrekking tot een Endolift behandeling?

Ben je aan het overwegen om eventueel een Endolift behandeling te ondergaan? Of wil je graag meer informatie en een oriënterend gesprek? Bij Clinic63 kan je altijd langskomen voor een adviesgesprek met de arts.

Voorafgaand aan een Endolift behandeling vindt er een consult gesprek plaats. In dit gesprek kun je al je vragen aan de arts stellen en zal hij of zij je adviseren over de mogelijkheden. Na dit adviesgesprek kan de Endolift worden ingepland. Hiervoor kom je dus op een ander moment terug naar de kliniek.

Behandel indicaties Endolift

De reden om een Endolift behandeling uit te laten voeren kunnen medisch zijn maar ook cosmetisch. Enkele indicaties voor een Endolift behandeling zijn:

 • Acné littekens
 • Huidverslapping
 • Prominente oogwallen
 • Hermodellering van een lichaamsdeel

Wanneer kom ik NIET in aanmerking voor een Endolift?

Een Endolift behandeling is niet geschikt voor iedereen. Tijdens een gratis consult met onze arts neemt hij of zij samen met jou een medische vragenlijst door. De arts zal vragen stellen over jouw gezondheid, medische achtergrond en het medicijngebruik. Op basis van deze informatie en jouw klachten bepaalt de arts of  jij in aanmerking komt voor een Endolift.

Consult & voorbereiding op een Endolift

Een consult bij Clinic63 is altijd gratis. Een van onze deskundige artsen staat je graag tijdens dit consult te woord en zal luisteren naar jouw wensen. Een consult kun je gemakkelijk zelf online inplannen of je kunt bellen, whatsappen of mailen via onze contact pagina.

Tijdens het consult zal de arts luisteren naar je verhaal en bespreken wat het te verwachten resultaat zal zijn. De arts legt uit hoe de behandeling in zijn werk gaat, wat de kosten zijn en waar je rekening mee dient te houden betreft de voor- en nazorg van de behandeling. Je medisch dossier wordt doorgenomen om je eventuele medicijnen gebruik te bespreken en voor foto’s te maken. Tot slot beantwoordt de arts al jouw vragen zodat jij met een gerustgesteld en veilig gevoel de behandeling kan ondergaan.

Er is geen uitgebreide voorbereiding nodig voor een Endolift behandeling. Echter is het wel van belang met een aantal dingen rekening te houden. Er is altijd een kans doordat de Endolift onder de huid aan wordt gebracht, dat je een blauwe plek of zwelling krijgt na de behandeling. Het is hierdoor van belang om geen gebruik te maken van middelen die bloedverdunnend zijn; de kans op heftige blauwe plekken is dan minder groot. Met deze bloedverdunnende middelen worden vooral aspirines en alcohol bedoelt.

Wil je extra stappen zetten om het krijgen van blauwe plekken te voorkomen? Dan kan je ervoor kiezen om van tevoren Arnica-druppels of -tabletten in te nemen; deze zijn bij de drogist te verkrijgen. Deze producten remmen het opkomen van blauwe plekken!

Hoe verloopt de ingreep?

De behandeltijd van de Endolift is ongeveer 60 minuten. Dit is afhankelijk van welk behandelgebied je komt.

Tijdens de behandeling wordt de huid eerst gedesinfecteerd en tekent de arts met een steriele marker de huid af. Indien nodig wordt het gebied verdoofd. Het gebied wordt afgedekt en hierna zal de arts de laservezels van de Endolift onder de huid aanbrengen doormiddel van een micro canule. Hiervoor is vaak geen incisie nodig omdat dit dezelfde grote heeft als een naald vergelijkbaar van een filler.

Resultaat en controle

Er wordt altijd een controle afspraak ingepland, vaak plannen we deze een maand na je behandeling in bij je arts.

Na de behandeling heb je direct al een licht resultaat, maar het definitieve resultaat heb je pas na weken / maanden, dit is per persoon verschillend. Je lichaam gaat na de behandeling namelijk nieuwe cellen zoals elastine en collageen aanmaken waardoor het resultaat groter wordt.

Resultaten

Onze specialisten

Drs. K. Aganloo

Plastisch chirurg BIG: 19912325401

Dr. Sameer Rana

Cosmetisch arts BIG: 99919833501

Drs. Babak Mahdavian Delavary

Premium Cosmetisch arts BIG: 09911187401

Drs. Stephanie Maziers

Cosmetisch arts BIG: 79928153701

Veelgestelde vragen

Wil je graag meer weten over de behandeling? Heb je er vragen over? Misschien staat jouw vraag al in de informatie hieronder!

PRIJS.

Een Endolift behandeling duurt ongeveer 60 minuten. Afhankelijk van het te behandelen gebied, kan dit iets korter of langer uitvallen.

Vaak wordt de behandeling als niet pijnlijk ervaren, dit ligt echter aan je eigen pijn grens. Vaak wordt het gevoel van warmte ervaren in plaats van pijn. Indien gewenst kan ervoor gekozen worden om verdoving vooraf te gebruiken zodat je zo min mogelijk van de behandeling zal voelen.

De gemiddelde hersteltijd van een Endolift behandeling is een week. Je kunt de hersteltijd vergelijken met het herstel na een filler behandeling.

Heb je meer vragen over de Endolift?

Voor meer vragen of informatie kun je altijd onze specialisten bereiken. Stuur ons een mail op info@clinic63.nl of bel ons voor direct advies op +31 (0)88 0 157 100. Zij voorzien je graag van persoonlijk advies!

Je kunt ons op vier verschillende manieren bereiken:

 • Bel ons op 0880 – 157 100;
 • Stuur een WhatsApp naar 06 – 86 80 69 11;
 • Mail ons op info@clinic63.nl;
 • Vul het online contactformulier in op onze website.

Cliënten Reviews:

Ik ben meer dan tevreden over deze Clinic en de arts en de ontvangst. Zeer tevreden over het resultaat en de deskundigheid. Babak is een deskundig arts! en ook nog eens heel vriendelijk, hij stelt je op je gemak, net als de rest van het personeel.

Claudia

Lange tijd had ik last van hoofdpijn en druk op mijn ogen. Ik ben na de ingreep veel minder vermoeid en heb bijna geen hoofdpijn meer! De ingreep viel heel erg mee.

Sandra

Zeer tevreden met het resultaat van de behandeling! het ziet er zeer natuurlijk uit en het valt eigenlijk niet op. Ik krijg wel continu complimenten over hoe ik er uit zie! Dit blijf ik graag doen!

Sara

Ik had allemaal rimpels onder mijn kin heb hier voor spuiten gehad fantastisch resultaat na 3 keer echt bijna geen rimpel meer te zien als iemand mij had gezegd dat dit mogelijk ws had ik ze waarschijnlijk niet geloofd maar ben echt super blij.

Danielle