Locaties Clinic63

Door onze verschillende vestigingen (Amsterdam, Best, Den Haag, Den Bosch, Meerssen & Velp) zijn wij voor iedereen goed te bereiken.

Wil je meer informatie over onze klinieken en behandelingen of heb je vragen of opmerkingen? Wij helpen je graag! Wij zijn telefonisch en via Whatsapp bereikbaar van maandag t/m vrijdag, tussen 9.00 en 18.00 uur.

Vestigingen

Hieronder vind je al onze locaties en de daarbij behorende contactgegevens.
Wij hopen je snel te zien in één van onze vestigingen.

Amsterdam
Wanningstraat 10
1071 LB Amsterdam

Den Haag
Zeestraat 100
2518 AD Den Haag

Den Bosch
Orthenstraat 336-346
5211 SX Den Bosch

Best
De Waal 46-48
5684 PH Best

Meerssen
Kuileneindestraat 4
6231 KG Meerssen

Velp
Hoofdstraat 22
6881 TH Velp

Cliënten Reviews:

Ik ben meer dan tevreden over deze Clinic en de arts en de ontvangst. Zeer tevreden over het resultaat en de deskundigheid. Babak is een deskundig arts! en ook nog eens heel vriendelijk, hij stelt je op je gemak, net als de rest van het personeel.

Claudia

Lange tijd had ik last van hoofdpijn en druk op mijn ogen. Ik ben na de ingreep veel minder vermoeid en heb bijna geen hoofdpijn meer! De ingreep viel heel erg mee.

Sandra

Zeer tevreden met het resultaat van de behandeling! het ziet er zeer natuurlijk uit en het valt eigenlijk niet op. Ik krijg wel continu complimenten over hoe ik er uit zie! Dit blijf ik graag doen!

Sara

Ik had allemaal rimpels onder mijn kin heb hier voor spuiten gehad fantastisch resultaat na 3 keer echt bijna geen rimpel meer te zien als iemand mij had gezegd dat dit mogelijk ws had ik ze waarschijnlijk niet geloofd maar ben echt super blij.

Danielle