(MACS) Facelift

‘Zelfverzekerdheid voorop!’

Ervaren artsen
Aangesloten bij NVCG

(MACS) Facelift

(MACS) Facelift

Ben je op zoek naar een effectieve manier om de tekenen van veroudering in je gezicht tegen te gaan? Met onze (MACS) Facelift kun je de jeugdige uitstraling van je gezicht herstellen en je zelfvertrouwen vernieuwen. Lees verder en ontdek hoe een (MACS) Facelift jou kan helpen om de tijd terug te draaien.

Ervaren artsen

Beoordeeld met een 8,7

Gebruik van A-merken

Aangesloten bij NVCG

Wat is een MACS Facelift?

Herstel de tijd: Ontdek de verjongende kracht van een MACS facelift

De eerste techniek die wij bij Clinic63 aanbieden is de MACS Facelift. De MACS facelift, wat staat voor Minimal Access Cranial Suspension, is een moderne techniek die zich richt op het liften en strakker maken van de diepere weefsels van het gezicht. Deze procedure is ideaal voor mensen die lichte tot matige tekenen van veroudering ervaren en op zoek zijn naar natuurlijke resultaten met minder invasieve technieken.

Kenmerken van een MACS Facelift

  • Minder invasief: De incisies zijn kleiner en de lift wordt voornamelijk uitgevoerd in de diepere lagen van het gezicht, wat resulteert in een kortere hersteltijd en minder zichtbare littekens.
  • Focus op specifieke gebieden: De MACS facelift richt zich vaak op de onderste helft van het gezicht, zoals de kaaklijn en de nek, en biedt gerichte verjonging.

Wat is een traditionele Facelift?

Uitgebreide verjonging voor diepgaande resultaten

De tweede techniek die wij bij Clinic63 aanbieden is de traditionele Facelift. Een traditionele Facelift is uitgebreid en richt zich op het aanpakken van de tekenen van veroudering in het hele gezicht. Deze procedure is geschikt voor mensen met meer uitgesproken verouderingsverschijnselen die op zoek zijn naar algehele verjonging.

Kenmerken van een traditionele Facelift:

  • Uitgebreider bereik: Een traditionele facelift richt zich op zowel de onderste als de bovenste helft van het gezicht, inclusief de wangen, nek en mogelijk de ogen.
  • Grotere incisies: Omdat het een uitgebreidere procedure is, zijn de incisies groter en kunnen de hersteltijd en de zichtbaarheid van littekens langer zijn.
  • Diepgaande verjonging: Een facelift biedt diepgaande verjonging en kan meer uitgesproken resultaten opleveren voor mensen met meer gevorderde verouderingsverschijnselen.

87

De berekende score van Clinic63 in Amsterdam

Zoek, vind en beoordeel klinieken op KliniekErvaringen.nl
Lees alle ervaringen
100% onafhankelijke reviews

Uitstekend
4,7
Gebaseerd op 300+ recensies van

Oriënterende fase met betrekking tot een (MACS) Facelift

Ben je aan het overwegen om eventueel een (MACS) Facelift te ondergaan? Of wil je graag meer informatie en een oriënterend gesprek? Bij Clinic63 kan je altijd langskomen voor een adviesgesprek met de arts. Voorafgaand aan de behandeling vindt er altijd een consult gesprek plaats. In dit gesprek kun je al je vragen aan de arts stellen en zal hij of zij je adviseren over de mogelijkheden. Na dit adviesgesprek wordt er indien gewenst een datum ingepland voor de behandeling.

Wanneer kom ik in aanmerking voor een (MACS) Facelift?

Of je in aanmerking komt voor een (MACS) (Minimal Access Cranial Suspension) Facelift hangt af van verschillende factoren, waaronder jouw algehele gezondheid, individuele gezichtsproblemen en cosmetische doelen. Uiteindelijk is de beslissing om deze ingreep te ondergaan zeer persoonlijk en moet deze worden genomen na zorgvuldige overweging en overleg met een gediplomeerd plastisch chirurg. Deze aspecten worden zorgvuldig besproken tijdens het consult.

Wanneer kom ik niet in aanmerking voor een (MACS) Facelift?

Zoals hierboven aangegeven hangt het van verschillende factoren af of je wel of niet in aanmerking komt voor een (MACS) Facelift. Denk hierbij aan je lichamelijke gezondheid, je individuele gezichtsproblemen en je persoonlijke doelen. Deze behandeling is niet mogelijk gedurende een zwangerschap. Uiteindelijk is de beslissing om deze ingreep te ondergaan zeer persoonlijk en moet deze worden genomen na zorgvuldige overweging en overleg met een plastisch chirurg. Deze aspecten worden zorgvuldig besproken tijdens het consult.

Clinic63

Ervaren artsen

Beoordeeld met een 8,7

Locaties in Midden/Zuid Nederland

Aangesloten bij NVCG

De behandeling

Voorbereiding op een (MACS) Facelift

Tijdens je consultatie zal de chirurg je gezicht beoordelen, je verwachtingen bespreken en je informeren over het (MACS) Facelift proces. Je hebt ook de mogelijkheid om vragen te stellen en je zorgen te delen. Samen met de chirurg stel je een behandelplan op dat afgestemd is op jouw individuele wensen.

(MACS) Facelift

Hoe verloopt de behandeling?

Tijdens de (MACS) Facelift worden de diepere weefsels van het gezicht gelift en aangespannen. Dit resulteert in een strakkere, jeugdige uitstraling zonder een onnatuurlijke uitstraling.

Nazorg

Na de ingreep krijg je duidelijke instructies om je herstel zo soepel mogelijk te laten verlopen. Ons team staat klaar om eventuele vragen te beantwoorden en je te ondersteunen tijdens je herstelproces.

Bij ons begrijpen we dat een (MACS) Facelift niet alleen gaat om het veranderen van je uiterlijk, maar ook om het herstellen van je zelfvertrouwen en het omarmen van je eigen schoonheid. Neem vandaag nog contact met Clinic63 op voor een vrijblijvende consultatie en ontdek hoe een (MACS) Facelift jou kan helpen om de tijd terug te draaien en je jeugdige uitstraling te herstellen.

Welke artsen voeren de behandeling uit?

Dr. Sameer Rana
Premium Cosmetisch arts
BIG: 99919833501

Drs. Babak Mahdavian Delavary
Premium Cosmetisch arts
BIG: 09911187401

Drs. Chanu Mohansingh

Drs. Chanu Mohansingh
Cosmetisch arts
BIG: 19925666601

Heb je meer vragen over een (MACS) Facelift?

Voor meer vragen of informatie kun je altijd onze specialisten bereiken. Stuur ons een mail op info@clinic63.nl of bel ons voor direct advies op +31 (0)88 0 157 100. Zij voorzien je graag van persoonlijk advies!